Filter
Diplom
Afrika Studietyp: Alla Tempo: Alla

Sök bland diplomprogram i Arkitekturstudier Afrika 2019

Ett diplom är ett dokument som utfärdas till studenter som genomgått en studieplan som är relaterad till ett visst ämne. Diplom får man som regel av universitet och högskolor efter att man avlagt examen.

Arkitektur är en process där man utformar och planerar en plats eller en byggnad enligt en uppsättning estetiska, sociala och miljömässiga riktlinjer. På grund av detta delas arkitekturen ofta in i kategorier beroende på övergripande stil.

Även om du väljer Östafrikas mytologiska, förtrollande Tanzania, Senegal, land Teranga eller Sydafrika, med sina breda möjligheter att dra i och servera, forskning i Afrika kommer att vara överväldigande.

Se alla diplomprogram i Arkitekturstudier Afrika 2019

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

2 Resultat i Arkitekturstudier, Afrika

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
University of Johannesburg

... [+]

Certifiering är avsedd för planering tekniker som arbetar i statliga och icke-statliga sektorn.

[-]
Sydafrika Johannesburg
February 2020
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Institutionen för arkitektur erbjuder examen i arkitektur, som har ovillkorlig validering från arkitektkåren (SACAP) och Commonwealth Association for Architecture (CAA). ... [+]

Arkitektoniska proffs är involverade i att forma den byggda miljön. Deras ansträngningar är tydligt överallt, från den enkla konstruktionen av en låg kostnad bostadsprojekt till den sofistikerade uppförandet av skyskrapor. Arkitektoniska proffs är anställda inom konstruktion, teknisk lösning och hantering av byggprojekt.

Institutionen för arkitektur erbjuder examen i arkitektur, som har ovillkorlig validering från arkitektkåren (SACAP) och Commonwealth Association for Architecture (CAA).

Examen i arkitektur broschyr

[-]
Sydafrika Johannesburg
February 2020
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska