Läs den officiella beskrivningen

Upptäck vad det innebär att ta din passion för digital fotografering och förvandla den till en spännande, givande och fullgörande karriär på Digital Photography School, Centre for Arts and Technology . en av de ledande digitala fotograferingsskolorna i Kanada. Lär dig varje aspekt av de konstnärliga, tekniska och historiska sidorna av digitalfotografering, samtidigt som du sammanställer en professionell portfölj genom klassrum, studio och verkliga uppdrag som erbjuds på Digital Photography School för Centre for Arts and Technology . Fotografering kan ha börjat som en hobby för dig, men du erkände snart potentialen att göra din hobby till något mer. Du ser skönhet i vad andra kan ta för givet och du vet att rätt belysning och komposition kan förändra hur vi ser på nästan allt. Tanken med att arbeta självständigt uppskattar dig och du kan inte vänta med att dela din vision med världen. Är du redo att göra denna vision till en verklighet?

På bara 12 månader kommer Digital Photography-programmet som erbjuds på en av de ledande digitala fotograferingsskolorna i Kanada att förbereda dig för dessa karriärer:

 • Kommersiell fotograf (produkt, mode, reklam)
 • Industriell fotograf
 • Konstkunstfotograf
 • Fotografens assistent
 • Fotojournalist / redaktionell fotograf
 • Porträttfotograf
 • Sport / Actionfotograf
 • Händelse / Bröllopsfotograf
 • Vildlivsfotograf
 • Film / TV Stills Photographer
 • Arkitektur och fastighetsfotograf
 • Lagerfotograf
Digital Photography-programmet på Center for Arts and Technology är utformat för att öka dina kunskaper, presentera dig för nya tekniker och förbereda dig för att träffa marken när du börjar din karriär. Digital Photography erbjuder flera karriärvägar, men många av våra akademiker fortsätter att öppna sina egna studior.
Här är bara ett litet urval av företag och evenemang som våra studenter har arbetat med efter examen: Disneys Club Penguin • Sony Music Canada • Quail's Gate Winery • Big White Ski Resort • CIBC Run for Cure • Pojkar och Girls Club of Canada • Wet Ape Productions • Center of Gravity Summer Festival Instruktörer vid Centre for Arts and Technology kommer att lära dig alla aspekter av båtens konstnärliga, tekniska och historiska sidor.
Dina lektioner kommer att äga rum i klassrummet, studiorna och under riktiga fotograferingsuppgifter. Bäst av allt kommer du att avsluta kursen med en professionell portfölj med ditt eget varumärke, visitkort och hemsida för att hjälpa dig att marknadsföra dina färdigheter till nya kunder.
Under hela din tid på Digital fotograferingsskolan Centre for Arts and Technology lär du dig Adobe Lightroom, Photoshop, Illustrator, InDesign, Premiär-Sammansättning, Teori, Fotografiska principer, Fotografihistoria och Fotografins historia.

"Strukturen i Digital Photography-programmet var idealiskt för att snabbt lära sig rätt teknik och få en-mot-en konstruktiv feedback. Centre for Arts and Technology gav mig resurser, ett nätverk och det stöd jag behövde för att leda till otroliga möjligheter. "- Mike Phang

Kursflöde

Under första kvartalet kommer studenterna att introduceras till principerna om fotografering, observation av ljus, fotografiska kategorier, grundläggande affärspraxis och kompetensutveckling som kommer att ligga till grund för resten av Digital Photography-programmet. I fotoprinciper kommer du att bli instruerad genom hands-on inlärning och uppdrag, kontrollerna av din kamera och terminologier relaterade till exponeringstriangeln, inramning och komposition, objektivoptik och grundläggande färgteori.

Observation av ljus kommer att sätta ljuset i strålkastaren ... hur fungerar det och hur kan vi som bildtillverkare manipulera det för att tjäna våra kreativa resultat? Eleverna ska arbeta i klass och på uppdrag som lär sig de grundläggande formverktygen och terminologier som omger ljus i fotografisk mening.

Genom fotografiska kategorier kommer du att få tillämpad färdighet i grundläggande kärnteknik för digital grafik, samtidigt som du forskar på de olika genrerna av fotografi som är tillgängliga för studenten efter examen.

Med utgångspunkt i dina första kvartalsstudier och praxis kommer du att dyka djupare in i konst och vetenskap om fotografering och bildtillverkning under andra kvartalet . Teknisk excellens är fokus för principer för fotografi och belysning för Stills klasser. Här arbetar du med alltmer avancerade tekniska uppdrag, både i en studio och på plats, under hands-on, undervisningstider. Dessa uppdrag kommer att omfatta många fotograferingsscenarier och kommer att ge ramen för starka kunskapssätt inom kreativ och teknisk fotografering. Dessa uppdrag kommer att komplettera kurser i Digital Imaging och History of Photography ... digitalt arbetsflöde för professionell, bildbehandling och bildmanipulation

I ditt tredje kvartal börjar du se på att placera dig själv på en fotografisk marknadsplats och hur man gör det. Under Business Fotografi klasser, kommer du att genomföra marknadsundersökningar och utveckla en affärsplan för din föreslagna anställning Pathway . Anställningsförmåga kommer att bryta ned professionella arbetsmetoder, inklusive hälsa och säkerhet, grundläggande produktionsfärdigheter och uppdrag / projektledning.

I Lighting for Stills kommer du att arbeta på en rad uppdrag som syftar till att förbättra din arbetssätt / självförtroende genom att ge dig mer kreativt utrymme för att utveckla din känsla av plats, plats och din fotografiska röst. Inriktningen kommer att läggas på kreativ riktning och arbetsmetodik. Advanced Digital Imaging kommer att fortsätta undersöka och återskapa manipulationsprinciper och -teknik samt utveckla "shoot-to-edit" färdigheter som är inneboende för vissa genrer av fotografering.

Det här är där allt kommer samman, ditt sista kvartal. Bästa foten framåt är namnet på de kommande tre månaderna. Du kommer att spendera en stor del av din tid i det här kvartalet och förbereder dina slutliga fotografiska portföljer (tryck och webbsida). Detta kommer att ske i dina Portfolio Production Workshops där du kommer att vara mentor och instruerad att sätta dina bästa bilder på bästa möjliga sätt. Vi kommer att genomföra två storskaliga produktioner, en tabellau i Contemporary Photography Awareness och en fotografisk uppsats och bildspel i Professional Photography-komponenten.

I Photography of Business , kommer du att bygga ut allt som behövs för att få dig och dina bilder till marknaden efter examen ... sociala medier marknadsföringsplattformar, visitkort, en marknadsföringsstrategi och början av en varumärkesidentitet. Digital Darkroom kommer att fortsätta titta på professionell kompositfotografering, redigering för utskriftsbidrag och utveckling av ett dynamiskt arbetsflöde som kommer att stödja din fotografiska stil och arbetsvanor.

Program undervisas på:
Engelska

Se 7 fler kurser från Centre for Arts and Technology »

Senast uppdaterad October 5, 2018
Denna kurs är På campus
Startdatum
Sept. 2019
Duration
12 månader
Heltid
Pris
23,100 CAD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum