Ekonomi

University of Algarve

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Ekonomi

University of Algarve

University of Algarve s Mid-Season Campus kommer att äga rum i veckan den 10-16 juni. Programmet är gratis och omfattar kurser på morgonen och sport och kulturaktiviteter på eftermiddagen (t.ex. båtturer, vandring, besök på några ställen av kulturellt intresse etc.). Boende och alla måltider ingår också. Kommande och returresa är ensam ansvar för eleverna. Deltagarna måste vara 18 år eller äldre.

MÅLGRUPP

Kursen är utformad för studenter och unga forskare som vill anmäla sig till ett internationellt MSc-program inom ledning, ekonomi eller turism. Kandidater ska hålla eller vara i stånd att hålla en BA i ett relevant studieområde. Eleverna måste vara flytande på engelska. Det är inte obligatoriskt att tala portugisiska.

FRÄMSTA MÅL

Kursen syftar till att ge studenterna en inblick i vad de kan förvänta sig om de anmäler sig till en av de internationella MSc-kurser som erbjuds av Handelshögskolan. I synnerhet kommer deltagarna att ha möjlighet att träffa fakultetsmedlemmar, medstudenter och några av våra institutionella och privata partners. De kommer också att lära sig om vad Ekonomihögskolan för närvarande gör när det gäller forskning och undervisning.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad April 23, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Juni 2019
Duration
Varaktighet
7 dagar
Information
Deadline
Locations
Portugal - Faro, Faro District
Startdatum : Juni 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Juni 2019
Portugal - Faro, Faro District
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan