20-månadersprogrammet är utformat för att ge studenter som är passionerade inom livsmedels- och dryckesektorn med professionella kvalifikationer för att starta karriär inom restaurangförvaltning. Programmet omfattar teoretisk kunskap, verkligt praktisk innehåll och praktikplatser. Förutom att behärska de grundläggande förutsättningarna för restaurangverksamhetshantering kommer studenterna att vara utrustade med affärsansvar genom att utveckla kompetens relaterad till finansiering, marknadsföring och personalhantering som är nyckeln till att bli en framgångsrik restaurangchef. Detta program är idealiskt för studenter som strävar efter positioner som restaurangchef, catering- eller bankettchef, mat- och drycksdirektör inom restaurang- och hotellverksamhet.

praktikplatser

Flera möjligheter för nyutexaminerade och skickliga individer finns att tillgodogöra sig på certifikat- och examensprogram med praktiska praktikplatser i UAE.

HTMI: s solida branschpartnerskap över stora internationella hotellgrupper och flygbolag gör att eleverna kan uppleva praktiska arbetsplatser i olika sektorer enligt deras programfokus.

HTMi Dubai karriärledningsteam vet att praktiska färdigheter kombinerat med en positiv attityd är högt värderade av HR-rekryterare. Därför har vi utformat våra kurser för att coacha elevens attityd för att förbättra sina karriärmöjligheter omedelbart. Våra praktikplatser och arbetsplatsprestationer talar för sig själv.

75% av alla HTMi-kandidater ingår i stora internationella hotellkedjor. En av tre HTMi-kandidater startar sin gästfrihetskurs i ledande befattningar och 80% av HTMi-kandidaten säkerställer sin heltidsplacering innan de slutför sina terminaler.

stipendier

HTMi Dubai erbjuder en rad stipendier.

Stipendier erbjuds personer som framgångsrikt passerat gymnasiet med minst 90% betygsmedel (eller motsvarande) eller CGPA 3.0 ovan (eller motsvarande) för övergångsstudenter. Studenten ska också stödja sin ansökan med bevis som visar sin motivation för gästbranschen.

Ett begränsat antal stipendier är tillgängliga för varje termin (från och med januari och augusti varje år) och ansökningar måste lämnas in minst två kalendermånader före semesterstart.

Alla ansökningar kommer att granskas av HTMi Dubai akademiska styrelse och korta sökande kommer att kontaktas för en intervju.

Program undervisas på:
Engelska

Se 2 fler kurser från HTMI Switzerland Dubai »

Senast uppdaterad April 11, 2019
Denna kurs är På campus
Startdatum
Aug 2019
Duration
20 månader
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Aug 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Aug 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum