Diplomprogram i Arkitekturstudier i Sydafrika

Se diplomprogram i Arkitekturstudier i Sydafrika 2018/2019

Arkitekturstudier

Personer som vill bredda sina karriärmöjligheter efter gymnasiet kan ta ett diplom inom ett visst ämnesområde. På dessa program krävs vanligtvis inte så kallade generella kurser, så de tar kortare tid att slutföra.

Arkitektur är det hantverk där byggnader utformas och sedan byggs upp. Detta innebär att man använder teknik, material och miljö i syfte att uppfylla olika lagliga krav och för att uppfylla uppdragsgivarens önskemål.

Sydafrika, officiellt Republiken Sydafrika är ett land beläget i den södra spetsen av Afrika. Det är indelat i nio provinser. Sydafrika är inte bara en hoppa ut punkt, är det i sig en fantastisk destination rik på kultur, fauna och flora och historia.

De mest populära diplomprogrammen i Arkitekturstudier i Sydafrika 2018/2019

Läs Mer

National Diploma in Town and Regional Planning

University of Johannesburg
Campusstudier Heltid 3 år February 2019 Sydafrika Johannesburg

[+]

Certifiering är avsedd för planering tekniker som arbetar i statliga och icke-statliga sektorn.

[-]

Examen i arkitektur

University of Johannesburg
Campusstudier Heltid February 2019 Sydafrika Johannesburg

Institutionen för arkitektur erbjuder examen i arkitektur, som har ovillkorlig validering från arkitektkåren (SACAP) och Commonwealth Association for Architecture (CAA). [+]

Arkitektoniska proffs är involverade i att forma den byggda miljön. Deras ansträngningar är tydligt överallt, från den enkla konstruktionen av en låg kostnad bostadsprojekt till den sofistikerade uppförandet av skyskrapor. Arkitektoniska proffs är anställda inom konstruktion, teknisk lösning och hantering av byggprojekt.

Institutionen för arkitektur erbjuder examen i arkitektur, som har ovillkorlig validering från arkitektkåren (SACAP) och Commonwealth Association for Architecture (CAA).

Examen i arkitektur broschyr

[-]