Direkt Ricen

AMD Akademie Mode & Design

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Direkt Ricen

AMD Akademie Mode & Design

Fokus i utbildningen till skär och tillverkning Direktrice ligger i yrkesmässig förberedelse av nedskärningar i damkläder. De förvärvar kunskaper och färdigheter i att skära tekniska ämnen - från Passform exakta orsaken spänner över den kreativa gränssnittsutveckling till produktionsfärdiga gränssnitt set. Dessutom får du träna din känsla för proportioner och lära sig att utvärdera passar och optimera. Alla avsnitt är i 1: 1 realiserade och utcheckad på grundval av Ness Elan prover för sin passform och design noggrannhet. kommer att komplettera den praktiska utbildningen genom datorgränssnitt och textilteknologi. Små grupper garanterar individuell vård och stöd av dina personliga färdigheter i moderna utrustade verkstäder och seminarierum. Praktisk läroplan kompletteras med projekt som drapering, mode teckning och kopiering nedskärningar.

utsikter till arbete

Utbildningen avslutas, beroende på dina individuella behov med en undersökning innan kammaren av handel och ett intyg om kammaren handels- eller med en AMD-certifikat. Sedan mer än 28 år, AMD former med stor framgång skärning och tillverkning direkt Ricen möjliggör akademiker en professionell start inom modebranschen. Akademiker är för företag som Alexander McQueen, Lala Berlin, Annette Görtz Berlin, Gerry Weber och H

Utsikterna jobb varierar. Utexaminerade arbeta hemma och utomlands i kvalitetsutveckling, kreativ första snittet, produkthantering, övervakning av produktionen eller i små verkstäder med ett brett spektrum av ansvarsområden. Även vägen till självständighet är öppen - några studenter har startat sin egen etikett.

ansökan

Utbildning för avancerade karriärmöjligheter. Vi är glada att träffa dig. Om du har en utbildning för redigering och produktion manageress på AMDAkademie Fashion

Vår utbildning för redigering och produktion manageress i Hamburg börjar årligen i oktober / november. För den slutliga bilden, inbjuder vi dig till ett urval dag, som kontrollerar din praktiska tekniska och allmänna kunskaper och är ett ömsesidigt intryck. Du har möjlighet att få detaljerad information om utbildning i form och innehåll synvinkel och lära känna oss och vår plats den dagen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Zulassungsvorausetzungen

  • åtminstone huvud- eller Realschulabschluss
  • yrkesutbildning som Schneider (in) eller erfarenhet inom området avsnittet produktion
  • att tillämpa inkludera ett personligt brev och ett CV
Denna skola erbjuder program i:
  • Tysk


Senast uppdaterad February 21, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Nov. 2019
Duration
Varaktighet
12 månader
Heltid
Price
Pris
625 EUR
per månad.
Information
Deadline
Locations
Tyskland - Hamburg, Hamburg
Startdatum : Nov. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Nov. 2019
Tyskland - Hamburg, Hamburg
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan