Effektiva säljledning - Hongkong och Singapore

Allmänt

4 tillgängliga platser

Programbeskrivning

* Identifiera specifika aktiviteter som producerar resultat på lång sikt
* Genomföra tidsramar handlingsplaner
* Identifiera gemensamma hinder för resultatinriktad förvaltning
* Generera metoder för att förbättra prestanda för säljare


Översikt


Effektiv Sales Management programmet tar upp det föränderliga affärsklimatet och den nyckelroll som säljledning spelar för att skapa en marknadsdriven organisation. En organisation \ 's förmåga att uppfylla sina affärsmål beror på förmågan hos försäljningschefer för att skapa en kompetent och motiverad säljkår som snabbt anpassar sig till förändrade kundbehov. Som marknader och kunder utvecklas, kommer framgångsrika försäljningschef vara en förmåga att uppfinna en säljorganisation innan marknadsutvecklingen gör det föråldrade.


Den ständigt ökande betydelsen av säljkåren kräver professionella försäljningschefer. Övergången från att sälja till säljledning är kritisk. Effektiv Sales Management-programmet tar upp denna viktiga fråga. Programdeltagare lär sig att bedöma styrkor och svagheter i deras nuvarande försäljningsorganisation, analysera hur målgrupp kundsegment definierar värdet vid köp av produkter och tjänster, och anslå de resurser som behövs för att fånga målmarknader. Att utveckla en team-orienterad organisation som är utformad för att leverera värde till kunderna är den primära fokus i detta program.


Genom ditt deltagande, kommer du att förvärva de kunskaper som krävs för att planera, organisera och växa en effektiv säljteam.Vem bör delta

Oavsett om du är en nytillträdd försäljningschef eller en erfaren försäljningschef som vill ta ett steg tillbaka och jämföra dina beteenden, är det här programmet är lämpligt. Innehåll Programmet är tillämplig på industri- och konsumentmarknader, konkreta produkter eller tjänster, och privata eller offentliga företag sektorn.


Inlärningsmål

Oavsett om du är en nytillträdd försäljningschef eller en erfaren försäljningschef som vill ta ett steg tillbaka och jämföra dina beteenden, är det här programmet är lämpligt. Innehåll Programmet är tillämplig på industri- och konsumentmarknader, konkreta produkter eller tjänster, och privata eller offentliga företag sektorn.


Unika funktioner

En annan fördel deltagare uppskattar är möjligheten att utbyta idéer med kollegor - både i och utanför klassrummet. Programmet erbjuder utmärkta möjligheter för att ta kontakt med försäljningschefer från olika organisationer och geografiska områden. Deltagarna kommer ofta till dessa program tänkande, \ "Min verksamhet är annorlunda, \" men de lämnar med insikten att problemen många säljledning, lösningar och möjligheter är universella.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Stephen M. Ross School of Business vid University of Michigan är ett ledande läroanstalt inom ett av de finaste forskning universitet världen över. Vårt uppdrag är att utveckla ledare i tanke och hand ... Läs mer

Stephen M. Ross School of Business vid University of Michigan är ett ledande läroanstalt inom ett av de finaste forskning universitet världen över. Vårt uppdrag är att utveckla ledare i tanke och handling, som är redo att ta itu med de utmanande, tvärvetenskapliga problem som samhället står inför. Ledare som kan ge moraliskt och medborgerligt ledarskap, och som hävstång sitt inflytande till förmån för samhället. Vid Michigan, är vårt övergripande styrka vår unika förmåga att överbrygga vetenskapliga teori med affärspraxis. Vi tror sant ledarskap börjar med en helhetssyn på verksamheten. På vår kärnverksamhet är jakten på "intellektuellt kapital med verkan." Detta är de idéer som vår fakultet sätta i klassrummet och de verktyg som våra studenter använder för att forma världen. Vi är intresserade av studenter som vill samarbeta med lärare att tillsammans skapa en mycket anpassad, robust pedagogisk erfarenhet. Vår strategi att utveckla studenternas ledarskap förmåga - förutom att påverka erforderlig branschkunskap och kompetens - är att ge action-baserade lärande förankrat i verkligheten frågor. Med en MBA från Michigans Ross School of Business, kommer du in i marknaden som en ledare med det förtroende och visdom för att definiera och uppnå din vision av framgång. Läs mindre
Ann Arbor , Bengaluru , Dubai , bangkok + 3 Mer Mindre