ESL - engelska som andraspråk program

University of Regina

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

ESL - engelska som andraspråk program

University of Regina

En värld av möjligheter

ESL - engelska som andraspråk program

Din väg till University of Regina.

Våra 6-nivå Academic Programmet betonar de engelskspråkiga färdigheter du behöver för att komma in och att lyckas vid universitetet i Regina. Innan du börjar din första termin, kommer du att ta en placering test för att avgöra din engelska nivå. Det finns 3 terminer per år; varje termin är 13 veckor lång.

Varför studera här

Nivåer

005 Låg Basic 010 Basic 020 Hög Basic 030 Intermediär 040 Hög Intermediär Advanced

EAP Datum och undervisning

Vår / sommar 2017 Datum: 1 maj - 28 juli Undervisning (Visa studenter): $ 4050 Sista ansökningsdatum: 1 april 2017 400 $ återbetalas depositionsavgift (dras från din undervisning) * $ 100 återbetalas anmälningsavgiften.

ADVANCED EAP Advanced EAP (Engelska för högskolestudier) förbereder dig för U R grund- och forskarutbildning, bygga din akademiska, engelska språkkunskaper och beredskap för universitetet. När du har slutfört Advanced EAP, kommer du att träffa U R engelskspråkkunskaper krav.

Öppna din värld

University of Regina internationella studenter har en önskan att lära sig mer om sig själva, världen och allt i den. Studera i en akademisk miljö som uppmuntrar kreativitet, innovation och nya upplevelser. Öppna dig för spännande ny personlig utveckling. Träffa intressanta människor från olika bakgrunder och kulturer. Gör vänskap som varar livet ut. Upplev alternativa sätt att tänka, och lära av andra som de lär sig av dig. Upptäck en framtid fylld med möjligheter för dig och din karriär. Njut av alla dessa saker med konstant stöd av UR International.

Under de senaste fem åren, till exempel, har antalet internationella studenter vid universitetet i Regina ökat med 77%, att hjälpa göra vår campus mer varierad än när som helst i vår historia. Studenter från mer än 66 länder nu kallar vårt universitet hem, berikar den studerande erfarenhet genom att globalt perspektiv till vårt campus gemenskap. Samtidigt har mer än 800 inhemska studenter utnyttjat studier utomlands möjligheter att bredda sin utbildning i andra länder och vidareutveckla till "medborgare i världen." Alla dessa studenter närvara vid University of Regina på grund av kvaliteten på vår akademiska program, och de kommer hit att veta att en omfattande stödprogram är tillgänglig för dem genom vårt UR internationella kontor. UR International är starkt engagerat till elev framgång erbjuder akademiska, sociala, livskunskap och språktjänster som hjälper ge studenterna de verktyg de behöver för att göra det mesta av sin University of Regina utbildning.

  • Hög ranking: En av Kanadas topp 10 omfattande universitet.
  • Support är vår styrka: Från det ögonblick vi möter dig och din familj, tills det ögonblick du få arbete efter examen, ger vi individanpassade tjänster för att uppmuntra och hjälpa din akademiska och karriär behov.
  • Toppmoderna faciliteter: Kom och upptäck vår nya campus. Det är modern, ren och bekväm.
  • U R är en global gemenskap: Vi är tillräckligt stor för att vara värd studenter från över 90 länder, men tillräckligt liten för att ge dig en mer personlig och fokuserad akademisk erfarenhet. Du kan lära känna dina professorer och lärare. Eleven att fakulteten förhållandet är 20: 1.We har också många föreningar som du kan hålla på med. Check it out!
  • Framgång för livet: Regina är ditt hem hemifrån! Det är säker, prisvärd och ger en hög levnadsstandard. Saskatchewan har en invandring nominering program som är snabbare än nationellt program och är öppen för University of Regina akademiker.
reginaCity1City2tuitions
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
39 veckor
Deltid
Price
Pris
4,050 USD
$ 4050
Information
Deadline
Locations
Kanada - Regina, Saskatchewan
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Kanada - Regina, Saskatchewan
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan