Läs den officiella beskrivningen

Engelska Kurs: Nybörjare och Övre Nybörjare

På denna nivå kommer du att kunna använda Grundläggande uttryck Som du kan ansöka om i vardagen. Du kommer också att kunna beskriva var du och människor du känner bor, har enkla samtal, fråga och svara på frågor om bekanta ämnen.

På samma sätt kommer du att kunna Förstå och använd ordförrådets högsta frekvens Av personlig relevans, grundläggande personlig och familjedata, shopping, lokalt område, sysselsättning.

Vad kan du förvänta dig med dina lektioner?

TALA: Jag kan interagera på ett enkelt sätt förutsatt att den andra personen är beredd att upprepa eller omformulera saker i en långsammare tal och hjälpa mig att formulera vad jag försöker säga. Jag kan fråga och svara på enkla frågor inom områden med omedelbart behov eller på mycket välbekanta ämnen. Jag kan använda enkla fraser och meningar för att beskriva var jag bor och människor jag känner.

LYSSNANDE: Jag kan förstå bekanta ord och mycket grundläggande fraser om A1 själv, min familj och omedelbara konkreta omgivningar när människor talar långsamt och tydligt.

LÄSNING: Jag kan förstå bekanta namn, ord och mycket enkla meningar, till exempel på meddelanden och affischer eller i kataloger.

SKRIFT: Jag kan skriva ett kort, enkelt vykort, till exempel att skicka semesterhälsningar. Jag kan fylla i formulär med personuppgifter, till exempel in i mitt namn, nationalitet och adress på ett hotellregistreringsformulär.

Fakta Kurs

Kursinträde: Nivå 1-2 (A1)

Antal lektioner:

 • Intensiv: 2 timmar per dag - 10 timmar per vecka
 • Superintensiv: 3 timmar per dag - 15 timmar per vecka
 • Intensivt plus: 4 timmar per dag - 20 timmar per vecka

Klasserna är måndag till fredag.

Lektionlängd: 60 minuter

Klasstorlek: Genomsnitt 10, maximalt 12

Minimiålder: 16 år gammal

Schema: Morgon och kväll

Färdigheter Lektioner

 • Skrivande och ordförråd
 • Tal och uttalande
 • idiom
 • Lokal kultur

Vad kan du förvänta dig med dina lektioner:

TALA: Jag kan kommunicera i enkla och rutinerade uppgifter som kräver en enkel och direkt utbyte av information om välbekanta ämnen och aktiviteter. Jag kan hantera mycket korta sociala utbyten, även om jag inte brukar förstå tillräckligt för att hålla samtalet själv. Jag kan använda en rad fraser och meningar för att beskriva i enkla ord min familj och andra människor, levnadsvillkor, min utbildningsbakgrund och mitt nuvarande eller senaste jobb,

LYSSNANDE: Jag kan förstå fraser och högsta frekvensordförråd relaterade A2 till områden med mest relevant personlig relevans (t.ex. väldigt grundläggande personlig och familjär information, shopping, lokalt område, anställning). Jag kan fånga huvudpunkten i korta, tydliga, enkla meddelanden och meddelanden.

LÄSNING: Jag kan läsa mycket korta, enkla texter. Jag kan hitta specifik och förutsägbar information i enkelt vardagligt material som annonser, prospekt, menyer och tidtabeller och jag kan förstå korta, enkla personliga brev.

SKRIFT: Jag kan skriva korta, enkla anteckningar och meddelanden. Jag kan skriva ett mycket enkelt personligt brev, till exempel tacka någon för något.

Fakta Kurs

Kursinträde: Nivå 3-4-5 (A2)

Antal lektioner:

 • Intensiv: 10 timmar per vecka
 • Superintensiv: 15 timmar per vecka
 • Intensiv plus: 20 timmar per vecka

Klasserna är måndag till fredag.

Lektionlängd: 60 minuter

Klasstorlek: Genomsnitt 10, maximalt 12

Minimiålder: 16 år gammal

Schema: Morgon och kväll

Färdigheter Lektioner

 • Skrivande och ordförråd
 • Tal och uttalande
 • idiom
 • Lokal kultur
Program undervisas på:
Engelska

Se 3 fler kurser från Links English Language Institute »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Öppen registrering
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum