Filter
Diplom
Sydafrika Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se diplomprogram i Arkitekturstudier i Sydafrika 2019

Personer som vill bredda sina karriärmöjligheter efter gymnasiet kan ta ett diplom inom ett visst ämnesområde. På dessa program krävs vanligtvis inte så kallade generella kurser, så de tar kortare tid att slutföra.

Processen att skapa en välgjord struktur innebär en hel del mer än att bara bygga upp fyra väggar. Det krävs kunskap om arkitektur för att säkerställa att byggnader uppfyller förutbestämda önskningar och juridiska riktlinjer.

Ett land som ligger på den södra spetsen av Afrika, Sydafrika, har en rik kultur som du aldrig kommer att få nog av medan touring eller studerar här. Språken inkluderar här Afrikaner och engelska samt holländska. Campus livet av den stora sydafrikanska universitet, University of Johannesburg eller något annat universitet skall sinne blåser. Du kommer att älska interagera med Bantus här och det tropiska klimatet i regionen.

De mest populära diplomprogrammen i Arkitekturstudier i Sydafrika 2019

Läs mer Läs mindre

2 Resultat i Arkitekturstudier, Sydafrika

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
University of Johannesburg

... [+]

Certifiering är avsedd för planering tekniker som arbetar i statliga och icke-statliga sektorn.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Institutionen för arkitektur erbjuder examen i arkitektur, som har ovillkorlig validering från arkitektkåren (SACAP) och Commonwealth Association for Architecture (CAA). ... [+]

Arkitektoniska proffs är involverade i att forma den byggda miljön. Deras ansträngningar är tydligt överallt, från den enkla konstruktionen av en låg kostnad bostadsprojekt till den sofistikerade uppförandet av skyskrapor. Arkitektoniska proffs är anställda inom konstruktion, teknisk lösning och hantering av byggprojekt.

Institutionen för arkitektur erbjuder examen i arkitektur, som har ovillkorlig validering från arkitektkåren (SACAP) och Commonwealth Association for Architecture (CAA).

Examen i arkitektur broschyr

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska