Populära kategorier

Diploma Program

Det finns olika typer av examensbevis som finns: från examen till forskarutbildning och högre examina. Diplom tjäna en mängd ändamål för olika studenter: de ibland används för att överbrygga klyftan mellan olika faser i akademiska studier, eller för att ge ytterligare yrkesutbildning och kvalifikationer. Det finns diplom i en mängd olika ämnen i Språk, estetiska, Business, biologiska och livsvetenskaper, teknik, teknik, naturvetenskap och ännu mer. Mångfalden av olika examina kan vara överväldigande - don 't låt det hindra dig! Starta sökningen genom att titta på de mest populära utbildningsbevis som anges nedan.

Nyligen tillagda diplom

IMI International Management Institute Switzerland

Swiss Grad I Internationell Gästfrihet Ledning

April 28, 2017
Schweiziskt federalt erkänt diplom kombinerar studie med betald praktisk utbildning.

CAFA Formations

Konsult Sommelier

April 27, 2017
Efter yrkesutbildning sprit 9 månader (september-juni) Du kommer att bli en professionell provsmakning. Programmet bygger på kunskaper i franska och världs vindistrikt: vinodling, vinframställning, vinprovning tekniker, vin marknadsföring, sprit ... En unik know-how, som erkänns av den franska regeringen, är rådgivare Sommelier diplom registrerat i RNCP.… [+] [-]

ITECOM Art Design NICE

Bts Planlösning

April 21, 2017
Rymd Designer är ett heltidsarbete. Studenten deltar i utformningen och genomförandet av arkitektoniska och offentliga miljöer. Den måste ta hänsyn till begäran hans klient, och måste ha en stark konst kultur, med stor kreativitet.

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är ett diplom?