Read the Official Description

Detta online-deltidsprogram syftar till att förbereda ingenjörsexamen, inklusive kommunalingenjörer, konsulter och entreprenörer med den kunskap, färdigheter och kompetenser som krävs för en ackrediterad forskarutbildning i väg- och transportteknik.

Postgraduate Diploma består av två deltid online blandade lärande steg (år), med steg 1 bestående av Semester 1 och 2, där temat är vägunderhållsteknik och nätverkshantering. Steg 1 motsvarar L9-examensbeviset i vägunderhållsteknik och nätverkshantering i etapp 2 (termin 3 och 4), fokus ligger på vägdesign och konstruktion. Den övergripande prestationen bidrar till priset. Lärandet är en blandning av onlineläsningar, workshops på campus och projektuppdrag.

Framgångsrika kandidater kan gå vidare till MEng-programmet (Steg 3) där en forskningsavhandling utförs under Semester 5 och 6.

road-transport

Behörighet

Förkunskapskraven för steg 1 i programmet är en andra klassen hedersexamen BIng grad i civilingenjör eller motsvarande. Framgångsrika utexaminerade av Nivå 9-certifikatet i Road Maintenance Engineering & Network Management kan överföra till steg 2 i detta program.

Alla föreläsningar, handledning och praktisk arbete levereras via engelska. Det är av största vikt att studenter som inte är inhemska engelska har den obligatoriska standarden vid inresa för att säkerställa att de får maximal värde från sin tid hos IT Sligo. Den erforderliga minsta betyget på engelska krävs för inskrivning till IT Sligo är: 6.0 IELTS poäng för forskarutbildning.

Karriärmöjligheter

Denna tilldelning (PgDip MEng add-on) syftar till att ge akademiker med de akademiska kraven i Engineers Ireland-ackreditering för status som Chartered Engineer. Detta kommer att göra det möjligt för professionella ingenjörer att utvecklas till ledande roller inom vägar och transportteknik.

Program taught in:
Engelska
Denna kurs är Online och Campus-kombinerat
Startdatum
Sept. 2019
Duration
2 år
Deltid
Pris
9,000 EUR
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum