Om programmet

Det engelska för akademiska ändamålsprogrammet (EAP) motsvarar den American Language Academy intensiva engelska program (IEP) över en längre tid. EAP är utformat för att erbjuda de bästa lärandes erfarenheterna och stöd till engelska elever för att möta deras behov för sina akademiska eller yrkesmässiga ändamål. Detta program skapades för engelska elever som inte kan begå sig på heltidsprogram i engelskspråkig studie.

EAP specialiserar sig på att tillhandahålla engelskspråkig instruktion för studenter som vill delta i ett amerikanskt universitet eller högskola för sina grundutbildningar och doktorander. Den ALA engelska för akademiska ändamål Program examen certifikat försäkrar att studenterna har de engelska språkkunskaper som krävs för att lyckas på högskolenivå.

Vårt EAP-program ger dig flexibiliteten att kombinera dina andra förpliktelser med högkvalitativa kurser på akademisk och professionell engelska. Om du är en arbetande vuxen, är en engelsk-studerande som studerar i ett annat fält bredvid engelska, eller en mamma med små barn, det här programmet för dig!

EAP-översikt

 • Undervisningssätt: På campus eller online
 • Förutsättningar: ITEP Placement Test
 • Nivåkategorier: Introduktion, Stiftelse, Akademisk, Avancerad akademisk
 • Est. Slutdatum: 24-36 månader från början av programmet
 • EAP-examensbevis: Avstår TOEFL, IELTS eller andra standardiserade engelska testresultat till våra partnerinstitutioner
 • EAP-11 Varaktighet per nivå: 18 veckor (9 veckor per nivå avsnitt) / 11 timmar per vecka
 • Programkompletteringskrav: Slutförande av nivå 5B
 • Totalt antal enheter i EAP-11: 12 nivåer (enheter)
 • EAP-7.5 Varaktighet per nivå: 27 veckor (9 veckor per nivå avsnitt) /7,5 timmar per vecka
 • Programkompletteringskrav: Slutförande av nivå 5C
 • Totalt antal enheter i EAP-7,5: 18 nivåer (enheter)
 • Kontakta Admissions@ala.edu för EAP 7.5 kursinformation.
 • Inskrivning: Öppna inskrivning under hela sessionen
 • Kursplan: Morgon, Eftermiddag eller Kvällstimmar tillgängliga

Introduktion till engelska

Introduktion till engelska AB

Dessa kurser uppfyller behoven hos engelska elever som har liten eller ingen engelskspråkig träning. I den här kursen kommer du att få en grundlig introduktion till det engelska alfabetet och det låter liksom dess grundläggande ordförråd och grammatik. I klassrummet kommer du att fokusera på att lära dig om den nya kulturen du är i och hur man överlever i den.

Språkkunskaper du övar i klassen hjälper dig att utföra alla aktiviteter som du behöver göra i den verkliga världen i USA varje dag. Du kommer att ha konversationer och göra rollspel med andra studenter och lösa enkla problem på ett lag. I slutet av kursen kan du läsa, förstå och fylla i enkäter och blanketter. du kommer att kunna ställa enkla frågor i butiker och kontor och förstå de svar som människor ger dig. Du kommer att kunna svara på de frågor de frågar dig. Du kommer också att ha dina första erfarenheter som tar test som ser ut som universitetsprov och gör läxor!

Stiftelsen engelska

Nivåer 1A-B, 2A-B, 3A-B

Under dina kurser på dessa nivåer kommer du att arbeta för att bli flytande i vardagen social engelska. Du kommer att utveckla dina lyssnings-, talande, läs- och skrivförmåga som de används i den verkliga världen. Du kommer att kunna delta i engelska samtal om din familj och vänner, utbildningsbakgrund, arbetslivserfarenhet, dagliga rutiner, hobbyer och intressen. Du kommer att kunna läsa och prata om korta böcker om fiction och nonfiction. Du kommer att kunna förstå och diskutera korta nyheter och underhållningsprogram och skriva om alla dessa ämnen på engelska.

I klassrummet kommer du att vara inblandad i partner- och gruppaktiviteter för att öva det verkliga språket. Du deltar i konversationer, rollspel och längre, mer komplicerade simuleringar av vardagssituationer. Du kommer att vara en del av problemlösningsaktiviteter som kräver användning av alla fyra språkkunskaper samt kritiska tänkande färdigheter och som tvingar dig att bero på de andra medlemmarna i ditt lag. Efter din övning i klassrummet går du ut i samhället och använder dina färdigheter för att observera och intervjua människor och delta i sina projekt. Slutligen tar du tillbaka det du har lärt dig och delat det med andra studenter på ALA.

På alla nivåer kommer du att börja lära dig om och träna de typer av akademiskt och professionellt arbete du ska göra när du avslutar din engelskspråkiga lärande. Nivå 3 är bron som förbinder socialt språk med akademiskt och professionellt språk. På den här nivån fortsätter du att förbättra din vardagliga sociala engelska och börja tillämpa alla dina språkkunskaper i akademiska och arbetslösa situationer. Du kommer att börja lära dig att lyssna på, förstå och ta anteckningar under situationer som en universitets klassrumsföreläsning eller ett professionellt arbetsmöte. Du börjar lära dig hur du skriver ett akademiskt papper eller en rapport för arbete. Du börjar läsa mer komplicerade korta artiklar om akademiska ämnen och arbetsplatsproblem och du lär dig att organisera och ge muntliga presentationer om dessa ämnen till en stor grupp. Vid slutet av nivå 3 kommer du vara redo att starta våra akademiska engelska kurser.

Akademisk engelska

Nivåerna 4A-B och 5A-B

Det här är de kurser som gör dig redo att delta i ett amerikanskt universitet eller starta en professionell arbetsuppgift i USA. De fokuserar på att ge dig det språk du behöver delta i situationer som involverar mer abstrakta ämnen och begrepp och som kräver att du förstår och producerar engelska på alltmer komplicerade nivåer. De ger dig också möjligheter att delta i aktiviteter baserade på de typer av kritiskt tänkande och forskning som är avgörande för framgång i det amerikanska akademiska och professionella livet.

På din nivå 4A

På nivå 5A

Avancerad akademisk engelska

Nivå 6, AUPP-spår, testförberedelsespår

Nivå 6 är en valfri kurs för ALA-kandidater som skulle vilja fortsätta sina studier medan de väntar på inresa i deras grundutbildning eller examensprogram. I den här kursen lärs och praktiseras akademiska engelska språkkunskaper med hjälp av autentiska innehållsbaserade material på hög nivå och uppgift och projektbaserade aktiviteter. Du kommer att hållas ansvarig för ditt engelska lärande och be om att reflektera över hur språket och de akademiska färdigheter du övar är tillämpliga på ditt valda ämnesområde. Kursen har två delar.

Akademisk färdighetskurs: Alla elever tar en engelskkurs på att behärska de akademiska färdigheter som krävs för att lyckas i en amerikansk högskola eller ett universitet. Kursens ämnen inkluderar: tips om navigering college systemet; tidsstyrningsteknik; De vanligaste typerna av högskolestudier och tentor; testtagande strategier och sätt att övervinna testangst; hur man läser och lär sig från en högskolehandbok De vanligaste typerna av skrivuppgifter De stora egenskaperna och värdena för den amerikanska universitetsmiljön; lämpliga och framgångsrika sätt att hålla en engelsk konversation och interagera med professorer, rådgivare och medstudenter. Engelska lektioner i denna kurs utförs ansikte mot ansikte av en ALA engelsklärare på campus och träffas nio timmar i veckan.

AUPP-spår

American University Pathway Program (AUPP) är den andra delen av Nivå 6-kursen. Studenterna tar en eller flera online college kurser. AUPP-kurser ger studenterna högskolepoäng som sedan kan överföras till många högskolor och universitet. Kurser erbjuds genom Tiffin University och Rio Salado Community College och motsvarar en termins kursarbete. Båda är regionalt ackrediterade postsecondary institutions. ALA kräver att eleverna ska delta i nio timmars individuell coaching på ALAs campus och träffa en mentor som fungerar som en guide till akademisk framgång.

TOEFL, IELTS, eller GRE Track

Eleverna tar en TOEFL, IELTS eller GRE prep kurs undervisad av en ALA engelsk lärare i ett ansikte mot ansikte format nio timmar i veckan. Ytterligare online kursmaterial och övningstester är en del av klassen. Kurserna granskar testinnehåll på ett trevligt, tillgängligt sätt och ger studenterna feedback om vad deras styrkor och svagheter är. De presenterar och övar också strategier för att fungera bra på varje del av testen. Individuell handledning är tillgänglig för studenter som har svårigheter att förstå kursinnehållet.

Program undervisas på:
Engelska
American Language Academy

Se 1 fler kurser från American Language Academy »

Denna kurs är Internet, På campus, Kombinerat online och på campus
Startdatum
Öppen registrering
Duration
Pris
2,600 USD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering