Engelska och barista träningsprogram
Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand
Nyckelinformation
Campus läge
Wellington, Nya Zeeland
språk
Engelsk
Studieformat
På Campus
Varaktighet
1 - 52 vecka
Takt
Heltid
Studieavgifter
NZD 500 / per course *
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Mar 2024
* $ 500 per vecka (internationell), $ 400 (inhemsk)
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Engelska Barista Training Program
Lär dig engelska (elementär till avancerad) samtidigt som du utvecklar dina Barista-färdigheter. EMS sysselsätter en erfaren barista tränare, och träning sker på vår Gold Wolf Training Café på campus. Trainee Baristas tillhandahåller kaffe för EMS personal och studenter, och även till andra boende i vår byggnad, dagligen. Wellington är känt för sitt kaffe, och det finns gott om arbetsmöjligheter inom sektorn.
Vem ska anmäla sig?
EMS välkomnar eleverna till programmet som är:
- intresserad av att träffa engelska inlärningskriterier för våra examensprogram eller studera någon annanstans vid universitet eller högskolan i Nya Zeeland; och,
- vill uppleva den nya zeeländska kaffekulturen, livsstilen och ha en minnesvärd tid medan de studerar engelska på EMS.
Ingångskrav
Snälla fråga. Du kan bli intervjuad för att bedöma din lämplighet för programmet.
Programmål - skräddarsydd för ditt behov och intresse
Våra intensiva ESOL-program är ditt snabba spår på engelska flyt och kompetens. Oavsett om du har specifika ESOL-krav eller är intresserade av att förbättra dina engelska färdigheter, kommer våra års erfarenheter att uppfylla de akademiska, professionella och sociala behoven. Vår läroplan understryker att förbereda individer för akademisk och professionell framgång så att det blir din väg till college och karriärsucces.
Du kommer också att schemaläggas för barista träningssessioner med våra barista-tränare. Under de här träningspasserna kommer du att ha praktisk erfarenhet att lära dig att göra perfekta långa svarta och espresso och lära dig mer om kaffens historia och de involverade produktionsprocesserna.