Engelska språkkurser specifika för gästfrihet och turistnäringen

David Game Management School Thailand

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Engelska språkkurser specifika för gästfrihet och turistnäringen

David Game Management School Thailand

Engelska språkkurser Specifika till hotellbranschen och turistnäringen

Vi har tagit hänsyn till den viktiga karaktären av gästfrihet och turism inom ramen för Thailand och har utvecklat Engelska språkkurser som är anpassade för studenter och yrkesverksamma som vill bygga sina karriärer inom sektorn. Som sådan kommer de kurser fokuserar på användningen av engelska språk som relevanta för arbetsmiljön i hotell, restauranger, resorts, resebyråer och reseföretagen.

Kurserna är tillgängliga på både heltid och en deltid. Den heltid läget är lämpligt för skolan i förtid. Den deltid läge är avsett för personer som redan är anställda. Vi erbjuder kurser på två nivåer:

  • Nivå 1 kurs i engelska för hotellbranschen och turistnäringen
  • Nivå 2 Kurs i engelska för hotellbranschen och turistnäringenBehörighetskrav

Även om det finns inga formella förkunskapskrav, ser vi till att alla elever sitta ett språktest i början. Detta gör det möjligt för oss att bestämma standarden på kunskaper av eleverna innan släppa dem till lämplig nivå. De som tidigare har klarat godkänt engelskt språktest såsom IELTS eller TOEFL kommer att undantas från kravet att sitta för nivåtest enligt gottfinnande av skolan.


De certifieringar

Vid slutet av varje nivå, kommer eleverna sitta för undersökning av Confederation of Tourism and Hospitality (CTH), UK (www.cthawards.com). Därför, när denne i undersökningen på varje nivå, kommer eleverna att delas ut en internationellt erkänd Certificataion av Confederation of Tourism and Hospitality (CTH), Storbritannien.


Academic Progression

De engelska språkkurser för gästfrihet och turism fungera som en plattform för progression vidare till överordnade programmerare inom området. Vi guidar eleverna att skriva på våra kurser i gästfrihet och / eller turism, vilket så småningom skulle leda till att uppnå en examen examen nivå från ett internationellt erkänt universitet.


Karriärutveckling

Det framgångsrika slutförandet av branschspecifika Engelska språkkurser ger en inkörsport för alla jobb inom gästfrihet och turistnäringen. Deltidsstuderande som redan är anställda skulle bli utrustade med nya kunskaper och färdigheter när det gäller usuage av det engelska språket i deras arbetsmetoder, bortsett från att få möjlighet till vidare studier inom området.

Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Juni 2019
Duration
Varaktighet
Deltid
Heltid
Information
Deadline
Locations
Thailand - Bangkok
Startdatum : Juni 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Juni 2019
Thailand - Bangkok
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan