På Englishour har vi ett antal olika kurser för att hjälpa dig att överbrygga klyftan mellan din formella och informella engelska språkinlärning. Våra kurser har alla utformats för att säkerställa att du framgångsrikt kan kommunicera på engelska, oavsett situation.

Morgondagskurs - måndag till fredag ​​- 10:00 till 13:00 - 15 timmar

Englishour morgon kursen är utformad för att ge dig möjlighet att förbättra alla dina kommunikationsförmåga på engelska. Varje morgon får du en gratis bok som följer vår unika grammatikplan. Under hela kursen kommer du att:

  • Fokusera på hur engelska språkstrukturer bildas för att främja noggrannhet i dina tal- och lyssningsförmåga.
  • Förbättra dina lyssningsförmåga, så att du kan förstå engelska i en mängd olika formella och informella situationer.

På Englishour använder vi en kommunikativ och arbetsbaserad undervisningsmetodik, för att utrusta dig för att kommunicera på ett naturligt sätt.

Eftermiddagsamtal Kurs - Måndag till fredag ​​- 15:00 till 25:00

Englishour eftermiddagskurser är utformade för att fokusera på dina talförmåga. Varje lektion kommer att se på en funktion av det engelska språket, som att ge råd till människor, be om ursäkt och hantera problem. Du får ordförråd och strukturer som du behöver för att slutföra en talad uppgift som bedöms av den inhemska läraren.

Du får ordförråd och strukturer som du behöver för att slutföra en talad uppgift som bedöms av den inhemska läraren. Flytande och uttalande är båda aspekterna av eftermiddagskonferensklassen som är inriktade på i varje lektion.

I eftermiddagsklasserna finns också en phrasal verb timme varje vecka. Vår eftermiddags konversationsklass presenterar det perfekta tillfället att återvinna de språk- och grammatikstrukturer du lär dig i din morgonklass.

Eftermiddagskurs - måndag till fredag ​​- 15:00 till 17:00 - 10 timmar

Vår Englishour eftermiddag kurs ger dig chansen att utveckla dina kommunikationsförmåga, inklusive:

  • Tala
  • Lyssnande
  • Läsning
  • Skrift

Varje eftermiddag får du en gratis bok, så att du kan följa vår unika grammatikplan. Genom att fokusera på hur engelska språkstrukturer bildas, förbättrar du din noggrannhet att tala och skriva på engelska.

Eftermiddagskursen hjälper dig att förbättra dina lyssningsförmåga, så att du kan förstå en rad formella och informella situationer. Englishour eftermiddagskurs använder en uppgiftsbaserad och kommunikativ undervisningsmetodik för att utrusta dig med naturliga kommunikationsförmåga.

Du kan också kombinera vår konversationskurs och eftermiddagskurs och studera i 15 timmar per vecka från 1:50 till 17:00!

Kvällskurs - måndag och onsdag - kl. 6.45 till kl. 14.45 - 4 timmar

Våra kvällskurser inkluderar allmänna och engelska examen. Du får en bok för klassen som ger en grammatikram. Skrivande uppgifter ges i allmänhet som läxor, och du får även andra läxuppgifter att slutföra varje vecka.

Vi täcker följande tentor:

  • FCE
  • CAE
  • IELTS

På Englishour vi varje student som tar en tentamen en hel del individuell uppmärksamhet. Du kommer att arbeta nära dina lärare för att uppnå examensresultatet du behöver. Vi är väldigt stolta över vår tentamen och varje elev förbättrar sin engelska med varje Englishour lektion.

Lördag morgon kurs - 10:00 till 13:00 - 3 timmar

Om du är upptagen under veckan men vill förbättra dina engelska färdigheter, är vår lördagsmorgonbana perfekt för dig. Vi täcker både grammatik och en talande uppgift varje vecka, och du förbättrar snabbt dina tal-, skriv- och lyssningsförmåga varje lektion. Vi ger dig läxor varje vecka så att du kan utveckla dina språkkunskaper på egen fritid.

Combo kurs - måndag till fredag ​​- 10:00 till 15:00 - 20 timmar

Genom att kombinera våra morgon- och eftermiddagskurser kan du skapa en mer intensiv kurs och spara pengar!

Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
1 - 16 veckor
Deltid
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum