Diplomprogram i Media

De mest populära diplomprogrammen i Media

Media

Ett diplom är en examen ges efter genomgången ett visst studieprogram. Beroende på vilket land får du ett diplom i den kan hänvisa till en nivå av akademisk utmärkelse. Studenter bedriva ofta ett diplom efter att få olika grad, eller visserligen är en ytterligare grad.

Vad är en examen i media? Detta diplom fokuserar på färdigheter som behövs för att göra bra i medieområdet. Eleverna lär sig om hur du ansluter traditionella discipliner och tekniska bidrag. Kurserna fokuserar på kreativitet, lära sig om nya tekniker, programmering och metodik. Eleverna lär sig även hur man bättre sig särskilt för marknaden. Studenter som tar dessa kurser blir väl utbildade i att utveckla produkter som har hög teknikinnehåll, stöds av flera plattformar och kan interaktivt användas.

Fördelarna med denna typ av examen är att eleverna bli kunniga inom mediebranschen.De lär sig färdigheter som behövs för att skapa en användbar och användbara produkter. Kursen är tänkt att utbilda högt kompetenta, och det är vad det gör.

Kostnaden för en examen i media beror på vilket land den skola du väljer är i. Kostnaden kan också variera beroende på om du tar klasser på campus eller online.

En student som erhåller denna examen kan hitta en givande karriär i många medier närliggande områden. De kan vara framgångsrik som en multimedia designer, utvecklare, interaktiv video formgivare eller designer av applikationer för mobila enheter. Eleverna blir också experter på interaktiva visuella installationer, video spel och crossmedia. Om du vill ha en framgångsrik karriär i mediebranschen, kan detta bara vara diplom som du behöver för att lägga till ditt CV.

När du har bestämt dig om detta är en examen du vill fortsätta, är allt du behöver göra forskning de skolor du är intresserad av.Du kan göra det genom att först hitta skolor som erbjuder kurser som du behöver. Då har du helt enkelt att tillämpa. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs Mer

Diplom i sociala medier och webbmarknadsföring

Reeves College
Campusstudier Heltid September 2019 Kanada Calgary

Online och social media marknadsföring utvecklas i en oöverträffad takt, och många företag tar fortfarande hand om hur man maximerar sociala medier och online marknadsföring för att visa konkreta resultat. [+]

Online och social media marknadsföring utvecklas i en oöverträffad takt, och många företag tar fortfarande hand om hur man maximerar sociala medier och online marknadsföring för att visa konkreta resultat.

Reeves College Online Marketing

Studenterna kommer också att lära sig om de sociala medierna som har uppstått av den exponentiella tillväxten av sociala medier som Facebook, Twitter, Snapchat och Instagram. Programmet innehåller verklig världsutbildning med en praktikplats i fältet före examen.

[-]

Utökat Diplom i Creative Media Production

Cambridge School of Visual & Performing Arts
Campusstudier 2 år January 2019 Storbritannien Cambridge

Detta är en tvåårig kurs, utformad för att ge studenterna kunskapen [+]

Översikt

Detta är en tvåårig kurs, utformad för att ge studenterna kunskapen

Genom fokuserade klasser

• En medvetenhet om olika perspektiv och tillvägagångssätt inom mediesektorn. • Forskning, analysera och utvärdera relevant information och idéer för att utveckla kreativa lösningar. • Förstå, anpassa och säkert använda lämpliga och praktiska metoder och färdigheter för kreativ produktion. • Kritiskt granska effektiviteten och lämpligheten av metoder, åtgärder och resultat. • Använd utvärderande och reflekterande färdigheter för att ta ansvar för eget lärande, utveckling och beslutsfattande. • Ta ansvar för forskning, planering, tidshantering och åtgärder för att få tillgång till utvecklingsmöjligheter. • Effektivt presentera sig och deras arbete till lämpliga publikgrupper. • Lär dig de grundläggande principerna för HTML-kodning genom klasser. • En medvetenhet om hälso- och säkerhetsregler genom workshops.... [-]


Diplom i Social Media Marketing

Vancouver Career College
Campusstudier Heltid September 2019 Kanada Surrey

Vancouver Career College s Social Media Marketing diplomprogram ger eleverna kunskap, färdigheter och verktyg för att driva effektiva och framgångsrika marknadsföringskampanjer för företag. [+]

Social media marknadsföring utvecklas i en aldrig tidigare skådad takt, och det finns stort behov av professionella inom området. Vancouver Career College s Social Media Marketing diplomprogram ger eleverna kunskap, färdigheter och verktyg för att driva effektiva och framgångsrika marknadsföringskampanjer för företag.

Studenter kommer också att lära sig att planera och genomföra kampanjer som en del av ett företags digitala marknadsföringsstrategi. Programmet omfattar utbildning i realtid med en arbetslivserfarenhet inom fältet före examen.

[-]

Examensbevis i multimedia design

Alfa International College
Campusstudier Heltid 2.5 - 3 år Öppen antagning Malaysia Shah Alam

Multimedia Design blandar flera mediekällor - tex text, ljud, video, digitala bilder och webbaserade medier till en sammanhängande, interaktiv kommunikation. Programmet är effektivt eftersom det engagerar presentationer för att fånga publiken och kunder som deltar i utbildning och utbildning, underhållning, marknadsföring och reklam. [+]

Programöversikt

Multimedia Design blandar flera mediekällor - tex text, ljud, video, digitala bilder och webbaserade medier till en sammanhängande, interaktiv kommunikation.

Programmet är effektivt eftersom det engagerar presentationer för att fånga publiken och kunder som deltar i utbildning och utbildning, underhållning, marknadsföring och reklam.

Multimedia Designers har många verktyg och resurser för att visualisera och presentera sina idéer, men i centrum för multimedia design är visuell kommunikation och förmågan att förmedla en historia genom människans ögon.

ALFA-högskolans multimedieprogram är ett strukturerat program med olika kurser, inklusive digital illusion, fotografi, webbdesign, animering, videoredigering, visuella effekter och utveckling av mobilapplikationer, som ligger till grund för teknisk specialisering och kreativ prospektering.... [-]


Dubbel examen i grafisk design och multimedia

First Media Design School
Campusstudier Heltid Deltid 24 månader January 2019 Singapore

Studenterna kommer att vara tvär utbildad i både print och digitala gränssnitt, få en stor bredd av kunskaper och färdigheter på en mängd olika konstruktionskommunikationsdiscipliner inklusive reklam, branding, visuell identitet, förpackning. [+]

dubbel examen i grafisk design och multimedia

Studenterna kommer att vara tvär utbildad i både print och digitala gränssnitt, få en stor bredd av kunskaper och färdigheter på en mängd olika konstruktionskommunikationsdiscipliner inklusive reklam, branding, visuell identitet, förpackning. Bortsett från detta, kommer eleverna att få den expertis som krävs för att skapa 2D och 3D-animering för olika multimedia plattformar, inklusive internet, TV och filmer.

Kurs Detaljer

Kurslängd: 24 månader

Intag: Januari, april, juli, oktober

Examinationsformerna: Heltid / deltid

Behörighet Minst 16 år gammal och ovan Minst två GCE O-nivå eller 3 N-nivå krediter med ett pass på engelska, eller ITE / Högre NITEC certifikatinnehavare med minst 2,5 GPA Avslutat gymnasiet / Senior High School / Grade 12 Alla sökande kommer att utsättas för en visuell lämplighetsprov följt av en intervju session med FMDS akademiska huvuden innan officiellt godkännande i programmet Pass på engelska Sökande kan vara berättigade till undantag för utvalda enheter om de har tidigare arbetserfarenhet och / eller kvalifikationer inom konst, design eller närliggande branscher Kursupplägg ... [-]

Interactive Media / Design [2 Year Extended Diploma]

Cardiff and Vale College
Campusstudier Heltid 34 veckor September 2019 Storbritannien Cardiff

[+]

Kvalifikationer:

Bland annat studeras:

Grafisk design illustration

Förkunskapskrav:

Undervisning och bedömning:

Nästa steg:

UNIVERSITET Arbets- [-]

Diplom av sociala medier marknadsföring

Open Colleges
Online Heltid 24 månader January 2019 Australien Australia Online

Utformad för att ta dig från nybörjare till expert, den här kursen har skapats i samarbete med ett antal Forbes' noterade Top 50 globala sociala medier experter, så att du kan vara säker på att du får den allra senaste, förstklassig branschkunskap och kompetens . [+]

Diploma of Social Media Marketing

Starta din karriär i den dynamiska och spännande landskap av sociala medier marknadsföring med ackrediterade Diploma of Social Media Marketing.

Kursbeskrivning

Utformad för att ta dig från nybörjare till expert, den här kursen har skapats i samarbete med ett antal Forbes' noterade Top 50 globala sociala medier experter, så att du kan vara säker på att du får den allra senaste, förstklassig branschkunskap och kompetens .

Perfekt för människor som brinner för allt sociala medier, har denna ackrediterade Diploma inga förutsättningar, vilket innebär att du kan sparka igång dina studier med någon marknadsföring, eller ingen alls.... [-]


Diplom i sociala medier och webbmarknadsföring

CDI College
Campusstudier Heltid September 2019 Kanada Calgary Edmonton

Online marknadsföring [+]

Online marknadsföring

Områden som omfattas av programmet inkluderar digital marknadsföring, sökmotoroptimering (SEO) och sökmotormarknadsföring (SEM), effektiv företagsskrivning, innehållsskapande och outreach och en grundlig utbildning i sociala medier övervaknings- och aggregeringsverktyg.

Dessutom kommer studenterna att delta i en praktik där de får chansen att testa sina nya färdigheter på arbetsplatsen före examen.

[-]

Diplom i grafisk och multimedia design

Sunway University
Campusstudier Heltid 27 månader January 2019 Malaysia Shah Alam

Eleverna kommer att lära sig olika grafiska aspekter och tekniker, inklusive dess designapplikation till förpackning, företagsidentitet, publikationsdesign, miljögrafik, reklamdesign och digital grafik. Utvecklingen av grundläggande färdigheter genom ritning och principer för design kommer att vara huvudfokus för inlärning i år ett, med inkludering av typografi och datorgrafik. Under det följande året bygger kursplanen på kreativa konceptuella designlösningar inom förpackning, publicering, företagsidentitet och andra områden. Det sista året omfattar övning i en verklig arbetsmiljö inom reklambyråer och designhus. [+]

Eleverna kommer att lära sig olika grafiska aspekter och tekniker, inklusive dess designapplikation till förpackning, företagsidentitet, publikationsdesign, miljögrafik, reklamdesign och digital grafik. Utvecklingen av grundläggande färdigheter genom ritning och principer för design kommer att vara huvudfokus för inlärning i år ett, med inkludering av typografi och datorgrafik. Under det följande året bygger kursplanen på kreativa konceptuella designlösningar inom förpackning, publicering, företagsidentitet och andra områden. Det sista året omfattar övning i en verklig arbetsmiljö inom reklambyråer och designhus.

intag

Januari mars

Varaktighet

2 år 3 månader (heltid)... [-]


Examen inom digital kommunikation och sociala medier

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Campusstudier Heltid Deltid 96 öppettider November 2018 Mexiko Buenavista Mexico City Puebla City Santa Fe Toluca Oaxaca + 6 fler

Kursmål: Att känna till den teoretiska ramen för interaktiv kommunikation på Internet. liksom de tekniker och bästa praxis som används i branschen; så att deltagaren i slutändan kan utveckla och utvärdera effektiva digitala strategier. [+]

Övergripande mål:

Att känna den teoretiska ramen för interaktiv kommunikation på Internet; samt tekniker och bästa praxis i branschen; så att i slutändan deltagaren kan utveckla och utvärdera effektiva digitala strategier.

nytta:

Deltagaren kommer att kunna designa, utveckla och genomföra en plan avancerad digital kommunikation. Genomförandet av sådana planer av externa konsulter innebär en investering på upp till $ 600,000.00 beroende på företagets storlek.

Syftar till:

Kandidater i kommunikationsvetenskap, marknadsföring, reklam, PR, administration. Företag som är intresserade av att ha en officiell närvaro och professionell bild på Internet, oavsett om de är till salu, marknadsföring, differentiering, konkurrens, marknadstillväxt.... [-]


Professionellt Diplom i Social Media Strategist

Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School
Online Online och Campus-kombinerat Heltid Deltid 200 öppettider September 2019 Spanien Barcelona Madrid Irland Dublin + 5 fler

Betydelsen av sociala medier i den digitala miljön är ett faktum, och företag vet det. Industrin kräver fler och fler experter i sociala medier. [+]

Betydelsen av sociala medier i den digitala miljön är ett faktum, och företag vet det.

Industrin kräver fler och fler experter i sociala medier.

Social Media är nu en av de viktigaste kanalerna för att skapa relationer med kunder och potentiella kunder. Kommentarer, recensioner och rekommendationer ger värdet till vårt varumärke och ökar intäkterna. Därför behöver vi planera hur du får dem och få ut det mesta av dem.

Den som ansvarar för att utforma strategin för att uppnå företagets mål är Social Media Strategist. I IM har vi skapat kursen för att ge våra elever alla de färdigheter de behöver för att behärska denna nya jobbroll.

fördelar

praktikplatser... [-]


Diplom på skärm och media

Melbourne Polytechnic
Campusstudier Heltid 1 år February 2019 Australien Melbourne

Bli en av morgondagens mediarbetare på Melbourne Polytechnic . Anmäl dig till diplom på skärm och media och utveckla dina produktionsfärdigheter, kreativitet, resursförmåga och motståndskraft som en internetfilmproducent. [+]

Bli en av morgondagens mediarbetare på Melbourne Polytechnic . Anmäl dig till diplom på skärm och media och utveckla dina produktionsfärdigheter, kreativitet, resursförmåga och motståndskraft som en internetfilmproducent.

Utveckla en folio och marknadsföra ditt personliga varumärke på den digitala arbetsplatsen

Som en del av kursen för skärm och media kurs skriver du webisoder och mikrobloggar, håller aktiva bloggar, utvecklar resurser, klippböcker och arbetsredskap för att hjälpa dig att definiera dina arbetsmetoder och varumärke. Du kommer att utveckla småföretagets motståndskraft och en kreativ mångsidighet som kommer att vara en utmärkt resurs för framtida frilans eller entreprenörsarbete.... [-]


Examensbevis i digital medieproduktion

Confederation College
Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Kanada Thunder Bay

Konfederationskollegiet Digital Media Production-programmet lär dig hur du ska vara effektiv i dagens digitala medievärld. Du lär dig att ansluta till användare via bloggar, vlogs och live interaktiva program. Programmet täcker grunderna för marknadsföring, branding och kampanjer som ofta sammanflätas med dagens innehållsskapande. Studenterna kommer också att undersöka social journalistik, vilket ger gräsrotshistorier till nya medieplattformar. Du kommer att upptäcka att samma nyckelprinciper gäller: vara engagerande, vara lyhörd och förstå den etik och ansvar som är knutet till att bli en mediebaserad influenser. [+]

Digitala medier

Ansökningar accepteras nu för september 2018 intag.

(tidigare känd som Broadcast - Television Production).

Lär dig hur du blir en digital inflytare

[-]

Diploma in Social Media Marketing and Co-op

Canadian College
Campusstudier Heltid 8 terminer September 2019 Kanada Vancouver

[+]

När eleverna återvänder till sitt hemland, är en kombination av en västerländsk kanadensisk diplom och Co-op inte bara en konkurrensfördel, men också tillåter eleverna möjlighet att förstå och uppleva kultur och affärs nyanser som bara kan vinnas från en förlängd händer -on erfarenhet. Programmet var design för att ge studenterna en effektiv förvaltning arbets färdigheter som är nödvändiga för att 21: a århundradet arbetsplatsen.

Karriärmöjligheter [-]

Examen i digitala och sociala medier marknadsföring

Asturias Corporación Universitaria
Online Deltid 120 öppettider January 2019 Spanien Madrid Colombia Bogotá + 2 fler

Banan 2.0 har förändrat allt från hur vi kommunicerar med det sätt att sälja en produkt. Den roll som användaren inte längre statiskt att bli den centrala strategin för varumärken och företag. Inte längre tjänar bara till att ha en bra produkt eller tjänst. Man måste veta hur man kan främja det, prata med vår publik och har en perfekt kunskap om miljön och dess verktyg 2.0. ,,, [+]

Examen inom digital marknadsföring och sociala medier

Banan 2.0 har förändrat allt från hur vi kommunicerar med det sätt att sälja en produkt. Den roll som användaren inte längre statiskt att bli den centrala strategin för varumärken och företag. Inte längre tjänar bara till att ha en bra produkt eller tjänst. Man måste veta hur man kan främja det, prata med vår publik och har en perfekt kunskap om miljön och dess verktyg 2.0.

The Graduate Online Marketing Expert och sociala medier kommer att lära dig att hantera din närvaro på sociala nätverk, få ett gott rykte, lära sig att positionera vår webbplats inom sökmotorer och identifiera affärsmöjligheter vi kan erbjuda mobiloperatörer; allt detta kommer att hjälpa vårt företag att stå ut från mängden och bli ett framgångsrikt företag. Ju mer vi vet den miljö där vi verkar, deras resultat och hur man dra nytta av sina verktyg få bättre resultat. Vi får inte vända ryggen på denna nya 2.0 miljö där dialogen, interaktion och kollaborativt lärande är avgörande för att hålla dig ajour i en snabbt föränderlig som Internetvärlden.... [-]