Läs den officiella beskrivningen

I en tid då livet för alla publikationer på papper verkar vara hotade av uppkomsten av digitala medier och dess spridning på Internet, för att den tryckta boken presenterar den fotografiska arbete av författarskap stark comeback tack vare möjligheterna till egna verk . Paradoxalt nog, i internetåldern, får ett bra fotografiskt projekt se ljuset som en fysisk bok, till en rimlig kostnad och med hög kvalitet.

Kursen syftar till att förse deltagarna med kunskap och resurser, både teoretiska och tekniska, för att fungera med framgång när det gäller desktop publishing bilderböcker. Förutom att försöka grunderna i visuell storytelling och redigering, introducerar verkstaden studenter till design och layout av böcker med Adobe InDesign ansökan och i den professionella utskriftsmiljö, verktyg och produktionsprocesser.

Varje deltagare kommer att styras i färd med att anpassa till din personliga fotoprojekt bokformat, med det slutliga målet för denna uppföljning kurs kulminerar med intrycket av en modell av en professionell skrivare.

Se 13 fler kurser från GrisArt Escuela Superior de Fotografía »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Sept. 2019
Duration
2 månader
Deltid
Pris
495 EUR
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum