Engelska för akademiska ändamål 1a - 1b (avancerad)

Links English Language Institute

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Engelska för akademiska ändamål 1a - 1b (avancerad)

Links English Language Institute

Engelska för akademiska ändamål 1A - 1B (Avancerad)

Den avancerade nivån använder kreativa interaktiva aktiviteter som ytterligare förbättrar och fördjupar dina färdigheter i grammatik, förståelse, ordförråd och idiomatiska uttryck. Du kommer att utvecklas Avancerad läsning, skrivning och förståelse färdigheter Behövde lyckas i avancerade akademiska program, högskolor och universitet. Grammatikämnen inkluderar nuvarande, tidigare och framtida orealistiska villkor, nuvarande och tidigare perfekta tider, direkt och indirekt tal och andra.

Du kommer inte ha någon svårighet i Förstå någon form av talat språk, Även vid leverans med snabb hastighet av modersmål.

Du kommer enkelt att kunna läsa alla former av skriftligt språk, inklusive abstrakta och komplexa texter som manualer, specialiserade artiklar och litterära verk.

Du kan delta i Någon konversation utan problem och känner till idiomatiska uttryck och colloquialisms. Du kan uttrycka dig flytande och omstrukturera yttranden så att andra människor knappast är medvetna om ett problem.

Du kan skriva tydligt i en lämplig stil som komplexa bokstäver, rapporter eller artiklar och presentera ett ärende med en logisk struktur. Du kommer att kunna skriva sammanfattningar och recensioner av professionella eller litterära verk.

Detta program är för dig om:

 • Din engelska nivå är mellanliggande eller avancerad.
 • Du vill fortsätta dina studier på universitet eller högskola i USA.

Vad kan du förvänta dig med dina lektioner:

TALA: Jag kan interagera med en viss grad av flyt och spontanitet som gör det möjligt att regelbundet samverka med individer. Jag kan delta aktivt i diskussioner i kända sammanhang, redogöra för och behålla mina åsikter. Jag kan presentera tydliga, detaljerade beskrivningar på ett brett spektrum av ämnen som är relaterade till mitt intresseområde. Jag kan förklara en syn på en aktuell fråga som ger fördelarna och nackdelarna med olika alternativ.

LYSSNANDE: Jag kan förstå utökat tal och föreläsningar och följa jämn komplexa argument, förutsatt att ämnet är ganska välbekant. Jag kan förstå de flesta TV-nyheter och aktuella affärer. Jag kan förstå flertalet filmer i standarddialekt.

LÄSNING: Jag kan läsa artiklar och rapporter som berör aktuella problem där författarna antar särskilda attityder eller synpunkter. Jag kan förstå dagens litterära prosa.

SKRIFT: Jag kan skriva tydlig, detaljerad text om ett brett spektrum av ämnen som är relaterade till mina intressen. Jag kan skriva en uppsats eller rapport, vidarebefordra information eller ge skäl till stöd för eller mot en viss synvinkel. Jag kan skriva bokstäver som markerar den personliga betydelsen av händelser och erfarenheter.

Fakta Kurs

Kursinträde: Engelska för akademiska ändamål 1A - 1B (B2)

Antal lektioner:

 • Intensiv: 2 timmar per dag - 10 timmar per vecka
 • Superintensiv: 3 timmar per dag - 15 timmar per vecka
 • Intensivt plus: 4 timmar per dag - 20 timmar per vecka

Klasserna är måndag till fredag.

Lektionlängd: 60 minuter

Klasstorlek: Genomsnitt 10, maximalt 12

Minimiålder: 16 år gammal

Schema: Morgon

Färdigheter Lektioner

 • Akademisk engelska
 • Skrivande och ordförråd
 • Tal och uttalande
 • idiom
 • Akademiskt skrivande
 • Lokal kultur
Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
Heltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Newark, New Jersey
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Amerikas förenta stater - Newark, New Jersey
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan