Read the Official Description

Programöversikt
"Förbättra dina kunskaper om ekonomisk förvaltning"

Om du är från en icke-finansiell bakgrund och behöver förstå och utvärdera finansiell information för att fatta beslut, detta är intensiv femdagars Financial Management Program exakt vad du behöver.

Den finansiella Seminarium för högre chefer programmet kommer att förbättra dina kunskaper om ekonomisk förvaltning som ger dig en heltäckande studie av bästa lösningar för företagens finansiella förvaltningen på hög nivå.

Programmet har ambitiösa mål. Med fokus på viktiga aspekter av ekonomisk förvaltning, det ska ta dig igenom bästa praxis inom dagens organisationer och visar dig hur detta område utvecklas. Det kommer också ge dig en välgrundad insikt i aktuellt område att hantera aktieägarvärde.

Detta program är för högre chefer från en icke-finansiell bakgrund som behöver en bättre förståelse för ekonomiska principer.

Innehåll

Decode besluta, leverera.


I dagens affärsklimat, alla högre chefer kräver en praktisk och kunskaper i redovisning och corporate finance. Om du är från en icke-finansiell bakgrund och behöver förstå och utvärdera finansiell information för att fatta beslut, detta är intensiv femdagars Financial Management Program exakt vad du behöver.

Den finansiella Seminarium för högre chefer har ambitiösa mål. Med fokus på viktiga aspekter av ekonomisk förvaltning, det ska ta dig igenom bästa praxis inom dagens organisationer och visar dig hur detta område utvecklas. Det kommer också ge dig en välgrundad insikt i aktuellt område att hantera aktieägarvärde.

Den ekonomiska förvaltningen Programmet har tre grundläggande teman:

  • Tolka bolagets bokföring
  • Redovisning av ledningsbeslut
  • Aktieägarvärde analys

Målgrupp

Du kommer troligen att vara en hög chef från en icke-finansiell bakgrund som behöver en bättre förståelse av ekonomiska principer. Du kan ha en teknisk, drift, marknadsföring, personal eller allmänna förvaltningen bakgrund och kommer troligen att uppleva ett allt större behov att bedöma prestanda och för att fatta beslut med hjälp av finansiell information.


Program taught in:
Engelska

See 22 more programs offered by London Business School »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Aug. 2019
Duration
5 dagar
Deltid
Pris
5,450 GBP
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum