Read the Official Description

Ljudet har alltid fascinerat dig. Du älskar att skapa slag som gör att människor står upp och flyttar. Idén att skapa ljudbilder som förändrar människors liv är det ultimata målet. Du vet vad du vill göra ... men tills nu tänkte du aldrig att du kunde göra din passion till en riktig karriär. Sanningen är att musikbranschen behöver människor precis som du! Få den träning och vägledning du behöver för att ta den till nästa nivå som professionell.

Programmet för elektronisk musikproduktion kommer att förbereda dig för dessa karriärer:

  • Ljuddesigner och musikproducent
  • MIDI Programmerare
  • Ljud och musik kompositör
  • Ljudeffekter och dialogredigerare
  • Audiovisuella och multimediaproducent

Electronic Music Production är ett accelererat program som erbjuds via vår Audio Engineering-avdelning. Kursen är skräddarsydd för alla som är intresserade av ljud- och musikproduktion med ett särskilt fokus på digital musikproduktion, inspelning, blandning och arrangemang.

Den bästa delen? Tekniken har öppnat dörren för nya artister att skapa musik direkt från sina egna hemmabiosystem. Så om du vill vara en frilans- eller tjänstemanproducent, skapa slag för en DJ, eller arbeta i film-, spel- eller tv-industrin - med rätt träning och tekniska färdigheter kan du använda din egen dator som nav i din digital musik skapande.

På bara 12 månader kommer du att behärska de färdigheter, programvaran och utrustningen du behöver bryta in i biz, inklusive: Logic-Pro Tools-MIDI-Music Composition and Theory-Recording och Mixing-Professional Development-Musik arrangemang och scoring- Karriärledning.

Instruktörer vid Centre for Arts and Technology kommer att vårda din talang och visa dig hur du kommer igång i branschen från dag ett. Med hjälp kommer du att bygga en egen professionell demohjul och lära dig hur du producerar, marknadsför och säljer din musik. Du kommer att bli bekant med insatserna i projektledning, problemlösning, företagsnätverk och karriärhantering för att förbereda dig för arbetssidan. Bäst av allt kan du välja mellan ett brett utbud av valfria material från vår omfattande ljudteknik

Kursflöde

Under första kvartalet kommer du att lära dig de grundläggande tekniska och teoretiska färdigheter som behövs för att arbeta i ljudindustrin som det gäller elektroniska artister och producenter. Du kommer att lära dig omfattande inom branschstandarden DAWs som Ableton live, tillämpa musikteori på din låtskrivning och lära dig lämpliga tekniker för ljuddesign av dina egna spår.

Under andra kvartalet kommer studenterna att dyka djupare på ämnen som omfattas av första kvartalet och stärka deras kunskapsbas. Studenterna kommer också att lära sig insatserna för att utföra sina uppsättningar live, inklusive beat matchning, frasering och blandning av spår. Andra kvartalet har också studenter som arbetar mer intensivt med sin ljuddesign och låtskrivning.

I ditt tredje kvartal introduceras live ljudförstärkning med praktisk installation och avbrott av kompletta ljudsystem. Produktionsteknik och ljudutveckling utforskas i en rad olika EDM-genrer, liksom en mer avancerad ljuddesignteknik. Kvartalet runda ut med fokus på sångarrangemang och låtskrivning inom en DAW, inklusive analys av populära låtar och låtskrivningstrender.

Under sista kvartalet kommer du att arbeta mot dina karriärmål med klasser på musikbranschen som hjälper eleverna att förstå affärsidan för att göra och marknadsföra musik. En avancerad DJ-klass hjälper dig att förbereda dig för dina live-apparater, samtidigt som du utför den med maskinvaran från industristandard, och förstår också hur du använder Ableton Live för att driva invecklade sekvenser och shows. Blandning och mastering är en stor del av kvartalet, med elever som har instruktörsmedborgarskap för att hjälpa dem att slutföra sina låtar för korrekt utgivning.

Program taught in:
Engelska

See 17 more programs offered by Centre for Arts and Technology »

Last updated October 19, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
12 månader
Heltid
Pris
23,900 CAD
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum