dublin

Översikt

Du behöver inte de irländers tur att ha en oförglömlig studie utomlands i Dublin. Genom att direkt anmäla sig till Dublin City University (DCU), kommer du att ha glädjen att vara vän med irländarna, som är kända för sin gästfrihet. Du kommer att känna dig mer hemma och veta att Dublin har en ung befolkning (mer än hälften av staden är under 25 år). Dublin belönar den oberoende andan med en mångskiftande kultur och ett brett utbud av utbildningsmöjligheter.

Dublin City University (DCU) erbjuder ett brett utbud av utmanande kurser. Detta program vädjar främst till de studenter som är redo för utmaningen att anpassa sig till en helt ny akademisk kultur som kräver betydande självständigt arbete. Dublin kommer också att vara ditt klassrum. Ta in en irländsk lek på Abbey Theatre, landets nationella teater. Lär dig om Dublins historia genom att utforska Dublin Castle som byggdes 1204. Besök Trinity College Dublin för att se Kells 7: e-talets bok, ett mästerligt exempel på ett upplyst manus, som är inrymt i sitt eget klimatstyrda arkiv i universitetets gamla bibliotek .

Välkommen att studera utomlands! Vi vill att du ska känna dig hemma i Dublin, så vi ska göra allt vi kan för att hjälpa dig att integrera dig i livet i Dublin. Inskrivning direkt i en irländsk institution genom IES Abroad ger dig chansen att prova den lokala akademiska kulturen samtidigt som du drar nytta av stöd från IES Abroad personal och bostäder.

Snabb fakta

 • Centrum: IES Abroad Dublin
 • Stad: Dublin
 • Land: Irland
 • Programkrediter: 15-19 per termin (vår
 • Undervisningsspråk: engelska
 • Språkförutsättningar: Ingen

Programdatum

När du är med, hänvisar du till avsnittet Travel Dates av Predeparture Information i ditt MyIESabroad-konto innan du bokar resa.

Hösten 2018

 • 14 september - 21 maj (endast akademiska året)

Kommande ansökningsgränser:

 • Hösten 2018 - 15 maj 2018
 • Våren 2019 - november 01, 2018

akademiker

ES Utlands uppdrag är enkelt: att ge dig den bästa studien utomlands program möjligt - vilket inkluderar högsta kvalitet akademiska och kulturella erfarenheter. Därför samarbetade vi med Dublin City University.

Dublin City University (DCU)

Founded in 1980, Dublin City University (DCU) har gjort sin mark som ledare i Irlands utbildningssystem. Irlands Sunday Times heter DCU University of the Year för 2010. Det är värd cirka 10 000 studenter och har ett antal forskningscentra som samarbetar med inhemska och internationella universitet. Helix, Irlands största konstcenter, är baserat på campus. DCUs huvudsyfte är att ge en livlig pedagogisk och social miljö samtidigt som man uppmuntrar till en helhetssyn i studentutveckling.

Kurser

DCU kurser är värda 5 högskolepoäng varje (2,5 IES Abroad krediter); Konverteringen är 1 IES Abroad kredit för varje 2 högskolepoäng. Du anmäler dig till 15-19 IES Abroad krediter. De flesta moduler är kopplade till en fullständig kursinformation online. Lab kurser är inte tillgängliga för att besöka studenter, inklusive IES Abroad studenter. Kurskod är följande:

 • Humaniora (HMSAO)
 • Business (BSSAO)
 • Engineering och Computing (ECSAO)
 • Vetenskap och hälsa (SHSAO)

Kurser finns i följande avdelningar:

 • DCU Business School
 • Ingenjörsvetenskapliga fakulteten
 • Humanistiska fakulteten och samhällsvetenskapliga fakulteten
 • Naturvetenskapliga fakulteten

rådgivning

I ett direkt anmälningsprogram är du inskriven som heltidsstudent hos en av våra internationella partnerinstitutioner. Även om din lokala värdinstitution är där du tar dina lektioner, är vi fortfarande här för att fullt ut stödja dig.

rådgivning

Att välja och direkt anmäla sig till kurser utomlands kan vara förvirrande och överväldigande. Därför erbjuder vi dig rådgivning som är specifikt för dina behov. Vårt mål är att ge stöd och vägledning under hela din ansökan och inskrivningsprocess. Men våra rådgivningstjänster slutar inte där. Medan du befinner dig i Dublin är vår lokala personal tillgänglig för att hjälpa dig att övergå till ditt nya hem.

Stöd

Stödtjänsterna som vi erbjuder IES Abroad direktansökningsstuderande är specifikt utformade för att hjälpa dig att uppnå dina studier utomlands mål så effektivt och smidigt som möjligt. Vi vet att du studerar utomlands är ett äventyr, och ibland kan du behöva hjälp eller bara någon att prata med - det är därför vår personal kommer att vara där för dig.

Personal på platsen

Som en IES Abroad student med direkt inskrivning vid ett lokalt universitet i Dublin har du tillgång till IES Abroad personal på plats som är specifikt tillägnad dina behov. Vår personal på plats arbetar med dig och din lokala institution för att svara på frågor om akademiska krav, boende, välbefinnande och säkerhet.

Hus

Vi vill se till att din största utmaning är att bestämma vilka landmärken att se först eller upptäcka det bästa caféet - inte hitta en plats att bo där du känner dig bekväm. Vi gör vårt bästa för att hitta bostäder som återspeglar hur de lokala studenterna lever. Vårt mål är att när du lämnar Dublin, kommer det att känna sig som hemma.

Studentlägenheter - Du bor i Dublin City Universitys lägenheter med lokala studenter. Lägenheterna är fullt möblerade och har fullt utrustade kök. Varje enhet har en kabelansluten Internetanslutning i alla sovrum och gemensamma utrymmen. Du kommer att ha ditt eget privata sovrum och dela enheten med upp till tre rumskamrater som kan vara blandade kön. Du kommer emellertid att kunna ange på din IES Abroad bostadsformulär om du har några boende krav om detta. Måltidsplaner ingår ej.

Studentliv

Orientering När du anländer till Dublin deltar du i en orientering som introducerar dig till IES Abroad Dublin Staff, dina medstudenter och Dublin City. Ämnen som akademiker, bostäder, transport och hälsa och säkerhet omfattas under denna tid. Dessutom, CORE ™, IES Abroad 's Comprehensive Orientation

Extracurricular aktiviteter

Medan du är i Dublin kan du gå med i en social- eller sportsklubb till ett bra sätt att träffa lokala studenter. DCU erbjuder många klubbar och samhällen som hjälper dig att integrera dig i den lokala campuskulturen, inklusive allt från Astronomy Club till Ultimate Frisbee.

Behörighetskrav

 • 18 år
 • I gott skick på din hemskola
 • 3,0 GPA eller bättre på en 4,0-skala (GPA under 3,0 kommer att övervägas från fall till fall)

Pass

Ett pass som är giltigt i minst sex månader efter programmets slutdatum, med minst två tomma sidor krävs. Amerikanska medborgare som innehar ett giltigt pass behöver inte få visum för att komma in eller studera i Irland. Icke-amerikanska medborgare kan vara skyldiga att erhålla en studentvisum före ankomst. Vänligen kontakta oss för mer information.

Kosta

Hösten 2018 akademiska året

 • Undervisning: $ 21.380
 • Bostäder: $ 7 965
 • Försäkring: $ 455
 • Totalt: $ 29 800

Tänk på dessa priser som utgångspunkt. Vi uppmuntrar dig att kontakta din studie utomlands kontor för att bestämma den faktiska kostnaden för dig när factoring i ekonomiskt stöd, stipendier, din hem skolan politik och andra faktorer.

Program undervisas på:
 • Engelska
IES Abroad

Se 128 fler kurser från IES Abroad »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
1 - 2 terminer
Heltid
Pris
29,800 USD
Term: Fall 2018
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum