ESL konversationsprogram

Adams College of English

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

ESL konversationsprogram

Adams College of English

ESL Konversation Intermediate

M - F 1:10 - 5:10 pm

Torsdag kl 8:30 - 5:10 pm, fre 1:10 - 5:10 pm

Målet med ESL Conversation Intermediate Conversation Management och Accent Reduction (CMAR) -kursen är att studenterna ska kunna demonstrera kommunikativa förmågor genom accentreduceringsprinciper och kommunikativa strategier för att uttrycka idéer, åsikter och fakta utifrån ämnen som omfattas av läroplanen.

Syftet med ESL Conversation Intermediate Idioms-kursen är att studenterna ska kunna använda idiom och informella uttryck i engelsk konversation. Genom klassrumsinstruktion är målet att studenterna ska kunna känna igen, praktisera och visa en kompetent användning av idiom och informellt tal i engelska samtal på en daglig basis.

Syftet med ESL Conversation Intermediate Listening

ESL Conversation Advanced

M - F 1:10 - 5:10 pm

M, W 8:30 - 5:10, fre 8:30 - 12:30

Målet med ESL Conversation Advanced Conversation Management och Accent Reduction (CMAR) -kursen är att studenterna ska kunna demonstrera kommunikativa förmågor genom accentreduceringsprinciper och kommunikativa strategier för att uttrycka idéer, åsikter och fakta baserade på ämnen som omfattas av läroplanen vid en avancerad flytnivå där eleverna fritt kan använda uttryck relaterade till olika ämnesområden och visa accentreduceringsfyllighet som omfattas av kursplanen.

Syftet med ESL Conversation Advanced Idioms-kursen är att studenterna ska kunna använda idiom och informella uttryck i engelsk konversation på en nivå av flytande i vilket idiom kan användas i olika situationer och studenterna kan uttrycka och visa idiom i konversation och konversationspraxis. Genom klassrumsinstruktion är målet att studenterna ska kunna identifiera, praktisera och visa en kompetent användning av idiom och informellt tal i engelska samtal på en daglig basis.

Syftet med ESL Conversation Advanced Discussion-kursen är att utveckla och bygga förtroende och demonstrera och avancerad nivå av flyt i jämförelse med mellanliggande nivåer av noggrannhet och flyt i studentens lyssnande, talande och konversationsförmåga. Kursen är utformad för att framkalla konversationsdialoger om olika ämnen och förbättra förmågan att förstå förmåga att lyssna, samtidigt som man uttrycker idéer, åsikter flytande och kopplar samman personliga erfarenheter till ämnen som omfattas av läroplanen.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
4 - 44 veckor
Heltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Los Angeles, California
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Amerikas förenta stater - Los Angeles, California
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan