Diplomprogram i Media

De mest populära diplomprogrammen i Media

Media

Ett diplom är en examen ges efter genomgången ett visst studieprogram. Beroende på vilket land får du ett diplom i den kan hänvisa till en nivå av akademisk utmärkelse. Studenter bedriva ofta ett diplom efter att få olika grad, eller visserligen är en ytterligare grad.

Vad är en examen i media? Detta diplom fokuserar på färdigheter som behövs för att göra bra i medieområdet. Eleverna lär sig om hur du ansluter traditionella discipliner och tekniska bidrag. Kurserna fokuserar på kreativitet, lära sig om nya tekniker, programmering och metodik. Eleverna lär sig även hur man bättre sig särskilt för marknaden. Studenter som tar dessa kurser blir väl utbildade i att utveckla produkter som har hög teknikinnehåll, stöds av flera plattformar och kan interaktivt användas.

Fördelarna med denna typ av examen är att eleverna bli kunniga inom mediebranschen.De lär sig färdigheter som behövs för att skapa en användbar och användbara produkter. Kursen är tänkt att utbilda högt kompetenta, och det är vad det gör.

Kostnaden för en examen i media beror på vilket land den skola du väljer är i. Kostnaden kan också variera beroende på om du tar klasser på campus eller online.

En student som erhåller denna examen kan hitta en givande karriär i många medier närliggande områden. De kan vara framgångsrik som en multimedia designer, utvecklare, interaktiv video formgivare eller designer av applikationer för mobila enheter. Eleverna blir också experter på interaktiva visuella installationer, video spel och crossmedia. Om du vill ha en framgångsrik karriär i mediebranschen, kan detta bara vara diplom som du behöver för att lägga till ditt CV.

När du har bestämt dig om detta är en examen du vill fortsätta, är allt du behöver göra forskning de skolor du är intresserad av.Du kan göra det genom att först hitta skolor som erbjuder kurser som du behöver. Då har du helt enkelt att tillämpa. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs Mer

Diplom i sociala medier och webbmarknadsföring

Reeves College
Campusstudier Heltid September 2019 Kanada Calgary

Reeves College Online Marketing [+]

Online och social media marknadsföring utvecklas i en oöverträffad takt, och många företag tar fortfarande hand om hur man maximerar sociala medier och online marknadsföring för att visa konkreta resultat.

Reeves College Online Marketing

[-]

Utökat Diplom i Creative Media Production

Cambridge School of Visual & Performing Arts
Campusstudier 2 år September 2019 Storbritannien Cambridge

Detta är en tvåårig kurs, utformad för att ge studenterna kunskapen [+]

Översikt

Detta är en tvåårig kurs, utformad för att ge studenterna kunskapen

Genom fokuserade klasser

• En medvetenhet om olika perspektiv och tillvägagångssätt inom mediesektorn. • Forskning, analysera och utvärdera relevant information och idéer för att utveckla kreativa lösningar. • Förstå, anpassa och säkert använda lämpliga och praktiska metoder och färdigheter för kreativ produktion. • Kritiskt granska effektiviteten och lämpligheten av metoder, åtgärder och resultat. • Använd utvärderande och reflekterande färdigheter för att ta ansvar för eget lärande, utveckling och beslutsfattande. • Ta ansvar för forskning, planering, tidshantering och åtgärder för att få tillgång till utvecklingsmöjligheter. • Effektivt presentera sig och deras arbete till lämpliga publikgrupper. • Lär dig de grundläggande principerna för HTML-kodning genom klasser. • En medvetenhet om hälso- och säkerhetsregler genom workshops.... [-]


Diplom i Social Media Marketing

Vancouver Career College
Campusstudier Heltid

Social media marknadsföring utvecklas i en aldrig tidigare skådad takt, och det finns stort behov av professionella inom området. Vancouver Career College s Social Media Marketing diplomprogram ger eleverna kunskap, färdigheter och verktyg för att driva effektiva och framgångsrika marknadsföringskampanjer för företag. [+]

Social media marknadsföring utvecklas i en aldrig tidigare skådad takt, och det finns stort behov av professionella inom området. Vancouver Career College s Social Media Marketing diplomprogram ger eleverna kunskap, färdigheter och verktyg för att driva effektiva och framgångsrika marknadsföringskampanjer för företag. Studenter kommer också att lära sig att planera och genomföra kampanjer som en del av ett företags digitala marknadsföringsstrategi. Programmet innehåller verklig världsutbildning med en praktikplats i fältet före examen.

[-]

Diplom i multimedia kommunikation

Université de Saint-Boniface
Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Kanada Winnipeg

Multimedia Communication är ett program riktat till alla som vill bedriva en karriär inom multimediahantering och produktion. Läroplanen gör det möjligt att förena två träningskrav, det vill säga mångsidighet och specialisering. [+]

Multimedia Communication är ett program riktat till alla som vill bedriva en karriär inom multimediahantering och produktion. Läroplanen gör det möjligt att förena två träningskrav, det vill säga mångsidighet och specialisering. Mångsidighet ges genom utveckling av en allmän kultur och grundutbildning i multimediaproduktionsprocessen och dess förvaltning. Specialisering sker genom förvärv av mycket specifika färdigheter relaterade till produktion av multimediaapplikationer. För att uppnå dessa stora mål är träningen strukturerad för att återge verkliga arbetsförhållanden.

Utöver teoretiska och praktiska aktiviteter i klassrummet och laboratoriet ger programmet möjlighet att genomföra projekt med kunder. Projekt kommer att struktureras för att replikera den arbetssituation som är känd på arbetsmarknaden enligt arbetsorganisation, turnaround, budgetering och individuellt och lagarbete. Dessa projekt kommer att ligga till grund för examensportföljen.... [-]


Diplom Social Media Marketing

Open Colleges
Online Heltid 24 månader January 2019 Australien Australia Online

Utformad för att ta dig från nybörjare till expert har kursen skapats i samråd med ett antal Forbes listade Top 50 globala sociala medier experter, så du kan vara säker på att du får den allra senaste förstklassiga kunskapen och kunskapen i branschen. . [+]

Diplom i Social Media Marketing

Starta din karriär i det dynamiska och spännande landskapet för social media marknadsföring med det ackrediterade Diploma of Social Media Marketing.

Kursbeskrivning

Utformad för att ta dig från nybörjare till expert har kursen skapats i samråd med ett antal Forbes listade Top 50 globala sociala medier experter, så du kan vara säker på att du får den allra senaste förstklassiga kunskapen och kunskapen i branschen. .

Perfekt för personer med passion för alla sociala medier, detta ackrediterade Diplom har inga förutsättningar, vilket innebär att du kan starta dina studier med någon marknadserfarenhet eller ingen alls.

Vad lär du dig?... [-]


Interactive Media / Design [2 Year Extended Diploma]

Cardiff and Vale College
Campusstudier Heltid 34 veckor September 2019 Storbritannien Cardiff

[+]

Kvalifikationer:

Bland annat studeras:

Grafisk design illustration

Förkunskapskrav:

Undervisning och bedömning:

Nästa steg:

UNIVERSITET Arbets- [-]

Diplom i sociala medier och webbmarknadsföring

CDI College
Campusstudier Heltid September 2019 Kanada Calgary Edmonton

Online marknadsföring [+]

Online marknadsföring

Områden som omfattas av programmet inkluderar digital marknadsföring, sökmotoroptimering (SEO) och sökmotormarknadsföring (SEM), effektiv företagsskrivning, innehållsskapande och outreach och en grundlig utbildning i sociala medier övervaknings- och aggregeringsverktyg.

Dessutom kommer studenterna att delta i en praktik där de får chansen att testa sina nya färdigheter på arbetsplatsen före examen.

[-]

Diplom i grafisk och multimedia design

Sunway University
Campusstudier Heltid 27 månader January 2019 Malaysia Shah Alam

Eleverna kommer att lära sig olika grafiska aspekter och tekniker, inklusive dess designapplikation till förpackning, företagsidentitet, publikationsdesign, miljögrafik, reklamdesign och digital grafik. Utvecklingen av grundläggande färdigheter genom ritning och principer för design kommer att vara huvudfokus för inlärning i år ett, med inkludering av typografi och datorgrafik. Under det följande året bygger kursplanen på kreativa konceptuella designlösningar inom förpackning, publicering, företagsidentitet och andra områden. Det sista året omfattar övning i en verklig arbetsmiljö inom reklambyråer och designhus. [+]

Eleverna kommer att lära sig olika grafiska aspekter och tekniker, inklusive dess designapplikation till förpackning, företagsidentitet, publikationsdesign, miljögrafik, reklamdesign och digital grafik. Utvecklingen av grundläggande färdigheter genom ritning och principer för design kommer att vara huvudfokus för inlärning i år ett, med inkludering av typografi och datorgrafik. Under det följande året bygger kursplanen på kreativa konceptuella designlösningar inom förpackning, publicering, företagsidentitet och andra områden. Det sista året omfattar övning i en verklig arbetsmiljö inom reklambyråer och designhus.

intag

Januari mars

Varaktighet

2 år 3 månader (heltid)... [-]


Examen inom digital kommunikation och sociala medier

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Campusstudier Heltid Deltid 96 öppettider March 2019 Mexiko Monterrey Buenavista Mexico City Puebla City Santa Fe Toluca + 6 fler

Målet med detta program är att känna till den teoretiska ramen för interaktiv kommunikation på Internet, samt de tekniker och bästa metoder som används inom branschen, så att du i slutändan kommer att kunna utveckla och utvärdera effektiva digitala strategier. [+]

mål

Känn den teoretiska ramen för interaktiv kommunikation på Internet, samt de tekniker och bästa metoder som används i branschen, så att du i slutändan kommer att kunna utveckla och utvärdera effektiva digitala strategier.

Fördelar med programmetEfter avslutad examen kommer du att designa, utveckla och genomföra en avancerad digital kommunikationsplan.Direkt till

Kandidater i kommunikationsvetenskap, marknadsföring, reklam, PR, administration. Professionella från den statliga och pedagogiska sektorn, samt från servicebranschen.

Programmets innehåll

Diplom i digital och social media kommunikation består av sex moduler, totalt 96 timmar av studie totalt.

Modul 1. Introduktion till digital kommunikation (16 timmar)... [-]


Professionellt Diplom i Social Media Strategist

Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School
Online Online och Campus-kombinerat Heltid Deltid 200 öppettider September 2019 Spanien Barcelona Madrid Irland Dublin + 5 fler

Betydelsen av sociala medier i den digitala miljön är ett faktum, och företag vet det. Industrin kräver fler och fler experter i sociala medier. [+]

Betydelsen av sociala medier i den digitala miljön är ett faktum, och företag vet det.

Industrin kräver fler och fler experter i sociala medier.

Social Media är nu en av de viktigaste kanalerna för att skapa relationer med kunder och potentiella kunder. Kommentarer, recensioner och rekommendationer ger värdet till vårt varumärke och ökar intäkterna. Därför behöver vi planera hur du får dem och få ut det mesta av dem.

Den som ansvarar för att utforma strategin för att uppnå företagets mål är Social Media Strategist. I IM har vi skapat kursen för att ge våra elever alla de färdigheter de behöver för att behärska denna nya jobbroll.

fördelar

praktikplatser... [-]


Diplom på skärm och media

Melbourne Polytechnic
Campusstudier Heltid 1 år February 2019 Australien Melbourne

Bli en av morgondagens mediarbetare på Melbourne Polytechnic . Anmäl dig till diplom på skärm och media och utveckla dina produktionsfärdigheter, kreativitet, resursförmåga och motståndskraft som en internetfilmproducent. [+]

Bli en av morgondagens mediarbetare på Melbourne Polytechnic . Anmäl dig till diplom på skärm och media och utveckla dina produktionsfärdigheter, kreativitet, resursförmåga och motståndskraft som en internetfilmproducent.

Utveckla en folio och marknadsföra ditt personliga varumärke på den digitala arbetsplatsen

Som en del av kursen för skärm och media kurs skriver du webisoder och mikrobloggar, håller aktiva bloggar, utvecklar resurser, klippböcker och arbetsredskap för att hjälpa dig att definiera dina arbetsmetoder och varumärke. Du kommer att utveckla småföretagets motståndskraft och en kreativ mångsidighet som kommer att vara en utmärkt resurs för framtida frilans eller entreprenörsarbete.... [-]


Media Design och Web Development Diploma

Canada International Royal Arts College
Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Kanada Vancouver

Mediedesign och webbutveckling diplom är ett tvåårigt program som använder den senaste tekniken för att berika elevernas lärande. Genom studioprojekt som speglar dagens tekniska trender får studenterna praktisk erfarenhet av att tillämpa designteorier och principer. [+]

Översikt

Mediedesign och webbutveckling diplom är ett tvåårigt program som använder den senaste tekniken för att berika elevernas lärande. Genom studioprojekt som speglar dagens tekniska trender får studenterna praktisk erfarenhet av att tillämpa designteorier och principer.

Detta program förstärker studentens färdigheter i olika branschprogramvaror för att framgångsrikt kunna utforma kreativa webbmedier och utveckla kunniga webbdesigner .

Andra året är co-op-upplevelsen där studenterna kommer att arbeta i branschen och få verkliga erfarenheter, grunda och förbättra de akademiska begreppen som lärs i klassen.

LärandemålDesign kreativa och sammanhängande webbmedierSkapa estetiska layouter med hjälp av design principalsDemonstrera kreativt tänkande och utveckla effektiv mediekommunikationBedöm marknadsbehoven hos ett digitalt projektSkapa, utveckla och implementera skickliga webbdesignerVar en källa till nya grafiska förslag och erbjuda användarcentrerade mediedesignlösningarVisa teknisk kompetens på Photoshop, Illustrator och webbutvecklingsspråkSkapa professionellt kvalitetsarbete som demonstrerar unika kreativa applikationerFärdigt främja arbeten för att säkra sysselsättning inom grafisk designCurriculum... [-]

Diplom kurser Expert: Skapa multimedieinnehåll och nätverksinlärningssystem

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset
Online Heltid Deltid 40 öppettider July 2019 Spanien Madrid + 1 fler

För lärare i grundskolan, sekundär utbildning och officiella Språkskolor som vill utveckla sin undervisning digital kompetens. vissa platser är reserverade för blivande lärare. [+]

Universitetet Research Institute José Ortega y Gasset kallar flera utbildningsprogram för lärare, två herrar över sina egna meriter och olika utbildningar för lärare i spanska, i samarbete med Instituto Cervantes och ministeriet för utbildning, kultur och idrott för året akademiska 2018-2019.

Lärare som deltar i truppen kurser tillsammans med Cervantes Institutet får ett intyg om närvaro, utfärdat av Instituto Cervantes och José Ortega y Gasset-Gregorio Maranon Foundation. I avsnittet om vart och ett av programmen kan kontrolleras för ackreditering eller ackreditering som motsvarar varje kurs.

I de flesta fall är de kurser som anordnas under juli månad, för att underlätta deltagande av lärare.... [-]


Examen i digitala och sociala medier marknadsföring

Asturias Corporación Universitaria
Online Deltid 120 öppettider January 2019 Spanien Madrid Colombia Bogotá + 2 fler

Banan 2.0 har förändrat allt från hur vi kommunicerar med det sätt att sälja en produkt. Den roll som användaren inte längre statiskt att bli den centrala strategin för varumärken och företag. Inte längre tjänar bara till att ha en bra produkt eller tjänst. Man måste veta hur man kan främja det, prata med vår publik och har en perfekt kunskap om miljön och dess verktyg 2.0. ,,, [+]

Examen inom digital marknadsföring och sociala medier

Banan 2.0 har förändrat allt från hur vi kommunicerar med det sätt att sälja en produkt. Den roll som användaren inte längre statiskt att bli den centrala strategin för varumärken och företag. Inte längre tjänar bara till att ha en bra produkt eller tjänst. Man måste veta hur man kan främja det, prata med vår publik och har en perfekt kunskap om miljön och dess verktyg 2.0.

The Graduate Online Marketing Expert och sociala medier kommer att lära dig att hantera din närvaro på sociala nätverk, få ett gott rykte, lära sig att positionera vår webbplats inom sökmotorer och identifiera affärsmöjligheter vi kan erbjuda mobiloperatörer; allt detta kommer att hjälpa vårt företag att stå ut från mängden och bli ett framgångsrikt företag. Ju mer vi vet den miljö där vi verkar, deras resultat och hur man dra nytta av sina verktyg få bättre resultat. Vi får inte vända ryggen på denna nya 2.0 miljö där dialogen, interaktion och kollaborativt lärande är avgörande för att hålla dig ajour i en snabbt föränderlig som Internetvärlden.... [-]


Diploma in Social Media Marketing and Co-op

Canadian College
Campusstudier Heltid 8 terminer September 2019 Kanada Vancouver

[+]

När eleverna återvänder till sitt hemland, är en kombination av en västerländsk kanadensisk diplom och Co-op inte bara en konkurrensfördel, men också tillåter eleverna möjlighet att förstå och uppleva kultur och affärs nyanser som bara kan vinnas från en förlängd händer -on erfarenhet. Programmet var design för att ge studenterna en effektiv förvaltning arbets färdigheter som är nödvändiga för att 21: a århundradet arbetsplatsen.

Karriärmöjligheter [-]