Läs den officiella beskrivningen

Varför Dublin?

Universitetskollegiet Dublin (UCD) grundades 1854 och har mer än 160 års tradition. Bland dess alumner är revolutionärer som deltog i kampen för irländsk självständighet, den berömda författaren James Joyce, och många irländska presidenter och Taoiseach (premiärministrar).

Idag är UCD Irlands största universitet. Känd för sin högsta business school, deras anmärkningsvärda humaniora, och deras ledarskap inom vetenskap och teknik, finns det något för alla på UCD.

UCD-campus i Belfield, belägen i södra förorterna i Dublin, bara femton minuter från kusten och trettio minuter till det vackra Dublin / Wicklow Mountains. Campus sträcker sig över 300 hektar och innehåller toppmoderna faciliteter, museer och skogsmarkar kring campus sjöar. Delta i klasser tillsammans med irländska studenter och dra fördel av hela staden Dublin har att erbjuda unga vuxna, eftersom mer än hälften av staden är under 25 år.

Vad du ska studera

Delta i mer än 27 000 studenter med ett brett utbud av akademiska studier på en av Irlands mest forskningsintensiva institutioner. Ta kurserna från följande discipliner:

 • Jordbruk, Mat
 • Arkitektur
 • konst
 • Företag
 • Teknik
 • Vetenskap
 • sporter
 • oss

akademiker

IES Abroad uppdrag är enkelt: att ge dig den bästa studien utomlands programmet möjligt - vilket inkluderar högsta kvalitet akademiska och kulturella erfarenheter. Det var därför vi samarbetade med University College Dublin.

Kurser

När du studerar vid UCD väljer du att studera på något av följande:

 • Handelshögskolan
 • College of Science *
 • Högskolan för teknik och arkitektur *

* Inskrivning i en kurs i College of Science, College of Engineering och Arkitektur kräver en extra avgift.

rådgivning

I ett direkt anmälningsprogram är du inskriven som heltidsstudent hos en av våra internationella partnerinstitutioner. Även om din lokala värdinstitution är där du tar dina lektioner, är vi fortfarande här för att fullt ut stödja dig.

Peer mentorer

Alla IES Abroad studenter kommer att vara kopplade till en peer mentor som är en andra eller tredje år UCD student. När så är möjligt kommer du att tilldelas peer mentors som har haft en liknande erfarenhet och har spenderat någon tid på att studera utomlands i USA eller på en annan plats.

rådgivning

Att välja och direkt anmäla sig till kurser utomlands kan vara förvirrande och överväldigande. Det är därför vi erbjuder rådgivning före avgång som är specifik för dina behov. Vårt mål är att ge stöd och vägledning under hela din ansökan och inskrivningsprocess.

Personal på platsen

Som en IES Abroad direkt inskrivna på lokala irländska universitet har du tillgång till IES Abroad Dublin Centre och personal som är specifikt tillägnad dina behov. Vår personal på plats arbetar med dig och din lokala institution för att svara på frågor om akademiska krav, boende eller välbefinnande och säkerhet.

Stöd

Våra supporttjänster för direktansökande studenter är speciellt utformade för att hjälpa dig att uppnå dina studier utomlands. Vi vet att du studerar utomlands är ett äventyr, och ibland kan du behöva hjälp eller bara någon att prata med - det är därför vår personal finns för dig.

Dagligt liv

Dublin kommer också att vara ditt klassrum. Ta in en irländsk lek på Abbey Theatre, landets nationella teater. Lär dig om Dublins historia genom att utforska Dublin Castle som byggdes 1204. Besök Trinity College Dublin för att se Kells 7: e-talets bok, ett mästerligt exempel på ett upplyst manus, som är inrymt i sitt eget klimatstyrda arkiv i universitetets gamla bibliotek .

Vi vill att du ska känna dig hemma i Dublin, så vi ska göra allt vi kan för att hjälpa dig att integrera dig i livet i Dublin. Inskrivning direkt i en irländsk institution genom IES Abroad ger dig chansen att prova den lokala akademiska kulturen samtidigt som du drar nytta av stöd från IES Abroad personal och bostäder.

Orientering

Programmet börjar med en orientering som introducerar dig till IES Abroad Dublin-personal, dina medstudenter och staden Dublin.

Vår omfattande orientering

Du tar också guidade turer runt centrum och intressanta platser i Dublin som en del av din orientering.

Du kommer också att delta i UCDs orienteringsprogram för internationella studenter. Detta börjar med en kvällsmottagning där presidenten välkomnar nya internationella studenter. Följande dag kommer du att lära dig om säkerhet, visum, transport och studentliv.

Hus

Vi vill se till att din största utmaning är att bestämma vilka landmärken att se först eller upptäcka det bästa caféet - inte hitta en plats att bo där du känner dig bekväm. Vi gör vårt bästa för att hitta bostäder som återspeglar hur de lokala studenterna lever. Vårt mål är att när du lämnar Dublin, kommer det att känna sig som hemma.

Som studerande utomlands student, kommer du att ansöka om studenthem efter din acceptans. Majoriteten av studenterna väljer att bo på campus men det finns ett begränsat antal sängar också i staden.

Du kommer att ha delat boende på UCD, och du kommer att ha ditt eget sovrum, vilket ger dig maximal komfort och maximal integritet. Det exceptionellt välutrustade bostadshuset består av bekväma 4 sovrum och 6 sovrum boende - med gratis WiFi hela. Varje boende har ett rymligt gemensamt kök och vardagsrum och en gemensam tvättstuga.

Extracurricular aktiviteter

Med över 70 studentföreningar har UCD något för alla. Att vara inblandad i det sociala livet är ett bra sätt att göra vänner och utveckla dina färdigheter. Universitetsupplevelsen handlar om att engagera sig och bli aktiv, prova något nytt, ha kul och göra några bra vänner och minnen längs vägen. Det bästa sättet att engagera sig är att gå med i ett samhälle under Fresher's vecka.

Klubbar

Att bli involverad i en sportsklubb är ett idealiskt sätt att hålla sig i form, lära sig en ny skicklighet, träffa personer med liknande intressen, samt ge en välkommen paus från det akademiska livet. UCD-idrottsföreningar är för det mesta studentledda och studentledda, så du kan spela din sport och om du vill leda och utveckla din klubb. Med nästan 60 idrottsföreningar att välja mellan, allt från lagsporter, äventyrssport, vattensport till kampsport, det finns något för alla!

UCD-kulturprogram

Det internationella kontoret organiserar ett kulturprogram med händelser och resor under hela perioden. Typiska händelser inkluderar en dagstur till den medeltida huvudstaden i Irland, Kilkenny där studenter besöker den lokala katedralen och slottet. Irländsk musik och sportevenemang är alla en del av det roliga när du studerar utomlands med UCD.

Lär känna din nya stad

1. Ta en dagstur

Bara en kort tågresa bort är städerna Howth, Dun Laoghaire och mer. Låt utforskaren i dig vandra och vandra längs kusten.

2. Fånga en levande prestanda

Från traditionell folkmusik till banbrytande teater har Dublin allt. Venture till teatern, eller njut av levande musik på din lokala pub.

3. Smaka på den lokala maten

Irländsk gryta, herdens paj, boxty och mer-sänka dina tänder i de olika färskt och utsökt mat i Dublin.

4. Besök Kells bok

Se detta överdådigt illustrerade manuskript, beläget i det vackra Trinity College Library.

5. Utforska grannskapen

Promenera längs floden Liffey och meander genom staden. Var noga med att stanna vid Fitzwilliam Square och Merrion Square för de berömda färgstarka dörrarna.

Dublin Direct Inskrivning - University College Dublin Application Requirements

Behörighetskrav:

 • 18 år
 • I gott skick på din hemskola
 • 3,0 GPA eller bättre på en 4,0-skala (GPA under 3,0 kommer att övervägas från fall till fall)

Ansökningskrav:

 • Online-ansökan: Ansökningar kan övervägas efter den publicerade tidsfristen med ledigt utrymme. Observera att sena sökande kan bli skyldiga att skicka in en icke-återbetalningsbar bekräftelse vid mottagande för att säkra en plats i programmet. Vänligen kontakta oss med frågor om ansökan efter deadline.

Skicka in följande i ditt MyIESabroad-konto efter att din online-ansökan har bearbetats:

 • Hemskolans behörighet: Din utlandsrådgivare på campus kan antingen slutföra hemskolans auktorisation elektroniskt via IES Abroad Abroads PartnerPortal-system, eller genom att fylla i PDF-formuläret som länkats ovan. Rådfråga din studie utomlands rådgivare för att bestämma hur de föredrar att slutföra din hemskola auktorisation.
 • Officiell avskrift (er) för varje högskola / universitet du har deltagit sedan gymnasiet. Om du har flera utskrifter, kommer IES Abroad att genomsnittliga GPA för alla högskolor / universitet du har deltagit och använder den kumulativa GPA när du granskar din ansökan.

* Observera: Alla ansökningsmaterial ska lämnas in i MyIESabroad till IES Abroad Chicago. Skicka inte ansökningsmaterial till University College Dublin. Eventuella frågor angående detta program bör riktas till IES Abroad Chicago.

 • Brev av rekommendation från en fakultetsmedlem - detta brev ska tillämpas på flera avdelningar och bör tala med dina akademiska styrkor
 • Passskanning
 • Studenter som går till högre utbildningsanstalter utanför USA kan behöva lämna in engelska språktestresultat. Kontakta din IES Abroad representant för mer information.

Dessa krav kan komma att ändras enligt University College Dublins antagningspolicy.

Pass

 • Ett pass som är giltigt i minst sex månader efter programmets slutdatum, med minst två tomma sidor krävs. Besök travel.state.gov för att hitta amerikanska passbyråer i ditt område.
 • Amerikanska medborgare som innehar ett giltigt pass behöver inte få visum för att komma in eller studera i Irland. Icke-amerikanska medborgare kan vara skyldiga att erhålla ett studentvisum före ankomst. Vänligen kontakta oss för mer information.

HELT

 • Språkförutsättningar: Ingen
 • Undervisningsspråk: engelska
 • Krediter: 15 per termin
 • Bostäder: Bostadshus
 • Beräknad kostnad: Pris TBD
 • Kommande programdatum: Fall 2019: Programdatum kommer snart!
 • Kommande ansökningsdagar: Ansökningsfristen har gått
Program undervisas på:
Engelska
IES Abroad

Se 132 fler kurser från IES Abroad »

Senast uppdaterad September 26, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Pris
- TBD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum