Diplomprogram i Media

De mest populära diplomprogrammen i Media

Media

Ett diplom är en examen ges efter genomgången ett visst studieprogram. Beroende på vilket land får du ett diplom i den kan hänvisa till en nivå av akademisk utmärkelse. Studenter bedriva ofta ett diplom efter att få olika grad, eller visserligen är en ytterligare grad.

Vad är en examen i media? Detta diplom fokuserar på färdigheter som behövs för att göra bra i medieområdet. Eleverna lär sig om hur du ansluter traditionella discipliner och tekniska bidrag. Kurserna fokuserar på kreativitet, lära sig om nya tekniker, programmering och metodik. Eleverna lär sig även hur man bättre sig särskilt för marknaden. Studenter som tar dessa kurser blir väl utbildade i att utveckla produkter som har hög teknikinnehåll, stöds av flera plattformar och kan interaktivt användas.

Fördelarna med denna typ av examen är att eleverna bli kunniga inom mediebranschen.De lär sig färdigheter som behövs för att skapa en användbar och användbara produkter. Kursen är tänkt att utbilda högt kompetenta, och det är vad det gör.

Kostnaden för en examen i media beror på vilket land den skola du väljer är i. Kostnaden kan också variera beroende på om du tar klasser på campus eller online.

En student som erhåller denna examen kan hitta en givande karriär i många medier närliggande områden. De kan vara framgångsrik som en multimedia designer, utvecklare, interaktiv video formgivare eller designer av applikationer för mobila enheter. Eleverna blir också experter på interaktiva visuella installationer, video spel och crossmedia. Om du vill ha en framgångsrik karriär i mediebranschen, kan detta bara vara diplom som du behöver för att lägga till ditt CV.

När du har bestämt dig om detta är en examen du vill fortsätta, är allt du behöver göra forskning de skolor du är intresserad av.Du kan göra det genom att först hitta skolor som erbjuder kurser som du behöver. Då har du helt enkelt att tillämpa. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs Mer

Diplom I Sociala Medier Och Webbmarknadsföring

Reeves College
Campusstudier Heltid September 2018 Kanada Calgary Edmonton

Online och social media marknadsföring utvecklas i en oöverträffad takt, och många företag tar fortfarande hand om hur man maximerar sociala medier och online marknadsföring för att visa konkreta resultat. [+]

Online och social media marknadsföring utvecklas i en oöverträffad takt, och många företag tar fortfarande hand om hur man maximerar sociala medier och online marknadsföring för att visa konkreta resultat.

Reeves College Online Marketing

Studenterna kommer också att lära sig om de sociala medierna som har uppstått av den exponentiella tillväxten av sociala medier som Facebook, Twitter, Snapchat och Instagram. Programmet innehåller verklig världsutbildning med en praktikplats i fältet före examen.

[-]

Utökat Diplom I Creative Media Production

Cambridge School of Visual & Performing Arts
Campusstudier 2 år September 2018 Storbritannien Cambridge

Detta är en tvåårig kurs, utformad för att ge studenterna kunskapen [+]

Översikt

Detta är en tvåårig kurs, utformad för att ge studenterna kunskapen

Genom fokuserade klasser

• En medvetenhet om olika perspektiv och tillvägagångssätt inom mediesektorn. • Forskning, analysera och utvärdera relevant information och idéer för att utveckla kreativa lösningar. • Förstå, anpassa och säkert använda lämpliga och praktiska metoder och färdigheter för kreativ produktion. • Kritiskt granska effektiviteten och lämpligheten av metoder, åtgärder och resultat. • Använd utvärderande och reflekterande färdigheter för att ta ansvar för eget lärande, utveckling och beslutsfattande. • Ta ansvar för forskning, planering, tidshantering och åtgärder för att få tillgång till progressionsmöjligheter. • Effektivt presentera sig och deras arbete till lämpliga publikgrupper. • Lär de initiala pricincles av HTML-kodning genom klasser. • En medvetenhet om hälso- och säkerhetsregler genom workshops.... [-]


Examensbevis I Multimedia Design

InHouse Multimedia College
Campusstudier Heltid January 2019 Malaysia Kuala Lumpur

[+]

Behörighet

International Student Antagning

[-]

Diplom I Social Media Marketing

Vancouver Career College
Campusstudier Heltid September 2018 Kanada Surrey

Vancouver Career College s Social Media Marketing diplomprogram ger eleverna kunskap, färdigheter och verktyg för att driva effektiva och framgångsrika marknadsföringskampanjer för företag. [+]

Social media marknadsföring utvecklas i en aldrig tidigare skådad takt, och det finns stort behov av professionella inom området. Vancouver Career College s Social Media Marketing diplomprogram ger eleverna kunskap, färdigheter och verktyg för att driva effektiva och framgångsrika marknadsföringskampanjer för företag.

Studenter kommer också att lära sig att planera och genomföra kampanjer som en del av ett företags digitala marknadsföringsstrategi. Programmet omfattar utbildning i realtid med en arbetslivserfarenhet inom fältet före examen.

[-]

Diplom Av Sociala Medier Marknadsföring

Open Colleges
Online Heltid 24 månader January 2019 Australien Australia Online

Utformad för att ta dig från nybörjare till expert, den här kursen har skapats i samarbete med ett antal Forbes' noterade Top 50 globala sociala medier experter, så att du kan vara säker på att du får den allra senaste, förstklassig branschkunskap och kompetens . [+]

Diploma of Social Media Marketing

Starta din karriär i den dynamiska och spännande landskap av sociala medier marknadsföring med ackrediterade Diploma of Social Media Marketing.

Kursbeskrivning

Utformad för att ta dig från nybörjare till expert, den här kursen har skapats i samarbete med ett antal Forbes' noterade Top 50 globala sociala medier experter, så att du kan vara säker på att du får den allra senaste, förstklassig branschkunskap och kompetens .

Perfekt för människor som brinner för allt sociala medier, har denna ackrediterade Diploma inga förutsättningar, vilket innebär att du kan sparka igång dina studier med någon marknadsföring, eller ingen alls.... [-]


Examensbevis I Multimedia Design

Alfa International College
Campusstudier Heltid 2.5 - 3 år Öppen antagning Malaysia Shah Alam

Multimedia Design blandar flera mediekällor - tex text, ljud, video, digitala bilder och webbaserade medier till en sammanhängande, interaktiv kommunikation. Programmet är effektivt eftersom det engagerar presentationer för att fånga publiken och kunder som deltar i utbildning och utbildning, underhållning, marknadsföring och reklam. [+]

Programöversikt

Multimedia Design blandar flera mediekällor - tex text, ljud, video, digitala bilder och webbaserade medier till en sammanhängande, interaktiv kommunikation.

Programmet är effektivt eftersom det engagerar presentationer för att fånga publiken och kunder som deltar i utbildning och utbildning, underhållning, marknadsföring och reklam.

Multimedia Designers har många verktyg och resurser för att visualisera och presentera sina idéer, men i centrum för multimedia design är visuell kommunikation och förmågan att förmedla en historia genom människans ögon.

ALFA-högskolans multimedieprogram är ett strukturerat program med olika kurser, inklusive digital illusion, fotografi, webbdesign, animering, videoredigering, visuella effekter och utveckling av mobilapplikationer, som ligger till grund för teknisk specialisering och kreativ prospektering.... [-]


Diplom I Social Media Marketing

CDI College
Campusstudier Heltid September 2018 Kanada Vancouver Richmond Scarborough Winnipeg Burnaby Surrey + 4 fler

Programmet Social Media Marketing på CDI College ger studenterna en gedigen förståelse för marknadsföringspraxis inom sociala medier. [+]

Programmet Social Media Marketing på CDI College ger studenterna en gedigen förståelse för marknadsföringspraxis inom sociala medier.

I programmet lär eleverna hur man kör marknadsföringskampanjer med sociala medier, inklusive Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIn och mer. Studenterna kommer också att lära sig om framväxande trender inom branschen, digital strategi och planering, innehållsskapande och outreach, och sociala medier aggregering och lyssningsverktyg.

Om du vill starta en ny karriär i en framväxande bransch, är programmet Social Media Marketing för dig. Efter examen kommer studenterna att vara redo att börja arbeta på olika digitalmarknadsföring, digital media och sociala medier marknadsföringsroller på digital nivå... [-]


Interactive Media / Design [2 Year Extended Diploma]

Cardiff and Vale College
Campusstudier Heltid 34 veckor September 2018 Storbritannien Cardiff

[+]

Kvalifikationer:

Bland annat studeras:

Grafisk design illustration

Förkunskapskrav:

Undervisning och bedömning:

Nästa steg:

UNIVERSITET Arbets- [-]

Mediekurs

East London Advanced Technology Training ELATT
Campusstudier Deltid 10 - 15 veckor August 2018 Storbritannien London

Bli medieprofessor på ELATT Media Academy. Våra omfattande Media kurser kan ta dig från en nybörjare förståelse av mediebranschen att ha kompetens inom fotografi, ljudteknik och video produktion. Vi erbjuder utbildning inom video och ljudredigering, fotografi, filmproduktion, Photoshop och Final Cut. [+]

Bli medieprofessor på ELATT Media Academy. Våra omfattande Media kurser kan ta dig från en nybörjare förståelse av mediebranschen att ha kompetens inom fotografi, ljudteknik och video produktion. Vi erbjuder utbildning inom video och ljudredigering, fotografi, filmproduktion, Photoshop och Final Cut. Kurserna bygger i stor utsträckning på att producera medieprodukter och är ett mycket praktiskt sätt att lära sig de färdigheter som behövs för att komma in i mediebranschen. Som ett ackrediterat center kan vi också erbjuda ADOBE yrkeskvalifikationer.

Nivå 1

Du kommer att lära dig:

Förstå Creative Media Utveckla kreativa media färdigheter Media Målgrupper och Produkter Ljud- och videoredigering Exploring Digital Photography och mer... ... [-]

Examensbevis I Sociala Medier Och Affärsstrategi

Study 365
Online Heltid Deltid August 2018 Storbritannien London

Social Media har tagit över, och om du vet hur du använder sociala medier effektivt, kommer du att vara mycket önskvärt för potentiella arbetsgivare. Få en erkänd kvalifikation och förbättra dina chanser. [+]

Vill du tjäna upp till £ 30 000 per år?

Social Media har tagit över, och om du vet hur du använder sociala medier effektivt, kommer du att vara mycket önskvärt för potentiella arbetsgivare. Få en erkänd kvalifikation och förbättra dina chanser.

Vänd din sociala medier strategi till handlingar, den här kursen täcker allt, och kommer att ge ditt företag ett steg!

Detta Diplom i Social Media & Business Strategy kommer att lära dig hur du effektivt kan integrera sociala medier i din affärsstrategi. Det hjälper dig att ställa in mål, identifiera möjligheter, välj taktik, tilldela resurser, ställa in styrning och definiera statistik för dina sociala medier och digital aktivitet.... [-]


Examensbevis I Sociala Medier För Företag

1 Training
Online Heltid Deltid 30 öppettider August 2018 Storbritannien London + 1 fler

Sociala medier är så användbara för företag och kan användas för marknadsföring, kundservice eller reklam. Oavsett om du är en liten företagare eller arbetar med marknadsföring, är det mycket viktigt att förstå hur du får ut det mesta av sociala medier. [+]

Kursbeskrivning

Sociala medier är så användbara för företag och kan användas för marknadsföring, kundservice eller reklam. Oavsett om du är en liten företagare eller arbetar med marknadsföring, är det mycket viktigt att förstå hur du får ut det mesta av sociala medier. Detta examensbevis från 1 utbildning kommer att lära dig avancerade reklamstrategier och går igenom alla de stora sociala medieplattformarna på djupet. Lär dig hur du använder analys, vikten av röstsammanhängande och förstå marknadsanalys.

Vårt läromedel är tillgänglig för studenter 24/7 var som helst i världen, så det är mycket bekvämt. Dessa intensiva online kurser är öppna för alla, så länge du har intresse för ämnet! Vi tillhandahåller världsklass lärande leds av IAP, så du kan vara säker på att materialet är högkvalitativt, korrekt och aktuellt.... [-]


Diplom I Social Media Marketing

Shaw Academy
Online Deltid 4 veckor Öppen antagning Irland Ireland Online

Sociala medier har blivit en av de dominerande formerna av kommunikation i det digitala rummet, vilket drastiskt förändrar det traditionella förhållandet mellan en konsument och ett företag. [+]

Sociala medier har blivit en av de dominerande formerna av kommunikation i det digitala rummet, vilket drastiskt förändrar det traditionella förhållandet mellan en konsument och ett företag. Moderna yrkesverksamma måste veta hur man kan utnyttja dessa viktiga marknadsföringskanaler för att öka sin verksamhet och skydda sitt rykte. Kursen ger en solid grund för dem som avser att bygga och skydda sitt varumärke i världen av sociala medier, så registrera idag för att börja lära.

kursinnehåll

LESSON 1 - Lär känna sociala medier

Vad är Social Media? Vad är grunden? Hur påverkar det hela ditt företag? Du lär dig exakt varför ditt företag ska använda Social Media Marketing som ett verktyg för att nå fler kunder. Vi presenterar socialt innehåll och fördelarna med att använda det för att nå fler anhängare. Vi kommer att titta på grunderna för att identifiera din publik och rikta in dem korrekt så att du kan utnyttja den kunskapen till att bygga en community av efterföljare på nätet, som kan omvandlas till att köpa kunder.... [-]


Diplom Av Skärmen Och Media

Melbourne Polytechnic
Campusstudier Heltid 1 år February 2019 Australien Melbourne

Bli en av framtidens medie beslutsfattare på Melbourne Polytechnic. Direkt i Diploma of Screen Media och utveckla din produktionsförmåga, kreativitet, idérikedom och motståndskraft som en Internet filmproducent. [+]

Bli en av framtidens medie beslutsfattare på Melbourne Polytechnic. Direkt i Diploma of Screen Media och utveckla din produktionsförmåga, kreativitet, idérikedom och motståndskraft som en Internet filmproducent.

Utveckla en folio och marknadsföra ditt personliga varumärke i den digitala arbetsplatsen

Som en del av Diploma of Screen Media kursen kommer du att skriva webisodes och mikrobloggar, att aktiva bloggar, utveckla resurser, scrapbooks och arbetsverktyg, som hjälper dig att definiera dina arbetsmetoder och varumärke. Du kommer att utveckla småföretag motståndskraft och en kreativ mångsidighet som kommer att vara en utmärkt resurs för framtida frilans eller entreprenörs arbete.... [-]


Diplom I Grafisk Och Multimedia Design

Sunway University
Campusstudier Heltid 27 månader January 2019 Malaysia Shah Alam

Eleverna kommer att lära sig olika grafiska aspekter och tekniker, inklusive dess designapplikation till förpackning, företagsidentitet, publikationsdesign, miljögrafik, reklamdesign och digital grafik. Utvecklingen av grundläggande färdigheter genom ritning och principer för design kommer att vara huvudfokus för inlärning i år ett, med inkludering av typografi och datorgrafik. Under det följande året bygger kursplanen på kreativa konceptuella designlösningar inom förpackning, publicering, företagsidentitet och andra områden. Det sista året omfattar övning i en verklig arbetsmiljö inom reklambyråer och designhus. [+]

Eleverna kommer att lära sig olika grafiska aspekter och tekniker, inklusive dess designapplikation till förpackning, företagsidentitet, publikationsdesign, miljögrafik, reklamdesign och digital grafik. Utvecklingen av grundläggande färdigheter genom ritning och principer för design kommer att vara huvudfokus för inlärning i år ett, med inkludering av typografi och datorgrafik. Under det följande året bygger kursplanen på kreativa konceptuella designlösningar inom förpackning, publicering, företagsidentitet och andra områden. Det sista året omfattar övning i en verklig arbetsmiljö inom reklambyråer och designhus.

intag

Januari mars

Varaktighet

2 år 3 månader (heltid)... [-]


Specialist Examen I Sociala Medier Marknadsföring

Genetic Computer School
Campusstudier Heltid Deltid 6 månader August 2018 Singapore

På grund av ökande populariteten för webb och sociala medier, många företag nu fokusera på digital marknadsföring för att öka kännedomen om varumärket, engagerande kunder för att öka kundlojaliteten, vilket skapar nya affärsmöjligheter och ge stöd med hjälp av digitala medier. [+]

Kurs Introduktion

På grund av ökande populariteten för webb och sociala medier, många företag nu fokusera på digital marknadsföring för att öka kännedomen om varumärket, engagerande kunder för att öka kundlojaliteten, vilket skapar nya affärsmöjligheter och ge stöd med hjälp av digitala medier. Men de flesta av företagen står inför svårigheter att finna en anställd som är väl utbildad inom marknadsföring med stor kunskap och färdigheter i att använda programverktyg och system på professionell nivå. Denna kurs är utformad för att utrusta den kandidat med kunskaper och färdigheter inom kreativ design och marknadsföring på nätet.

Mål

Vid slutet av kursen ska studenten kunna... [-]