Diplomprogram i Media

De mest populära diplomprogrammen i Media

Media

Ett diplom är en examen ges efter genomgången ett visst studieprogram. Beroende på vilket land får du ett diplom i den kan hänvisa till en nivå av akademisk utmärkelse. Studenter bedriva ofta ett diplom efter att få olika grad, eller visserligen är en ytterligare grad.

Vad är en examen i media? Detta diplom fokuserar på färdigheter som behövs för att göra bra i medieområdet. Eleverna lär sig om hur du ansluter traditionella discipliner och tekniska bidrag. Kurserna fokuserar på kreativitet, lära sig om nya tekniker, programmering och metodik. Eleverna lär sig även hur man bättre sig särskilt för marknaden. Studenter som tar dessa kurser blir väl utbildade i att utveckla produkter som har hög teknikinnehåll, stöds av flera plattformar och kan interaktivt användas.

Fördelarna med denna typ av examen är att eleverna bli kunniga inom mediebranschen.De lär sig färdigheter som behövs för att skapa en användbar och användbara produkter. Kursen är tänkt att utbilda högt kompetenta, och det är vad det gör.

Kostnaden för en examen i media beror på vilket land den skola du väljer är i. Kostnaden kan också variera beroende på om du tar klasser på campus eller online.

En student som erhåller denna examen kan hitta en givande karriär i många medier närliggande områden. De kan vara framgångsrik som en multimedia designer, utvecklare, interaktiv video formgivare eller designer av applikationer för mobila enheter. Eleverna blir också experter på interaktiva visuella installationer, video spel och crossmedia. Om du vill ha en framgångsrik karriär i mediebranschen, kan detta bara vara diplom som du behöver för att lägga till ditt CV.

När du har bestämt dig om detta är en examen du vill fortsätta, är allt du behöver göra forskning de skolor du är intresserad av.Du kan göra det genom att först hitta skolor som erbjuder kurser som du behöver. Då har du helt enkelt att tillämpa. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs Mer

Avancerat Diplom I Social Media Marketing - CPD

John Academy
Online Heltid Deltid Öppen antagning Storbritannien London

Ta reda på hur du blir expert på marknadsföring och lärande om marknadsföring av sociala medier som hjälper dig i din karriärutveckling. Social Media Marketing är en mycket effektiv marknadsplats, eftersom alla använder det. Genom denna kurs kommer du att lära dig de avancerade färdigheterna, kunskapen och informationen om marknadsföring av social media och förstå värdet av sociala medier och vad det kan göra för dig. Ta reda på hur du använder sökmotoroptimering och veta om marknadsföring på populära sociala medier, Twitter och Pinterest. Lär dig de bästa marknadsföringsförmågorna för att bli en effektiv marknadschef för social mediaexpert och hjälpa ditt företag att lyckas. [+]

De bästa diplomprogrammen i Media 2018. Vem är kursen för?Medarbetare i näringslivet och andra affärsmän som vill lära sig att bli lönsamma genom Social Media MarketingMänniskor som har ett intresse för Social Media Marketing och hur man effektivt kommunicerar och försöker marknadsföra sina potentiella kunder.Ingångskrav:Kursen är tillgänglig för alla elever, med all akademisk bakgrund.Eleverna bör vara 16 år eller äldre för att genomföra kvalifikationen.God kunskap om engelska, numeracy och IKT krävs för att delta i kursen.Bedömning:I slutet av kursen kommer du att behöva sitta ett online multipelprovstest. Ditt test kommer att bedömas automatiskt och omedelbart så att du omedelbart kommer veta om du har lyckats.Innan du sitter för din tentamen får du möjlighet att testa din skicklighet med en mock-examen.certifiering:När du har lyckats genom provet kan du få ett ackrediterat certifikat för prestation. Du kan dock också få ett kursavslutningscertifikat efter avslutad kurs utan att sitta för provet. Certifikat kan erhållas antingen i en exemplar på bekostnad av £ 39 eller i PDF-format till kostnaden för £ 24.PDF-certifikatets vändningstid är 24 timmar och för hårddiskcertifikatet är det 3-9 arbetsdagar.Varför välja oss?Prisvärd, engagerandeHandledningvideor / material från branschledande experter;Studera i en användarvänlig, avancerad online-lärplattform;Effektiva provsystem för bedömning och direktresultatStorbrittanienTillgång till kursinnehåll på mobil, surfplatta eller skrivbord från var som helst när som helst;Fördelen med att ansöka om NUS Extra rabattkort24/7 student support via e-post.Karriärsbana:... [-]

Diplom I Sociala Medier Och Webbmarknadsföring

Reeves College
Campusstudier Heltid September 2018 Kanada Calgary Edmonton

Online och social media marknadsföring utvecklas i en oöverträffad takt, och många företag tar fortfarande hand om hur man maximerar sociala medier och online marknadsföring för att visa konkreta resultat. [+]

Online och social media marknadsföring utvecklas i en oöverträffad takt, och många företag tar fortfarande hand om hur man maximerar sociala medier och online marknadsföring för att visa konkreta resultat.

Reeves College Online Marketing

Studenterna kommer också att lära sig om de sociala medierna som har uppstått av den exponentiella tillväxten av sociala medier som Facebook, Twitter, Snapchat och Instagram. Programmet innehåller verklig världsutbildning med en praktikplats i fältet före examen.

[-]

Diplom Kurser Expert: Skapa Multimedieinnehåll Och Nätverksinlärningssystem

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset
Online Heltid Deltid 40 öppettider July 2018 Spanien Madrid + 1 fler

För lärare i grundskolan, sekundär utbildning och officiella Språkskolor som vill utveckla sin undervisning digital kompetens. vissa platser är reserverade för blivande lärare. [+]

Universitetet Research Institute José Ortega y Gasset kallar flera utbildningsprogram för lärare, två herrar över sina egna meriter och olika utbildningar för lärare i spanska, i samarbete med Instituto Cervantes och ministeriet för utbildning, kultur och idrott för året akademiska 2018-2019.

Lärare som deltar i truppen kurser tillsammans med Cervantes Institutet får ett intyg om närvaro, utfärdat av Instituto Cervantes och José Ortega y Gasset-Gregorio Maranon Foundation. I avsnittet om vart och ett av programmen kan kontrolleras för ackreditering eller ackreditering som motsvarar varje kurs.

I de flesta fall är de kurser som anordnas under juli månad, för att underlätta deltagande av lärare.... [-]


Diplom I Social Media Marketing

Vancouver Career College
Campusstudier Heltid September 2018 Kanada Surrey

Vancouver Career College s Social Media Marketing diplomprogram ger eleverna kunskap, färdigheter och verktyg för att driva effektiva och framgångsrika marknadsföringskampanjer för företag. [+]

Social media marknadsföring utvecklas i en aldrig tidigare skådad takt, och det finns stort behov av professionella inom området. Vancouver Career College s Social Media Marketing diplomprogram ger eleverna kunskap, färdigheter och verktyg för att driva effektiva och framgångsrika marknadsföringskampanjer för företag.

Studenter kommer också att lära sig att planera och genomföra kampanjer som en del av ett företags digitala marknadsföringsstrategi. Programmet omfattar utbildning i realtid med en arbetslivserfarenhet inom fältet före examen.

[-]

Diplom I Sociala Medier Och Webbmarknadsföring

CDI College
Campusstudier Heltid September 2018 Kanada Calgary Edmonton

Online marknadsföring [+]

Online marknadsföring

Områden som omfattas av programmet inkluderar digital marknadsföring, sökmotoroptimering (SEO) och sökmotormarknadsföring (SEM), effektiv företagsskrivning, innehållsskapande och outreach och en grundlig utbildning i sociala medier övervaknings- och aggregeringsverktyg.

Dessutom kommer studenterna att delta i en praktik där de får chansen att testa sina nya färdigheter på arbetsplatsen före examen.

[-]

Examen Inom Digital Kommunikation Och Sociala Medier

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Campusstudier Heltid Deltid 96 öppettider March 2019 Mexiko Mexico City Mexico State Puebla Santa Fe Queretaro Oaxaca + 6 fler

Att känna den teoretiska ramen för interaktiv kommunikation på Internet; samt tekniker och bästa praxis i branschen; så att i slutändan deltagaren kan utveckla och utvärdera effektiva digitala strategier. [+]

Varaktighet 96 timmar

Övergripande mål:

Att känna den teoretiska ramen för interaktiv kommunikation på Internet; samt tekniker och bästa praxis i branschen; så att i slutändan deltagaren kan utveckla och utvärdera effektiva digitala strategier.

nytta:

Deltagaren kommer att kunna designa, utveckla och genomföra en plan avancerad digital kommunikation. Genomförandet av sådana planer av externa konsulter innebär en investering på upp till $ 600,000.00 beroende på företagets storlek.

Syftar till:Utexaminerade inom naturvetenskap kommunikation, marknadsföring, reklam, PR, administration.För företag som är intresserade av att ha en officiell närvaro och professionell bild på Internet, oavsett om försäljning, marknadsföring, konkurrensen differentieras, ökade marknadsandelar.förutsättning:Den sökande måste ha kunskaper och datorvana och på att hantera internet.Har grundutbildningsprogram grader och yrkeserfarenhet på minst ett år.Att ha eget team för sessioner, lämpligen Laptop.innehåll:... [-]

Examensbevis I Multimedia Design

Alfa International College
Campusstudier Heltid 2.5 - 3 år Öppen antagning Malaysia Selangor

Multimedia Design blandar flera mediekällor - tex text, ljud, video, digitala bilder och webbaserade medier till en sammanhängande, interaktiv kommunikation. Programmet är effektivt eftersom det engagerar presentationer för att fånga publiken och kunder som deltar i utbildning och utbildning, underhållning, marknadsföring och reklam. [+]

Programöversikt

Multimedia Design blandar flera mediekällor - tex text, ljud, video, digitala bilder och webbaserade medier till en sammanhängande, interaktiv kommunikation.

Programmet är effektivt eftersom det engagerar presentationer för att fånga publiken och kunder som deltar i utbildning och utbildning, underhållning, marknadsföring och reklam.

Multimedia Designers har många verktyg och resurser för att visualisera och presentera sina idéer, men i centrum för multimedia design är visuell kommunikation och förmågan att förmedla en historia genom människans ögon.

ALFA-högskolans multimedieprogram är ett strukturerat program med olika kurser, inklusive digital illusion, fotografi, webbdesign, animering, videoredigering, visuella effekter och utveckling av mobilapplikationer, som ligger till grund för teknisk specialisering och kreativ prospektering.... [-]


Creative Media Production BTEC Extended Diploma Level 3

South and City College Birmingham
Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Birmingham

Creative Media Production BTEC Level 3 Extended Diploma är en rolig men utmanande kurs, idealisk om du söker en karriär i media eller progression till högre utbildning. [+]

Sammanfattning

Creative Media Production BTEC Level 3 Extended Diploma är en rolig men utmanande kurs, idealisk om du söker en karriär i media eller progression till högre utbildning.

Beskrivning

Kursen låter dig utforska ett brett spektrum av medieämnen och få teoretisk och praktisk kunskap om de begrepp och processer som är inblandade i att göra medieprodukter. Du kommer att uppleva att arbeta inom områden som radioproduktion, fotografering, tv- och videoproduktion. Du kommer också att lära dig och utveckla ett brett spektrum av mediekunskaper och förståelse för de produktionsprocesser som är involverade i medieprodukterna du skapar. Mediekoncept, publikforskning och branschundersökning stöder kursens praktiska områden, vilket gör att du kan göra realistiska medieprodukter som radioannonser, musikdokumentär... [-]


Diplom Av Sociala Medier Marknadsföring

Open Colleges
Online Heltid 24 månader January 2019 Australien Australien Online

Utformad för att ta dig från nybörjare till expert, den här kursen har skapats i samarbete med ett antal Forbes' noterade Top 50 globala sociala medier experter, så att du kan vara säker på att du får den allra senaste, förstklassig branschkunskap och kompetens . [+]

Diploma of Social Media Marketing

Starta din karriär i den dynamiska och spännande landskap av sociala medier marknadsföring med ackrediterade Diploma of Social Media Marketing.

Kursbeskrivning

Utformad för att ta dig från nybörjare till expert, den här kursen har skapats i samarbete med ett antal Forbes' noterade Top 50 globala sociala medier experter, så att du kan vara säker på att du får den allra senaste, förstklassig branschkunskap och kompetens .

Perfekt för människor som brinner för allt sociala medier, har denna ackrediterade Diploma inga förutsättningar, vilket innebär att du kan sparka igång dina studier med någon marknadsföring, eller ingen alls.... [-]


Diplom Social Media Marketing

Kirana Colleges
Online och Campus-kombinerat 12 månader July 2018 Australien Sydney

Social marknadsföring är en av de snabbast växande marknaderna över hela världen och sätter dig i spetsen för den globala sociala medierrevolutionen. Diplom för Social Media Marketing har skrivits av världens ledande sociala medierexperter från AUS, Storbritannien och USA, alla som finns på Forbes Top 50 Social Media Power Influences List. Vår kurs kommer att lära dig hur man blir en social media expert och hur man framgångsrikt kan utveckla och genomföra en marknadsföringsstrategi för social media. Det kommer att göra det möjligt för dig att skapa och bygga en egen social media marknadsföringsportfölj och personligt varumärke för att visa fram till framtida arbetsgivare. [+]

Social marknadsföring är en av de snabbast växande marknaderna över hela världen och sätter dig i spetsen för den globala sociala medierrevolutionen. Diplom för Social Media Marketing har skrivits av världens ledande sociala medierexperter från AUS, Storbritannien och USA, alla som finns på Forbes Top 50 Social Media Power Influences List. Vår kurs kommer att lära dig hur man blir en social media expert och hur man framgångsrikt kan utveckla och genomföra en marknadsföringsstrategi för social media. Det kommer att göra det möjligt för dig att skapa och bygga en egen social media marknadsföringsportfölj och personligt varumärke för att visa fram till framtida arbetsgivare.... [-]


Diplom I Massmedia

InHouse Multimedia College
Campusstudier Heltid January 2019 Malaysia Kuala Lumpur

Detta program producerar mediepersonal för 21st century.In-House Multimedia College använder den bästa och uppdaterade forskningen för att genomföra våra Diplom-kurser. Medietrender och effekterna av masskommunikation på samhället är inbäddade i kursplanen och undersöker hur medierna förvandlar den sociala och affärsverksamma världen. [+]

Översikt

Detta program producerar mediepersonal för 21st century.In-House Multimedia College använder den bästa och uppdaterade forskningen för att genomföra våra Diplom-kurser. Medietrender och effekterna av masskommunikation på samhället är inbäddade i kursplanen och undersöker hur medierna förvandlar den sociala och affärsverksamma världen.

Diplom i massmedia kommer att ge studenterna praktisk och kritisk förståelse för de viktigaste utvecklingen inom masskommunikationsmetoder, globala media, ny media och teknik, publikforskning, produktionsteknik och rapportering och reklam.

Studenterna kommer också att utforska praktiska tekniker för musikskrivning och journalistik, branding, global marknadsföring och kändisens kulturella inverkan.... [-]


Foundation Diploma in Art and Design or Media Level 3/Level 4 UAL (University of the Arts London)

Westminster Kingsway College
Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien London

Kursen är utformad för att utveckla kreativitet, praktiska färdigheter och självständig tanke inom Konst, Design eller Media. Det är ett intensivt studieprogram för personer över 19 år som vill utöka sina färdigheter och utveckla en portfölj som förberedelse för arbete eller högre utbildning. [+]

Kursen är utformad för att utveckla kreativitet, praktiska färdigheter och självständig tanke inom Konst, Design eller Media. Det är ett intensivt studieprogram för personer över 19 år som vill utöka sina färdigheter och utveckla en portfölj som förberedelse för arbete eller högre utbildning.

Studenter kommer att utveckla en omfattande portfölj av arbete inom ett brett spektrum av Arts or Media. Kursen är indelad i tre steg; Exploratory, Pathway och Confirmatory etapper och kulminerar i ett personligt projekt. Under hela ditt program är det också fokus på att förbereda dig för en karriär inom branschen.

[-]

Examen I Digitala Och Sociala Medier Marknadsföring

Asturias Corporación Universitaria
Online Deltid 120 öppettider January 2019 Spanien Madrid Colombia Bogotá + 2 fler

Banan 2.0 har förändrat allt från hur vi kommunicerar med det sätt att sälja en produkt. Den roll som användaren inte längre statiskt att bli den centrala strategin för varumärken och företag. Inte längre tjänar bara till att ha en bra produkt eller tjänst. Man måste veta hur man kan främja det, prata med vår publik och har en perfekt kunskap om miljön och dess verktyg 2.0. ,,, [+]

Examen inom digital marknadsföring och sociala medier

Banan 2.0 har förändrat allt från hur vi kommunicerar med det sätt att sälja en produkt. Den roll som användaren inte längre statiskt att bli den centrala strategin för varumärken och företag. Inte längre tjänar bara till att ha en bra produkt eller tjänst. Man måste veta hur man kan främja det, prata med vår publik och har en perfekt kunskap om miljön och dess verktyg 2.0.

The Graduate Online Marketing Expert och sociala medier kommer att lära dig att hantera din närvaro på sociala nätverk, få ett gott rykte, lära sig att positionera vår webbplats inom sökmotorer och identifiera affärsmöjligheter vi kan erbjuda mobiloperatörer; allt detta kommer att hjälpa vårt företag att stå ut från mängden och bli ett framgångsrikt företag. Ju mer vi vet den miljö där vi verkar, deras resultat och hur man dra nytta av sina verktyg få bättre resultat. Vi får inte vända ryggen på denna nya 2.0 miljö där dialogen, interaktion och kollaborativt lärande är avgörande för att hålla dig ajour i en snabbt föränderlig som Internetvärlden.... [-]


Diploma in Advanced Online Marketing - Level 3

Global Edulink
Online Heltid Deltid 30 öppettider Öppen antagning Storbritannien London + 1 fler

[+]

Människor som vill byta karriär och utnyttja explosionen i efterfrågan på marknadsföringstjänster som WordPress, Social Media, SEO, PPC.

Framgångsrika kandidater kommer att få ett diplom i Advanced Online Marketing - nivå 3.

√ Karriärväg:

Denna kvalifikation skulle vara mycket fördelaktig för följande karriärer:

Digital kampanjspecialist Online Marketing Manager Affärsutveckling / Account Management Support Specialist IDENTIFIERA ANMÄRKNING LISTA FÖR SÖK ADS EN INTEGRATIV REVERSION AV SENSOR MARKNAD Lärande Facebook erbjudandenLärande Facebook erbjudanden LÄRKVALITETSVÄRDEN AV ADWORDSLÄRKVALITETSVÄRDEN AV ADWORDS

[-]

Examensbevis I Sociala Medier För Företag

1 Training
Online Heltid Deltid 30 öppettider August 2018 Storbritannien London + 1 fler

Sociala medier är så användbara för företag och kan användas för marknadsföring, kundservice eller reklam. Oavsett om du är en liten företagare eller arbetar med marknadsföring, är det mycket viktigt att förstå hur du får ut det mesta av sociala medier. [+]

Kursbeskrivning

Sociala medier är så användbara för företag och kan användas för marknadsföring, kundservice eller reklam. Oavsett om du är en liten företagare eller arbetar med marknadsföring, är det mycket viktigt att förstå hur du får ut det mesta av sociala medier. Detta examensbevis från 1 utbildning kommer att lära dig avancerade reklamstrategier och går igenom alla de stora sociala medieplattformarna på djupet. Lär dig hur du använder analys, vikten av röstsammanhängande och förstå marknadsanalys.

Vårt läromedel är tillgänglig för studenter 24/7 var som helst i världen, så det är mycket bekvämt. Dessa intensiva online kurser är öppna för alla, så länge du har intresse för ämnet! Vi tillhandahåller världsklass lärande leds av IAP, så du kan vara säker på att materialet är högkvalitativt, korrekt och aktuellt.... [-]