Om vårt program

INTERLINK Language Centers vid University of North Carolina vid Greensboro (UNCG) har hjälpt studenter att uppnå sina personliga och professionella mål sedan 1997. Beläget i Greensboro, North Carolina, erbjuder INTERLINK intensiv engelsk instruktion, akademisk förberedelse och tvärkulturell orientering för studenter , forskare och yrkesverksamma på året runt. Programmet förbereder eleverna för utmanande karriärer, och ger de verktyg och färdigheter som behövs för att uppnå framgång i det 21: a århundradet. Efter examen fortsätter många studenter att studera i akademiska program vid UNCG eller andra universitetsområden. INTERLINK hjälper till med universitetsplacering och villkorlig antagning för att säkerställa en framgångsrik och minnesvärd utbildningserfarenhet i USA. INTERLINKs läroplan är rigorös. De sex nivåerna, som erbjuds i 9 veckors sessioner, involverar in-och out-of-class uppdrag i att lyssna, tala, läsa, skriva och projekt som kräver aktivt deltagande från studenter. Studenterna har full tillgång till universitetets faciliteter, inklusive möjligheter att träffa studenter och professorer, granska eller ta kurs för kredit. Programfältsturer gör att eleverna kan lära sig första hand om staten och lokalsamhället. Av särskild nytta för studenter är representation av många kulturer i programmet. I en mångskiftande miljö lär eleverna mer om världen, och i processen, om sig själva. Akademiskt kvalificerade studenter njuter av bekvämligheten med att få villkorlig antagning innan de börjar sitt språkprogram på INTERLINK. På INTERLINK strävar vi efter att försäkra oss om en minnesvärd och transformativ pedagogisk upplevelse för internationella studenter. Om du letar efter ett engelska som andraspråksprogram, speciellt om du planerar att studera vid ett amerikanskt universitet, hoppas du att du kommer att överväga att delta i INTERLINK vid UNCG. INTERLINKGRENSBORO

Hur man ansöker

För att ansöka behöver du alla följande:

 • En slutförd ansökningsblankett
 • En officiell kopia av dina gymnasier eller högskolepoäng (högsta nivå färdigställd)
 • Ett officiellt kontoutdrag - från dig eller din sponsor eller vårdnadshavare - visar minst $ 6 400 US-dollar som är tillgänglig för din första 9 veckors session i INTERLINK. (Om dokumentet inte finns i ditt namn måste din sponsor eller vårdnadshavare fylla i ett intyg om att de samtycker till att täcka de fullständiga kostnaderna för din studie på INTERLINK. Vänligen skicka detta formulär med dina andra ansökningsmaterial.
 • En $ 100,00 återbetalningsbar ansökningsavgift. Om ditt paket skickas till en adress utanför USA, inkludera även den icke-återbetalningsbara avgiften på 65 USD.
 • En kopia av ditt pass (identitetssida) och pass för dina anhöriga (om tillämpligt)

Innan du ansöker på INTERLINK, läs noggrant upplysningsprincipen.

1. Fyll i ansökan Om du vill skicka in din ansökan på Internet, klicka här för On-Line Application. Om du föredrar kan du ladda ner och skriva ut studentapplikationen här (PDF-version eller Word-version), fyll i den med en penna och skicka den via fax på posten. På ansökningsformuläret skriver du ditt namn exakt som det visas på ditt pass. Om möjligt, skicka eller faxa en kopia av ditt pass. Ansök så tidigt som möjligt för att försäkra din visum erhållas i tid.

2. Fyll i Campus Safety Form Det finns en Campus Safety Form som varje elev är skyldig att fylla i, skriva och skicka via fax eller post.

3. Betalningsalternativ Betalningar kan göras med hjälp av ett kreditkort på https://interlink.edu/online-payment/ eller genom att lämna in ett kreditkortstillståndsformulär.

Din ansökan behandlas inte förrän ansökningsavgiften och (ej återbetalningsbar) expresspostavgift, om tillämpligt, tas emot.

4. Vad händer nu? När vi har fått alla dina ansökningsmaterial informerar vi dig om du har godkänts i programmet. Godkända sökande kommer att få dokument och detaljerade instruktioner om att få studentvisum (Se även informationen i FAQ-sektionen). Om du har frågor eller behöver hjälp under ansökan, kontakta oss. Information om saker att ta med, sjukförsäkring, betalningar mm finns här. För ytterligare information för internationella studenter som planerar att studera i Förenta staterna, besöka webbplatsen för Immigration and Customs Enforcement och klicka på viseringsavdelningen för information om studentvisum (F-1).

5. Villkorlig antagning till UNCG Akademiskt kvalificerade studenter som planerar att studera på INTERLINK kan komma med villkorligt till UNCG. Vissa universitet kräver att studenter lämnar in ansökningsblanketter, officiella utskrifter från tidigare studie, dokumentation om ekonomi och kanske rekommendationsrekommendationer, medan andra bara behöver granska officiella utskrifter för att bestämma om villkorlig tillåtlighet för studenter. I alla fall kommer ett av villkoren vara att uppnå ett visst TOEFL-poäng eller slutföra INTERLINK-programmet framgångsrikt. Stöd till ansökan till universitet finns gratis för alla INTERLINK-studenter. För att ansöka om en grundutbildning på UNCG samtidigt som du ansöker om INTERLINK, gå till http://nc.interlink.edu/about/the-university/ för mer information.

6. Affidavit Det finns ett affidavit som din sponsor eller vårdnadshavare behöver redogöra för. Om det finns ett annat namn än ditt i ditt ekonomiska stödutlåtande, måste vi få denna blankett innan vi kan granska din ansökan. Om ditt ekonomiska stödutlåtande är i ditt namn behöver du inte fylla i detta formulär.

DATA

Kosta

 • Ansökningsavgift $ 100
 • Undervisning $ 3000
 • UNCG-anläggningsavgift $ 677
 • Sjukförsäkring $ 393 (9 veckor)
 • Totalt $ 4,170
 • På campusrummet / måltidsplanen $ 2,387

Totalt ingår inte en $ 100 återbetalningsbar deposition; böcker (ungefär $ 100 / sikt); personliga utgifter; transport; eller utgifter för anhöriga (cirka $ 500 / månad vardera). Vänligen kontakta centrum om du har några frågor. UNCG-anläggningsavgiften och sjukförsäkring ökar vanligtvis varje år mellan sommar och höst. Studenter kan anmäla sig för kortare perioder (4 veckor minimum) men måste börja i början av terminen. Undervisning är $ 325 / vecka. Återbetalningspolicy: Alla studenter som begär återbetalning kommer att få en helbidragsavgift under registreringsveckan. Ingen undervisning kommer att återbetalas i fyra veckor efter registreringsveckan. Under den andra veckan återbetalas 50% av hela undervisningen betald för terminen. Efter den andra veckan kommer inga undervisningsbidrag att göras för termen. Återbetalningar för studenter som måste återkalla på grund av sjukdom eller akut kommer att behandlas från fall till fall. Styrelsebidrag kommer att prorateras enligt standard UNCG-policy. Ingen återbetalning kommer att ges för rum, universitetaravgifter eller försäkringar.

Termin
Program undervisas på:
Engelska

Se 4 fler kurser från American Consortium of Universities (INTERLINK) »

Senast uppdaterad September 11, 2018
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
9 veckor
Heltid
Pris
3,000
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum