Engelska och fler kurser

Gateway School Of English

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Engelska och fler kurser

Gateway School Of English

De engelska plusprogrammen är idealiska för tonåringar och vuxna som vill kombinera engelsk studie med fritids- eller kulturaktivitet efter eget val.

Det är till exempel möjligt att delta i engelskspråkiga lektioner och sedan delta i sport, som golf, tennis eller dykning. En annan möjlighet är att följa en kurs som blandar engelskstudier med ett kulturprogram relaterat till Maltesiens historia och folklore.

Sådana engelska och fler kurser kommer att vädja till de studenter som vill ge tilläggsdefinition till deras lärande av engelska, med vetskap om att de maltesiska öarna erbjuder det bästa tillfället att njuta av sin favorit- eller fritidsaktivitet.

Dina krav på engelska är följaktligen lyckligtvis kombinerade med njutningar och glädje i livet och därmed bra värde för din tid och pengar.

Några exempel på engelska och fler kurser är:

  • Engelska plus golf
  • Engelska plus Dykning
  • Engelska plus tennis
  • Engelska plus segling
  • Engelska plus kultur
  • Engelska plus historia
  • Engelska plus sport
  • Engelska plus vindsurfing

Driftsperiod: Hela året

Engelska plus vindsurfing eller SUP Standup Paddleboarding

Malta har ett stort och tillmötesgående utbud av vindsurfingplatser för alla kunskaper och utmaningar, från platta lugna vatten perfekt för nybörjare till mer utmanande steniga områden där vinden är högre. Mellieha Bay i norra och St. Thomas Bay i Marsascala i motsatta änden av ön erbjuder liknande och varierade förutsättningar för alla vindsurfing nivåer.

Några av de mest populära platserna för vindsurfing och SUP på Malta är också några av de mest fantastiska och är idealiska för många andra vattensporter och aktiviteter, inklusive segling, kajakpaddling, hamnkryssningar, snorkling, dykning och mer.

Ghallet Marku är utan tvekan en av de mest kända platserna för windsurfing och SUP Standup Paddleboarding på Malta; belägen längs norra kusten mellan Salina och Mellieha. Gynnsamma vindar i detta område är vanliga och så är surfare en populär syn bara offshore.

Denna kurs är idealisk för de studenter som vill kombinera engelska lektioner med vindsurfing på Malta. Det engelska plus windsurfingprogrammet är tillgängligt för alla åldrar: vuxna, familjer (föräldrar och barn) som reser tillsammans på familjeprogram och juniorer (12 år till 17 år).

priserna

En enskild lektion av vindsurfing är 2 timmar lång och priset är Euro 65. Priset inkluderar hyra av utrustning och våtdräkt om det behövs.

En vindsurfing gruppkurs är 6 timmar lång delad i 2 eller 3 sessioner. Priset är Euro 160 och inkluderar hyra av utrustning och våtdräkt om det behövs.

SUP-lektionen är 1 timme lång och kostar Euro 15. I priset ingår styrelsens uthyrning. En extra avgift på Euro 5 för våtdräkten när det behövs.

En session av SUP Yoga är 1 timme lång och kostar Euro 20. I priset ingår hyra av styrelsen

SUP-turnén är 3/4 timmar lång och kostar Euro 35. I priset ingår hyra av styrelsen och researrangören.

Alla aktiviteter är föremål för väderförhållanden och platsen kan ändras med kort varsel av säkerhetsskäl.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad February 24, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Information
Deadline
Locations
Malta - Saint Julian's
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Malta - Saint Julian's
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan