Filter
Diplom
Singapore Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se diplomprogram i Digitala medier i Singapore 2019

Ett diplom utfärdas till studenter som slutför ett studieprogram som fokuserar på ett specifikt ämnesområde. Diplomprogram tar ett till två år att slutföra. Tekniska skolor och högskolor erbjuder specialiserade diplom.

Digitala medier är ett program fokus som kan omfatta ämnen som datorgrafik, videoproduktion och kreativ kommunikation. Digitala medier program hjälper studenter att få fältet specifika kunskaper de behöver för en karriär inom grafisk design, digital medieproduktion och film och underhållning.

Singapore (新加坡) är en stad-stat i Sydostasien. Grundades som en brittisk handel koloni år 1819, sedan självständigheten har det blivit en av världens 's mest välmående länder och har världens ' s mest trafikerade hamn. Singapore har sex nationella universitet och är i regel väl ansedda och lockar utbytesstudenter från hela världen.

De mest populära diplomprogrammen i Digitala medier i Singapore 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Digitala medier, Singapore

CSM Academy International

Diplom i Digital Media erbjuds av CSM Academy International leder till ett avancerat diplom i Digital Media. ... [+]

Diplom i Digital Media erbjuds av CSM Academy International leder till ett avancerat diplom i Digital Media.

Kursens längdHeltid: 9 månader (3 timmars lektioner / dag, 5 dagar / vecka)Deltid: 9 månader (3 timmars lektioner / dag, 3 dagar / vecka)Kursstruktur

Det finns totalt 9 moduler som måste fyllas i och godkännas för tilldelning av Diploma i Digital Media.

Kursens inlärningsmål

Programmet är praktiskt i naturen och betonar digital praktik. Dess allmänna mål är:

Att ge eleverna de kunskaper och färdigheter som krävs för att driva en karriär inom design och utveckling av digitala media.Att utveckla elevernas kreativa förmågor genom övning och utvärdering av denna övning, samtidigt som man utvecklar sin kritiska förståelse för sin valda specialisering.Att utveckla elevernas kritiska, analytiska och problemlösande färdigheter i samband med frågor kring digital media design.Att utveckla elevernas färdigheter att lära sig att säkerställa att deras teoretiska kunskaper och tekniska färdigheter kan hållas aktuella i en snabbt föränderlig disciplin och att de uppskattar behovet av fortsatt yrkesutveckling.Att ge studenterna praktiska och överförbara färdigheter, såsom muntlig och skriftlig kommunikation, forskningsförmåga, tidshantering och grupparbete, för att hjälpa dem i efterföljande anställning eller vidareutbildning.Leveransläge... [-]
Singapore
Juli 2019
Engelska
Heltid
Deltid
9 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska