Populära kategorier

Diploma Program

Det finns olika typer av examensbevis som finns: från examen till forskarutbildning och högre examina. Diplom tjäna en mängd ändamål för olika studenter: de ibland används för att överbrygga klyftan mellan olika faser i akademiska studier, eller för att ge ytterligare yrkesutbildning och kvalifikationer. Det finns diplom i en mängd olika ämnen i Språk, estetiska, Business, biologiska och livsvetenskaper, teknik, teknik, naturvetenskap och ännu mer. Mångfalden av olika examina kan vara överväldigande - don 't låt det hindra dig! Starta sökningen genom att titta på de mest populära utbildningsbevis som anges nedan.

Nyligen tillagda diplom

CSM Academy International

Avancerat Diplom i Digital Media

September 13, 2018
Vårt avancerade diplom i Digital Media är en praktisk kurs som fokuserar på avancerade färdigheter för att öka portföljen av studenter från vårt diplom i Digital Media, samt av yrkesverksamma.

Newcastle University

Graduate Diploma in Music

September 12, 2018
Denna Pathway erbjuder dig progression till en doktorsexamen vid ett av de bästa universiteten i Storbritannien för att studera musik.

Galicia Business School

Avancerat Program i Digital Marketing

September 8, 2018
Affärsvärlden utvecklas snabbare än någonsin. Digital transformation har gjort marknadsföring till en ny disciplin mer och mer fokuserad på att utnyttja de möjligheter som digitaliseringen och den nya tekniken erbjuder.

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är ett diplom?