Läs den officiella beskrivningen

21 juli-3 augusti 2019

Smith College och omgivningen är hem för oöverträffade samlingar och kulturarv institutioner som erbjuder en fördjupande upplevelse i kvinnors historia.

Under din tid på Smith utforskar vi kvinnors liv genom arkivforskning, besök på lokala museer och utflykter på historiska platser. Med fokus på kvinnor och social förändring kommer du att introduceras till kvinnor som har förändrat amerikansk historia i form av reformer, mobilisering, kulturella insatser och direkt uppror.

Curriculum

I Smiths speciella samlingar ser vi på bokstäverna, dagböcker, fotografier och manifestor som krönikar personliga och politiska revolutioner under de senaste 150 åren. Vi kommer att lära känna den första generationen college kvinnor genom Smiths och Mt.s institutionella arkiv. Holyoke. Och vi kommer att utforska feministisk konst i Smith College Museum of Art.

I närliggande Amherst kommer vi att fördjupa oss i världen och poesi av Emily Dickinson. I den närliggande byn Florens kommer vi att lära oss om avskaffande och kvinnors rättigheter aktivist Sojourner Truth. Vi kan också resa längre bort till Boston, Hyde Park eller Seneca Falls för att gräva djupt in i kvinnors och politikens historia.

Genom fältresor, vandringsturer och primärforskning samlar vi insikter om kvinnor som har gjort skillnad - vilket inspirerade deras passion och engagemang för kvinnors jämställdhet och hur deras ord och handlingar förändrade möjligheterna för kvinnor. Du får chansen att spela historiker, upptäck en ny förebild eller två och få reda på mer om vad som är viktigt för dig och vad du kan göra åt det.

Vår fakultet

Jennifer DeClue

Jennifer DeClue är en biträdande professor i programmet för studier av kvinnor och kön på Smith College. Hon fick sin Ph.D. i amerikanska studier och etnicitet från University of Southern California. Hon flyttade till västra Massachusetts från Los Angeles för två år sedan och åtnjuter grundligt alla årstider. Hon är en filmskapare och professor och är glada att börja spela dokumentärfilmer från sin nu hemstad Northampton.

Programschema

Program undervisas på:
Engelska
Summer at Smith College

Se 4 fler kurser från Summer at Smith College »

Senast uppdaterad December 18, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Juli 21, 2019
Duration
14 dagar
Pris
3,300 USD
Undervisningen täcker rum, styrelse och alla akademiska kostnader, inklusive böcker, fältresor i klassrummet etc.
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Juli 21, 2019
Slutdatum
Aug. 3, 2019
Sista anmälningsdag

Juli 21, 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Aug. 3, 2019