ESL INTERLINK på St. Ambrose University

Allmänt

Programbeskrivning

Om programmet

INTERLINK på St. Ambrose University ligger i Davenport, Iowa, och erbjuder intensiv engelsk instruktion, akademisk förberedelse och tvärkulturell orientering för studenter, forskare och professionella på året runt. Programmet förbereder eleverna för utmanande karriärer, och ger de verktyg och färdigheter som behövs för att uppnå framgång i det 21: a århundradet. INTERLINKs läroplan är rigorös. Dess sex nivåer, som erbjuds i 9 veckors sessioner, involverar in- och utbyte av klassuppdrag i att lyssna, tala, läsa, skriva och projekt som kräver aktivt deltagande från studenter. Studenterna har full tillgång till universitetets faciliteter, inklusive möjligheter att träffa studenter och professorer, granska eller ta kurs för kredit. Programfältet gör det möjligt för eleverna att lära sig förhand om staten och lokalsamhället. Av särskild nytta för studenter är representation av många kulturer i programmet. I en mångskiftande miljö lär eleverna mer om världen, och i processen, om sig själva. Akademiskt kvalificerade studenter njuter av bekvämligheten med att få villkorlig antagning innan de börjar sitt språkprogram på INTERLINK. På INTERLINK strävar vi efter att försäkra oss om en minnesvärd och transformativ pedagogisk upplevelse för internationella studenter. Om du letar efter ett engelska som andraspråksprogram, speciellt om du planerar att studera vid ett amerikanskt universitet, hoppas du att du kommer att överväga att delta i INTERLINK på St. Ambrose University. INTERLINKs språkcenter vid St. Ambrose University (SAU) ger internationella studenter ESL (engelska som andraspråk) utbildning, kulturell orientering och akademisk förberedelse samt hjälp med universitetsplacering och villkorlig antagning för att säkerställa en framgångsrik och minnesvärd utbildningserfarenhet i Förenta staterna. INTERLINKDAVENPORT

Hur man ansöker

För att ansöka behöver du alla följande:

 • En slutförd ansökningsblankett
 • En officiell kopia av dina gymnasier eller högskolepoäng
 • Ett officiellt finansiellt stödutlåtande från din bank, sponsor eller vårdnadshavare, som bekräftar att du har minst US $ 6 000 tillgängligt för din första term på INTERLINK.
 • $ 100,00 återbetalningsbar ansökningsavgift
 • En kopia av ditt pass (identitetssida)

Innan du ansöker på INTERLINK, läs noggrant upplysningsprincipen.

1. Fyll i ansökan Om du vill skicka in din ansökan på Internet, klicka här för On-Line Application. Om du föredrar kan du ladda ner och skriva ut studentapplikationen här (PDF-version eller Word-version), fyll i den med en penna och skicka den via fax på posten. På ansökningsformuläret skriver du ditt namn exakt som det visas på ditt pass. Om möjligt, skicka eller faxa en kopia av ditt pass. Ansök så tidigt som möjligt för att säkerställa visering erhålls i tid.

2. Betalningsalternativ Betalningar kan göras med hjälp av ett kreditkort på https://interlink.edu/online-payment/ eller genom att lämna in ett kreditkortstillståndsformulär.

Din ansökan behandlas inte förrän ansökningsavgiften och (ej återbetalningsbar) expresspostavgift, om tillämpligt, tas emot.

3. Vad händer nu? När vi har fått alla dina ansökningsmaterial informerar vi dig om du har godkänts i programmet. Godkända sökande kommer att få dokument och detaljerade anvisningar om att få ett studentvisum. Om du har frågor eller behöver hjälp under ansökan, kontakta oss. För ytterligare information för internationella studenter som planerar att studera i Förenta staterna, besöka webbplatsen för Immigration and Customs Enforcement och klicka på viseringsavdelningen för information om studentvisum (F-1).

4. Villkorlig tillträde Det är möjligt att ansöka om en grundutbildning eller examen vid SAU samtidigt som du ansöker om INTERLINK. Mer information finns på https://interlink.edu/distinctions/conditional-admission/.

DATA

Våren II, 2017March 20 - Maj 19Cost

 • Ansökningsavgift (en gång) $ 100
 • Heltidsundervisning $ 3000
 • Sjukförsäkring $ 393
 • Rum (universitet) $ 1 764 *
 • Styrelse (universitet) $ 1 134 *
 • Campus Aktiviteter Avgift (Valfritt) $ 150

* Dagliga Priser: Rum = $ 28 / dag, styrelse = $ 18 / dag

Termin
Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

The American Consortium of Universities (ACU) facilitates international student admission to graduate and undergraduate programs at its member institutions, which offer a wide range of excellent acade ... Läs mer

The American Consortium of Universities (ACU) facilitates international student admission to graduate and undergraduate programs at its member institutions, which offer a wide range of excellent academic programs and services. Assistance to students in achieving fluency in English and adjusting to the new academic and cultural environment is provided by the INTERLINK centers on each campus. Läs mindre
Louisville , Terre Haute , Greensboro , Davenport , Valparaiso , North Terre Haute , Seattle , Bozeman + 7 Mer Mindre