Keystone logo

3 Diplom Program i Professionell matlagning i Nordamerika för 2024

Filter

Filter

  • Diplom
  • Livsmedelsvetenskap
  • Professionell matlagning
Studiefält
  • Livsmedelsvetenskap (3)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

    Diplom Program i Professionell matlagning

    Ett professionellt matlagningsprogram hjälper eleverna att få de färdigheter som krävs för framgång som professionell kock, cateringfirma, sous-kock eller grillkock i stora exklusiva restauranger och små kaféer. Studenter lär sig också om matlagning, hälso- och säkerhetskoder och hur man planerar menyer.

    Från inhemska civilisationer till dagens moderna imperier, har Nordamerika massor av hands-on utbildningsmöjligheter att erbjuda forskare. Fylld med en rad olika kulturer, kan eleverna utbilda sig i väl avrundad sätt.

    Man kan gå ett diplomprogram efter gymnasiet för att få de färdigheter och den kunskap som krävs för ett specifikt yrke, eller efter avslutad kandidatutbildning för att finslipa sina färdigheter.