Centre for Arts and Technology har nått ett artikulationsavtal med Yorkville University. Läs vårt pressmeddelande för att få reda på hur det här kan ge dig en bachelor i inredning!

Få inredningsutbildning från våra branschexperter på en av de ledande inredningsskolorna i Kanada. Centret erbjuder 3 interiördesignprogram; ett 15-månadersprogram, ett 18 månaders program och ett 24-månaders program. Att ge dig de verktyg och träning du behöver för att starta en karriär inom inredning. Du vill inte bara designa ett funktionellt utrymme ... ditt mål är att skapa ett mästerverk. Du ser skönhet och potential i varje rum ... väntar på bara rätt blandning av know-how och fantasi (din!). Du förstår att varje linje, varje kurva, varje färg kommer tillsammans som en symfoni för att bilda önskat utseende och humör. Inredning är i din framtid, och Centre for Arts and Technology , en av de ledande inredningsskolorna i Kanada, hjälper dig ta dig dit.

Inredningsprogrammet får dig redo för en givande karriär som dessa:

  • Inredningsarkitekt
  • Byggnadskonsulent
  • Office Space Planner
  • Space Management Consultant
  • Köksdesigner
  • Retail och bostadsutrymme planerare
  • Fastighetsstartkonsult

Inredningsarkitektar skapar miljöer som ger skönhet i vardagen, skildrar personlighet och lägger till sofistikering och professionalism för att stärka varumärket hos en affärsverksamhet eller återförsäljare. Erbjudet på en av de ledande inredningsskolorna i Kanada kommer vårt omfattande interiördesignprogram att ge ut din konstnärliga sida, bekanta dig med den senaste tekniken och förbereda dig för en karriär som självständig formgivare eller anställning hos ett respekterat designföretag.

Här är några av de platser du hittar våra studenter:

Yuge Design • MacKay-Lyons Sweetapple Architecture • Riddell Kurczaba Arkitektur • Apache Kanada • Bergrand Fast Design • Jade Bay Constructors

Inredningsprogrammet erbjuder professionell träning genom instruktörer som har haft framgångsrika inredningsarkiv av egen karaktär. Du kommer att lära dig bäst om alla aspekter av inredningsindustrin, från traditionell utarbetande och återgivning till 3D-modelleringsprogram, till belysnings- och byggnadsmetoder.

Du kommer också att ha möjlighet att göra värdefulla kontakter och lära dig för första gången under flera arbetsplatser. Med ditt professionella inredningsdiplom kommer du att bli en mästare i Teknisk Utformningsteknik-AutoCAD och SketchUp-Building Technologies-Detailing-Business of Interior Design-Teori och principer för inredningsdesign-Lighting-History of Architecture and Design-Graphic Communications- Representationsmetoder-Byggkoder och hållbar design.

"Jag valde Centre for Arts and Technology grund av deras mindre klassstorlekar och äkta intresse för min framgång. Inredningsprogrammet förberedde mig definitivt för den karriär jag alltid drömde om. "- McKenzie Hedman

* Den framtida sökvägen för certifikat för inredningsdesign (NCIDQ) genomgår ofta förändringar. Centre for Arts and Technology följer noggrant utvecklingen inom den professionella inredningsindustrin och svarar på lämpligt sätt i takt med förändringarna. Alla elever ska söka uppdaterad information, eftersom den görs tillgänglig via den nationella föreningen (IDC) och varje enskild länsförening. Ta reda på mer om den aktuella statusen för NCIDQ-examens behörighetskrav. För närvarande kvalificerar Centre for Arts and Technology kandidater att skriva NCIDQ examen på den obligatoriska forskarutbildningen. Vänligen följ upp med en programrådgivare för att hjälpa dig genom denna process.

Kursflöde

Under första kvartalet utforskar studenter grundbegrepp i designteori och teknisk kunskap, och börjar använda denna kunskap genom projektbaserat arbete. Eleverna kommer att lära sig att manipulera teorier och begrepp för att skapa starka lösningar i interna miljöer. Kvartalet ger en förståelse av ett globalt perspektiv på mänskliga prestationer inom arkitektur, inredning och dekorationskonst och deras relevans för det moderna livet. Grundläggande tekniska färdigheter i utarbetande och digitala program kommer att införas och i slutet av kvartalet kommer studenterna att kunna dra nytta av och tillämpa din nya kunskaper och färdigheter på projekt i de kommande kvartalen.

Kvartal 3 tar en närmare titt på de mänskliga, miljömässiga och "universella / hinderfria" aspekterna av inredning och rymdplanering. Studenter kommer att bli utmanade med 3D-rumslig problemlösning och utforska förbindelserna mellan inre och yttre utrymmen. Kurser utforskar miljömässiga och hållbara faktorer som påverkar valet och utformningen av material och komponenter och upptäcker nya innovationer genom praktisk experiment, oberoende och gruppforskning, besök på plats och gästföreläsningar. Studenter börjar utveckla en mer personlig och visuellt korrekt stil för att visa sina projekt visuellt när de utforskar byggsystem, komponenter och metoder som används i träramen och bostadsbyggandet.

Programmeringsprocessen är integrerad i praktiken av inredning och fjärde kvartalet bekantar studenter med planeringskoncept, möbler och färdspecifikationer i samband med kommersiell design med fokus på gästfrihetskoncept. Studenter kommer att skapa datorgenererade 3D-modeller och utforska renderingstekniker för konceptuella design- och presentationsritningar. Kurser utforska konstruktion och detaljering av interiörkomponenter som golv, väggar och taksystem, samt millwork, utveckla en förståelse för hur man ritar och ritar detaljer. Studenter kommer att utveckla avancerade belysningsritningar för kommersiella utrymmen, inklusive detaljer och specifikationer som resulterar i kreativa och funktionella lösningar. Betoning på detta kvartal ligger på tillämpningen av begrepp genom användning av tekniska kriterier, specifikationer, layout och systembyggnadssamordning.

Under det femte kvartalet utvecklar eleverna verktyg och tekniker för att undersöka och tillämpa byggkodsregler och universella designregler för interiörmiljöer. Studenterna kommer också att lära sig om nuvarande hållbara metoder och betygssystem som: LEED (Ledarskap i Energi och Miljödesign, Passivhus och WELL Building) och hur man bedömer och tillämpar strategier i designprojekt. Byggsystem för typiska kommersiella utrymmen omfattas också, vilket möjliggör studenter ska kommunicera mer effektivt med andra designprofessorer som arkitekter, ingenjörer, entreprenörer och byggnadsansvariga, som är alla partner i en integrerad designprocess. System som byggsystem, hållbara byggstrategier, kraftdistributionssystem, mekaniska system, inklusive HVAC och VVS, energihantering, data / röstkommunikationssystem, säkerhet och akustik kommer att studeras. Studenterna kommer att utveckla sina färdigheter i olika CAD-program som idag används inom branschen genom att skapa en komplett uppsättning arbetsritningar. Ytterligare betoning kommer att läggas på tillämpning av begrepp inom detaljhandel och hälsovård.

Under det sjätte kvartalet kommer studenterna att fokusera på att förbättra och utveckla dina konceptuella färdigheter, förädla schematiska konceptkoncept, förbereda slutliga ritningar och förbättra visuella presentationskunskaper. Kurser utforska de olika teorier, tillvägagångssätt och mötesapplikationer som implementerades i utformningen av dagens små, medelstora och stora företagskontor. Studenter kommer att undersöka affärs- och yrkesutövning som är relevant för inredningen, koncentrera sig på kontrakt, budgivning, designeransvar och yrkesetik samt professionella avgifter, fakturering och försäkring. I det här kvartalet börjar studenterna kompilera och förbereda en preliminär portfölj med de kunskaper och verktyg som krävs för att slutföra en högkvalitativ akademisk och professionell portfölj i flera format. Under mentorskapet av en praktiksponsor kommer studenterna att uppleva den första av två arbetsplatser inom inredningen och relaterade branscher som är relevanta för deras intressen och förmåga.

Under det sjunde kvartalet kommer studenterna att utöka sin kunskap, praktisk användning och tillämpning av byggnadskoden och universella designreglerna för att visa sin förståelse för inredningsdesigners ansvar att utforma med allmänhetens hälsa, säkerhet och välfärd i åtanke. Studenterna kommer att förbereda en plangranskning och kodanalys för sina slutliga examensprojekt. Studenter kommer att genomföra undersökande forskning med hjälp av evidensbaserad designteknik för att förbereda en rapport som kommer att ligga till grund för ditt slutliga examensarbete, samtidigt som de utvecklar sina 3D-datorstödda designfärdigheter genom utforskning av ytterligare 3D-programvara för att konstruera och göra interiörytor . Kurser täcker vad som krävs för att bli en framgångsrik företagare på dagens marknad och låta eleverna skapa sin egen affärsplan och företagsidentitet. Sjunde kvartalet innehåller den andra Practicum / arbetsmiljön inom företag, branscher och leverantörer av tjänster inom Interior Design yrket för att öka studentens förståelse av yrket.

En betydande del av det sista kvartalet kommer att genomföra forskningsresultat från kvartalet 7 till en designlösning för ett slutligt examensarbete som kommer att sammanfalla med intressanta områden som studenterna skulle vilja bedriva inom inredning. Studentprojekt kommer att ta itu med ett verkligt och konkret behov inom samhället och studenterna presenterar den slutliga lösningen för samhället, designindustrin och fakultetsmedlemmarna.

Eleverna ska producera och samordna en komplett uppsättning ritningar som visar sin förståelse för sammansättningen av de enskilda delarna av ett projekt i ett slutligt sammanhängande ritningspaket. Under det här kvartalet slutar eleverna också sin inredningsportfölj, hemsida och sociala medier, vilket hjälper till att presentera sina förmågor för potentiella arbetsgivare efter examen.

Program undervisas på:
Engelska

Se 7 fler kurser från Centre for Arts and Technology »

Senast uppdaterad October 19, 2018
Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
15 - 24 månader
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum