Read the Official Description

Lär dig engelska i Kinsale

Kursen är avsedd för studenter, där engelska inte är deras första språk. Vi fokuserar på effektiv kommunikation och innehåller omfattande arbete med grammatik, vokabulär, uttal, och färdigheter att lyssna, tala, läsa och skriva.

Ny vokabulär spelar en stor roll i den här kursen och våra experter lärare ser till att du är beredd att jobba eller främja din utbildning, eftersom du bättre kan använda engelska mer exakt, effektivt och med större självförtroende.

Vi välkomnar alla nationaliteter till vår enormt universitets campus för att förbättra din engelska!

Om kursen

Kursen är avsedd för studenter från utlandet som vill förbättra sina engelska färdigheter i att tala, skriva, lyssna och läsa. Studenterna kommer att förbättra sin grammatik, vokabulär och uttalande.
Få vägledning om hur du talar i vardagssituationer och förbättra muntlig och skriftlig flyt genom att uttrycka dig själv i små gruppdiskussioner.
Perfekt för studenter som vill få anställning eller framsteg i vidareutbildning och tredje nivå i Irland.

Modulinfo

Engelska som andraspråk: 5N1632
Kontaktcenter Färdigheter: 5N1361
Kundtjänst: 5N0972
Arbetserfarenhet: 5N1356
Kommunikation: 5N0690
Information

Hur man ansöker

Ansökningar om alla våra kurser kommer att finnas tillgängliga på hemsidan och på högskolan nu för alla kurser som börjar i september 2018.
Intervjuer hålls för alla kurser senare på året i allmänhet i maj / juni.

Karriärmöjligheter

Kundtjänst, kontakt / call centers, receptionister och administrativa positioner som kräver bi- / flerspråkiga personer med en kunskap om god kundservice och utmärkt telefonteknik.

Vidare studier

Kinsale College QQI nivå 6 certifikat i företag 6M4985.

Utmärkt utvecklingsmöjligheter till UCC och andra högskolor. Särskilda arrangemang på plats med CIT (CCPS) och Tralee IT för Kinsale College studenter.

Arbetsplats / Erfarenhet

Deltagarna ska vara skyldiga att genomföra 10 arbetsdagar i ett lämpligt område. Högskolan hjälper deltagarna att identifiera lämpliga placeringar.

Program taught in:
Engelska

See 3 more programs offered by Kinsale College »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
1 år
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum