Populära kategorier

Diploma Program

Det finns olika typer av examensbevis som finns: från examen till forskarutbildning och högre examina. Diplom tjäna en mängd ändamål för olika studenter: de ibland används för att överbrygga klyftan mellan olika faser i akademiska studier, eller för att ge ytterligare yrkesutbildning och kvalifikationer. Det finns diplom i en mängd olika ämnen i Språk, estetiska, Business, biologiska och livsvetenskaper, teknik, teknik, naturvetenskap och ännu mer. Mångfalden av olika examina kan vara överväldigande - don 't låt det hindra dig! Starta sökningen genom att titta på de mest populära utbildningsbevis som anges nedan.

Nyligen tillagda diplom

Inscape Education Group  Dubai

Diplom I Grafisk Design

Juli 8, 2018
Junior Graphic Designers med denna kvalifikation använder effektivt och hanterar relevant grafisk designteknik. Detta inkluderar design - och förberedelser för reproduktion - med hjälp av mjukvaruapplikationer och hantering av reproduktionsprocesser (specifikationer, kostnadsberäkningar och kvalitetskontroll). De kommer att samarbeta med andra desi… [+]gners och proffs inom grafisk designindustrin, arbeta effektivt i kreativa team, kommunicera i designsprog och konfidentiellt presentera designlösningar. [-]

WITS Language School

Diplom I Juridisk Tolkning

Juli 17, 2018
Diplom i juridisk tolkning, som ackrediterats av SASSETA, syftar till att uppgradera språkutövares färdigheter i tolkning och därigenom förbättra karriärmöjligheterna.

Raffles Design Institute Riyadh

Avancerat Diplom In Interior Design (Top Up)

Juli 16, 2018
BA (Hons) Interior Design kurs utforskar den mänskliga skalan och relationen i det ständigt föränderliga sammanhanget av rumsliga miljöer.

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är ett diplom?