Läs den officiella beskrivningen

Engelska lektioner: Allmänna engelska kurser

CES Torontons Allmänna Engelska Kurser är strukturerad så att du snabbt lär dig hur man tillämpar ordentlig grammatik i skrivning och rätt formulering i din konversation engelska. Varje kurs läses i klass och med små klassstorlekar på vår bekvämt belägna campus, 1 minuters promenad från tunnelbanestationen Wellesley.

När du har genomfört kurserna nedan har du möjlighet att fortsätta till CES Toronto specialiserade engelska kurser, som erbjuder mer djupgående engelsk träning.

Vill du prova det? Vi erbjuder provklasser där du kan sitta i en klass och se om vårt tillvägagångssätt är det rätta alternativet för dig att ta din engelska till nästa nivå!

Aktiv grammatik

Kursen erbjuder en kommunikativ läroplan där eleverna lär sig grundläggande grammatik i strukturerad och kontextualiserad lektion. Kursen fokuserar också på att utveckla inlärningsförmåga som att läsa / lyssna på väsen, mening och detaljer, och lära sig vokabulär genom sammanhang.

Aktiv talande

Genom att erbjuda en ämnesbaserad kursplan med färdighetsfokuserade nivåer ges studenterna möjlighet att lära sig naturligt talat engelska genom hjälp av meningsfulla och kontextbaserade aktiviteter och material. Studenterna kommer att ha förmåga att lära sig praktiska talförmågor, såsom att enkelt använda nytt ordförråd, beskriva åsikter och idéer och överbrygga kommunikationsgap.

Aktiv skrivning

Kursen ger grunden för akademiskt skrivande (från menynivå till styckivå till uppsatsnivå). Kursen fokuserar på kompetenspraxis, uppsatsstruktur och grammatiknoggrannhet, och korrekt användning av akademiska ordförråd för att hjälpa studenter att förbereda uppsatser på högskolanivå.

Essential English

Med inriktning på språket som behövs för att leva och resa i en engelsktalande miljö syftar kursen till att snabbt öka den kommunikativa flyktigheten hos nybörjare till grundstudenter genom utforskning av funktionella språkstycken med autentiska material och guidad verklighet i praktiken.

Studie vid CES

Vid CES erkänner vi att ett annat språk kräver att det krävs mer än bara en lärobok och en föreläsning. Våra ESL-klasser för vuxna är målinriktade genom att använda ett kommunikativt sätt att lära sig språk. Vi berikar elevernas liv med språk och kulturmöjligheter i verkligheten. Vi utbildar studenter med moderna metoder som sätter studenten först. Vi inspirerar eleverna att förverkliga sina mål och expandera sina horisonter.

Lär dig engelska i Toronto

Som en av de säkraste städerna i Nordamerika är Toronto en stad där människor kan känna sig trygga och bekväma. Det är konsekvent röstat som en av de bästa platserna att bo och besöka. Detta beror till stor del på hur människor i Toronto firar och omtalar mångfald. Det är en distinkt stad i världsklass som firar kärlek och respekt för de många kulturer som trivs här.

Plats

Capital English Solutions ligger i Kanadas största och mest mångsidiga stad, och är en utmärkt destination för ivriga studenter att fördjupa sig i engelska och kanadensiska kulturen. Våra ESL-klasser för vuxna är bekvämt beläget mitt i hjärtat av centrala Toronto på Yonge Street och Wellesley Street. Du kommer att hitta dig omgiven av många lokala butiker, kaféer, barer, restauranger och specialaffärer. Wellesley tunnelbanestation ligger precis runt hörnet, och bara en kort åktur för att nå centrum kärnan i denna vackra stad och Lake Ontario.

Testimonial - Serdar, Turkiet

"När jag kom till CES, var jag vid en korsning i mitt liv. Men med skolans hjälp förbättrade jag inte bara min engelska, men jag utvecklade också mitt personliga liv. Jag träffade många människor som var och kommer att vara till stor hjälp för mig och jag är stolt över min tillväxt. "

Program undervisas på:
Engelska
Capital English Solutions - Learn English in Toronto

Se 2 fler kurser från Capital English Solutions - Learn English in Toronto »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Öppen registrering
Duration
Kontakt Skolan
Deltid
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum