En ettårig utbildning i bilen designverktyg

Scuola Politecnica di Design SPD

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

En ettårig utbildning i bilen designverktyg

Scuola Politecnica di Design SPD

The One Year kurs i Car Design Tools är utformad för att överföra en fullständig förståelse av fordons strategi, planering och relevanta design tekniker.

Programmet är tänkt som en första ansats till de mest fascinerande och konkurrenskraftiga karriärer i världen av design. Det är avsett som en primer för Master i Transport och Car Design.

EGENSKAPER OCH MÅL

Programmet ger en tätt sammanflätad mix av strategiskt tänkande, designmetodik med en sporre mot produkt- och innovationssystemet, marknadsföring och kommunikation insikter, bildesign hårda färdigheter. Undervisningen är ordnade i en balanserad kombination av teoretisk undervisning och projektbaserad utbildning.

The One Year Kursen riktar sig till kandidater med en akademisk bakgrund icke relevant för huvudområdet som önskar förvärva den nödvändiga uppsättning färdigheter att närma sig designprocessen. Lektionerna är direkt relevanta för de krav och de färdigheter som behövs för pro gradu år, vilket är en fortsättning på denna kurs och fokuserar på mer specialiserade aspekter.

VARAKTIGHET

The One Year kurs varar för ett läsår från oktober till juli. Närvaro är obligatorisk och heltid engagemang krävs bland annat deltagande i lektioner, klass övningar, studiebesök och den individuella studie.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Okt. 2018
Duration
Varaktighet
10 månader
Heltid
Information
Deadline
Locations
Italien - Milan, Lombardy
Startdatum : Okt. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Okt. 2018
Italien - Milan, Lombardy
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan