Populära kategorier

Diploma Program

Det finns olika typer av examensbevis som finns: från examen till forskarutbildning och högre examina. Diplom tjäna en mängd ändamål för olika studenter: de ibland används för att överbrygga klyftan mellan olika faser i akademiska studier, eller för att ge ytterligare yrkesutbildning och kvalifikationer. Det finns diplom i en mängd olika ämnen i Språk, estetiska, Business, biologiska och livsvetenskaper, teknik, teknik, naturvetenskap och ännu mer. Mångfalden av olika examina kan vara överväldigande - don 't låt det hindra dig! Starta sökningen genom att titta på de mest populära utbildningsbevis som anges nedan.

Nyligen tillagda diplom

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Diplom of Commerce

November 14, 2018
Ett handelsbevis ger studenterna de kommunikations-, problemlösnings- och förvaltningskunskaper som krävs för att lyckas i en global miljö och bygga en karriär i affärer överallt i världen.

Canada International Royal Arts College

Rörlig grafik

November 14, 2018
Motion Graphics and Character Animation Diploma är ett intensivt 6-månaders program för studenter intresserade av att erhålla en karriär inom Animation. Den här komprimerade kursen är utformad för att helt fördjupa studenterna i fält med både rörelse grafik och teckenanimering.

Atlântica

Graduate in Innovation in Strategic Management of People

November 7, 2018
Denna doktorandkurs handlar om en valens som inte är vanligt i de traditionella erbjudandenen för högre utbildning i Portugal (vi tycker att det är ett innovativt erbjudande i vårt land), men det är en mycket viktig tillgång för näringslivet, liksom för aspekter relaterade till den professionella åtgärden, liksom de aspekter som är relaterade till de olik… [+]a transversala områdena som omfattas av denna kurs, men som är grundläggande för innovationen i den strategiska hanteringen av människor. [-]

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är ett diplom?