En Ettårig Utbildning I Global Konstruktion

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

En Ettårig Utbildning I Global Konstruktion

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona

Detta program är undervisas på engelska

Den Ett års kurs i Global Design riktar sig till alla som är intresserade av att få en introduktion till de olika disciplinerna design (produkt, inredning, mode, grafisk, reklam och marknadsföring), och det är en hjälp för elever i valet som kommer att bli deras karriär. Alla under hela året studenterna får det väsentliga om skapande och design.

Den skapelsens värld förändras, design blir en smältdegel av discipliner och deras praxis avregleras. Den tvärvetenskapliga tillvägagångssätt är en del av en blandning process av fälten för tillämpning av cretivity. Denna hybrid utbildning välkomnar studenter till en öppen studieplan med tydliga avsikter: piquing deras nyfikenhet, utveckla kreativitet och upptäcka flera uttryck för design.

Varför studera den ettåriga design kurs i Barcelona?

Den årliga kursen i Global Design introducerar studenterna till disciplinerna produktdesign, inredning, mode, grafisk design, reklam och marknadsföring, och gräver i uttrycket av cretivity och utveckling av mångsidighet och flexibilitet. Kursen äger rum inom den mångkulturella sammanhang IED Barcelona, ​​vars syfte är att ge kunskap utöver gränserna för särskilda områden, uppmuntra och ge de naturliga färdigheter, som är gemensamma för alla studenter, samtidigt lära sig mer om andra discipliner och kopplingarna mellan dem alla. Dessutom IED Barcelona regelbundet scheman konferenser, seminarier, presentationer och verksamhet med utestående yrkesverksamma från alla områden av design som hjälper eleverna att engagera sig med dynamik tvärvetenskaplighet

Objetives

Syftet med den ettåriga kurs i Global Design är undervisningen av grunderna i skapelsen, både teoretiska och praktiska nivåer, för att få en bred utbildning som gör att studenternas inkorporering till olika discipliner. Kursen tåg eleverna att bli kunna skapa ett koncept och uttrycka en idé genom flera discipliner.

Metodik

Kursen kommer att utvecklas i tre moduler:

  • Ateoretisk modul för att förvärva akademisk kunskap
  • En praktisk modul att förvärva teknik
  • En modul för tvärvetenskapliga projekt

studentens profil

Den ettåriga kurs i Global Design riktar sig till alla som är intresserade av att komma i disciplinerna produktdesign, inredning, mode, grafisk design, reklam och marknadsföring, hjälpa dem att välja den väg de vill bli deras karriär. Under detta år kommer eleverna förvärva det viktigaste i skapandet och design.

Även i slutet av kursen kan skapa sitt eget arbete portfölj, ett viktigt verktyg i världen av design för att bryta sig in i yrkeslivet med fler garantier. Nämnda portföljen fångar de praktiska färdigheter i en designer, som kan visa det för framtida kunder eller andra designskolor eller institutioner.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Varaktighet
1 år
Heltid
Price
Pris
14,000
Information
Deadline
Locations
Spanien - Barcelona, Catalonia
Startdatum : Sept. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2018
Spanien - Barcelona, Catalonia
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan