Populära kategorier

Diploma Program

Det finns olika typer av examensbevis som finns: från examen till forskarutbildning och högre examina. Diplom tjäna en mängd ändamål för olika studenter: de ibland används för att överbrygga klyftan mellan olika faser i akademiska studier, eller för att ge ytterligare yrkesutbildning och kvalifikationer. Det finns diplom i en mängd olika ämnen i Språk, estetiska, Business, biologiska och livsvetenskaper, teknik, teknik, naturvetenskap och ännu mer. Mångfalden av olika examina kan vara överväldigande - don 't låt det hindra dig! Starta sökningen genom att titta på de mest populära utbildningsbevis som anges nedan.

Nyligen tillagda diplom


Dimensions International College

Examen I Retail Management

Juli 19, 2017
På denna dag och ålder blir kunderna mer välinformerade och tekniskt kunniga och det är därför grundläggande att hålla sig ajour med de senaste trenderna och mode för att tillgodose deras alla infall. Diplom i Retail Management är särskilt utformad för att utrusta dig med kunskap och praktiska färdigheter att blomstra i detaljhandeln och inrättningar… [+]. [-]

STEI Institute

Diplom Inom Logistik Och Supply Chain Management

Juli 18, 2017
Diplom i Logistik & Supply Chain Management syftar till att erbjuda ett brett program av kärnstudier inom alla större affärsområden med möjlighet att studera en professionell specialisering inom Logistik och Supply Chain Management.

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är ett diplom?