Läs den officiella beskrivningen

Easton Country Day School (ECDS) High School-program strävar efter att utveckla välutrustade elever som kan utföra de mest konkurrenskraftiga universiteten.

Vi strävar efter att uppnå vårt uppdrag genom att:

 • Att hålla våra lektioner små så att varje elev får gott om individuell uppmärksamhet.
 • Anställer endast högkvalificerade och anmärkningsvärt dedikerade lärare vars exceptionella färdigheter utnyttjas till bästa möjliga utsträckning.
 • Integrering av flera nivåer, tillsammans med ett individualiserat, hands-on problemlösande tillvägagångssätt för akademiker.
 • Att upprätthålla ett aktivt partnerskap med föräldrarna i inställningen och följa uppförandekoder och attityd som reflekterar väl på vår kollektiva tro på samhällsansvar.

Engelska andra språkprogrammet (ESL) med lokalt universitet


Konstruerad för att öka TOEFL-poängen avsevärt


Easton Country Day School har utvecklat ett program för studenter från utlandet som fokuserar på både akademiker och kulturell nedsänkning. Utöver det grundläggande akademiska programmet erbjuder ECDS möjligheten att specialisera sig på utvalda områden av anrikning som kommer att bidra till att fördjupa kunskapen inom specialområden samtidigt som det ger kulturell nedsänkning. Studenter kommer att placeras med värdfamiljer så att de kan få ytterligare exponering för den amerikanska kulturupplevelsen och engelska.

 • Undervisning för hela programmet är 35 000 dollar per år för internationella studenter. ESL online kurs ingår och tillhandahålls till alla internationella studenter i samarbete med Sacred Heart University.
 • Hemvistuppdrag ges till våra internationella studenter genom våra partners. Vi arbetar med varje elev för att se till att våra partners matchar studenter med familjer.


Vad vi erbjuder:

 • ELL inom ett enda klassrum kan vara heterogen när det gäller språkkunskaper, engelskkunskaper, tidigare erfarenheter i skolor och tid i USA För att ta itu med detta erbjuder vi mycket små ELL-klasser med instruktioner skräddarsydda för individen.
 • Instruktionen fokuserar på att tillhandahålla disciplinspecifika metoder som är utformade för att bygga konceptuell förståelse och språkkompetens i tandem. Lärande är en social process som kräver att lärare avsiktligt utformar inlärningsmöjligheter som integrerar läsning, skrivning, talande och lyssnande på varje disciplin.
 • Litteratur- och skrivkurser modifierad för att fokusera på byggnadsfärdigheter inom områden inom den engelska disciplinen för att samtidigt öka engelskkunnighet och förbereda studenterna för framgång i vanliga engelska kurser som de fortsätter sin utbildning genom college.
 • Veckans intensiva TOEFL-testprep-klasser med inriktning på läsning, lyssnande, talande, skrivförmåga och provtagningsstrategier som behövs för att förbättra testresultat för att uppfylla höga krav på amerikanska universitet.
 • Kurser som utformats för att underlätta övergången från utlandet till Amerika genom att ge en förståelse för hur man lyckas inom det amerikanska utbildningssystemet, samt en allmän introduktion till amerikansk kultur.

Program undervisas på:
Engelska
Easton Country Day School

Se 1 fler kurser från Easton Country Day School »

Senast uppdaterad May 8, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
2 - 4 år
Heltid
Pris
35,000 USD
$ 35.000 per år för internationella studenter plus värdavgifter
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum