Doktorsexamen i digital strategi

Allmänt

Programbeskrivning

Driva digital transformation

Led din organisations strategi in i framtiden i en störande och mycket konkurrensutsatt affärsmiljö. Graduate Degree in Digital Strategy är ett program för yrkesverksamma som vill hantera och genomföra digitala transformationsprojekt för att lösa företagets behov.

Formatera Deltid
Varaktighet 1 år
Plats Monterrey
Programintag Januari
Språk Spanska

En effektfull möjlighet

Digital transformation är inte längre en idé för framtiden, utan en viktig del av framgång i vår affärsvärld. Delta i en intensiv upplevelse som leder dig att skapa mervärde och lösa utmaningarna i denna nya era.

Omge dig själv med experter

Utveckla dina nya tekniska färdigheter med experterna från Engineering School i Tecnológico de Monterrey, en av de bästa tekniska skolorna i Mexiko, medan du gör din affärsförmåga perfekt med EGADE Business School , EGADE Business School # 1 i Latinamerika.

En fascinerande läroplan

Lär dig hur du förbättrar användarupplevelsen, ökar driftseffektiviteten, sänker kostnaderna och förbättrar din organisations produktivitet genom de många bransch 4.0-verktygen och -kanalerna som är utformade för att optimera resultat.

Lägg till din expertis inom områden som ekonomi, marknadsföring, detaljhandel eller verksamhet med förmågan att leda projekt inom datavetenskap och analys som stöder din organisations mål.

Få verklig erfarenhet och prestige

Testa dina nya färdigheter och kunskaper. Detta program är baserat på en erfarenhetsmässig inlärningsmodell som gör att du kan tillämpa olika lösningar genom sex specialiserade laboratorier och ett omfattande projekt.

Upprätta dig själv som expert på digital strategi. Som en del av din erfarenhet kan du välja att ta chansen att bli certifierad av toppföretag i den digitala världen.

Skala din upplevelse

Som en del av forskarutbildningen i digital strategi har du möjlighet att förvärva en andra examen i företagsanalys. Genom att gå med i Master i Business Analytics kommer du att fördjupa din kunskap om dataanalys som tillämpas på affärsmiljön.

Läs mer om antagningskraven

Antagning till detta program är mycket konkurrenskraftigt. Antagningskommittén granskar varje ansökan noggrant och tittar på varje kvantitativ och kvalitativ aspekt av en sökandes professionella och akademiska bakgrund och kommer att bedöma potentialen för akademisk framgång och professionell tillväxt. Vi söker skickliga kandidater som har potential att utveckla kompetens och tankesätt för att leda företag genom att integrera innovation i sin digitala strategi.

Förkunskapskrav

Professionell erfarenhet Krävs inte
Åldersgrupp 22 - 53
Utbildning Högskoleexamen
Lägsta / genomsnittliga testresultat 550/600 PAEP (eller motsvarande GMAT / GRE / Executive Assessment)
Språk Engelska färdighetsprov (TOEFL, IBT eller motsvarande)
Ytterligare krav
  • Ansökningsblankett
  • Inträdesprov poäng (PAEP eller motsvarande)
  • Två professionella rekommendationsbrev
  • Uppdaterat CV
  • Officiell dokumentation
  • Engelska färdighetsbevis (TOEFL eller motsvarande)
  • Ett uttalande om syfte
  • Intervju med programchef eller fakultetsmedlem
Senast uppdaterad Okt 2020

Om skolan

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leader ... Läs mer

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leaders who create shared value and transform society. Läs mindre
Mexico City , Monterrey , Guadalajara , Santiago de Querétaro , Lima + 4 Mer Mindre