Filter
Diplom
Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära diplomprogrammen i Företagsledning

Du kan få ett diplom från en högskola eller ett universitet. Det vanligtvis tilldelas efter genomgången ett visst studieprogram. I vissa länder ett diplom kan hänvisa till en nivå av akademisk utmärkelse. Många studenter väljer att bedriva en examen vid sidan av eller efter att få en annan grad.

Vad är en examen i management vetenskap? Det är en utbildning som fokuserar på att ge eleverna en teknisk och praktisk förståelse för företag och förvaltning. Kurserna går över färdigheter elever behöver för att utveckla sin förmåga att analysera problem, fatta beslut och hantera grupper av anställda. Eleverna får också lära dig att tänka kreativt för att lösa problem.

Fördelarna med att få en examen i Management Science är stora. Dessa kurser ge eleverna en ökad kunskap om hur man ska hantera ett företag och dess anställda, oavsett bransch.Det innebär att oavsett vilken bransch du vill arbeta i, kommer du att ha ledarskap och beslutsfattande färdigheter som krävs för att lyckas.

Kostnaden för att få en examen i Management Science varierar beroende på några faktorer. För det första beror det vilken skola du vill delta. För det andra, det beror på vad landet skola du väljer är i. Till sist, det beror också på om du vill ta kurser personligen eller online.

Om du får en examen i förvaltning, kommer du att vara redo att gå in alla branscher. Du kommer också att vara redo att ha en övre nivå chefsställning. Personer med denna typ av examensbevis har kunnat få ett jobb i branschen som de själva väljer. De färdigheter som erhållits ge dem möjlighet att fatta snabba och kreativa beslut.

När du vet vilka kurser du vill ta, och om detta är rätt diplom för dig, är ganska lätt att ansöka om en skola.Du behöver bara göra lite forskning för att ta reda på vilka skolor erbjuder kurser som du behöver, och är på den plats du valt. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

3 Resultat i Företagsledning

Results Driven Group

CMI Level 5 Diplom i Management Coaching ... [+]

CMI Level 5 Diplom i Management Coaching

Oavsett om du just startat i ledningen eller ansvarar för att genomföra policy inom din organisation, kommer våra CMI Coaching and Mentoring-kvalifikationer att ge dig den kunskap och färdigheter du behöver för att få det bästa av ditt lag. Varje nivå av lärande finns i tre olika steg som är utformade för att förbättra specifika ledarskap och kompetenser beroende på din erfarenhet, ställning och professionella behov. CMI Level 5-kvalifikationer inom coaching och mentorskap är utformade för att utbilda mellan chefer och de som söker ledande befattningshavare för att utveckla management coaching och mentorskapenskaper, vilket hjälper dig att identifiera länkarna mellan management coaching, mentoring och uppnåendet av affärsmål.... [-]

Mercury Colleges

BSB51915 Diplom för ledarskap och management ger kunskaper och färdigheter som krävs för att utföra en effektiv förvaltning i ett medium till små arbetsplatser. Programme ... [+]

Diplom för ledarskap och management

CRICOS Kurskod: 090857E

Varaktighet: 52 veckor på heltid (inkluderar 4x3 sikt pauser):

20 lektionstimmar per vecka under terminstid 4 termer 4 termer x 10 veckor x 20 timmar = 800 lektionstimmar.

Avgifter: Se vår prislista.

Mål:

BSB51915 Diplom för ledarskap och management ger kunskaper och färdigheter som krävs för att utföra en effektiv förvaltning i ett medium till små arbetsplatser. Programmet utvecklar en medvetenhet om allmän företagsledning praktiken innebär övervakning av anställda.

Utexaminerade från BSB51915 Diploma för ledarskap och management kommer att ha utvecklat en förståelse av dynamiken och principer fungerar effektivt arbetsgrupper, liksom de kunskaper som krävs för att på ett kompetent sätt fungerar inom små organisationer. Möjliga titlar som är relevanta för denna kvalifikation inkluderar:... [-]

Australien Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
52 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Asturias Corporación Universitaria

Genom att genomföra HSEQ Management Systems Integrated Management Diploma kommer yrkesverksamma att kunna förvärva den nödvändiga kunskapen för utveckling, underhåll och ... [+]

Diplom i Management of Integrated Management Systems HSEQ (Virtual)

Genom att slutföra HSEQ Management Systems Integrated Management Diploma kommer yrkesverksamma att kunna förvärva den nödvändiga kunskapen för utveckling, underhåll och förbättring av ledningssystem baserat på internationella standarder för att tillämpa dem på olika organisationer.

Dessutom kan studenten känna till, förstå och praktisera metoden enligt ISO 19011, få olika revisionsbevis godkända av SGS som världsledande inom certifiering och ta en ny modul om Norsok S006: 2003 och Guide for System of Säkerhet, Arbetshälsa och Miljö för Entreprenörer (CCS).

Dubbel internationell examen plus två revisionsbevis:Internationellt Diplom i Management of Integrated Systems HSEQ / Uni Asturias .Expert inom implantation, hantering och revision Integrerad system HSEQ / European Graduate Institute.Internrevisorsintyg Integrerade System ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001 / SGS.Dessutom kommer studenten att ha:En modul på Norsok S006: 2003Guide till säkerhets-, arbetshälso- och miljösystemet för entreprenörer (CCS).Utbildning i företagens sociala ansvar ISO 26000, informationssäkerhet ISO 27001 och riskhantering ISO 31000.Praktiska fall i ansikt-till-ansikte sessioner för att studenten ska förstå och länka med upplösningen av dessa.... [-]
Spanien Madrid Colombia Bogotá
Januari 2020
Spansk
Deltid
120 timmar
Internet
Läs mer på svenska