Engelska språkkurser

Allmänt

Programbeskrivning

Docklands Academy London tillhandahåller engelska kurser året runt och studenter kan börja lektioner varje dag förutom helger och helgdagar när vi är stängda.

Engelska kurser ges under tre huvudrubriker:

Generell engelska

Våra Allmänna Engelska klasser är populära hos studenter som söker en Engelska kurs för sina behov på alla områden i engelska, inklusive talande, lyssnande, läsning, skrivning, ordförråd och grammatik.

Du får så mycket läxa som du vill och ett test varje måndag så att du kan se dina framsteg.

Vi har också vår egen fritidsaktivitetskoordinator, Paul, som organiserar regelbundna veckoturer runt Londons landmärken.

Det finns fem generella engelska nivåer: Elementär, Förmedlad, Mellanliggande, Övre-Mellan och Avancerad. Efter att ha genomfört en kurs med framgång kan eleverna gå vidare till nästa nivå. Studenter kan lämna och nya studenter kan när som helst gå med i kursen.

För mer information om våra allmänna engelska kurser, vänligen följ: href = "https://docklandsacademy.co.uk/dal-courses/english-language/general-english/

Exam Preparation

IELTS-förberedelse

Dessa klasser är utformade för studenter som vill ta IELTS-undersökningen. Om du planerar att gå till universitetet eller börja jobba, kan du behöva få en viss IELTS-poäng. Till exempel, för att göra en grundkurs på universitetet behöver du ett IELTS-poäng på 6,0 i alla fyra delarna av testet, inklusive att tala, lyssna, läsa och skriva. Detta betraktas som B2 i den gemensamma europeiska referensramen (CEFR).

Om du planerar att starta forskarutbildningen kan du behöva få poäng på 6,5 eller 7,0 i IELTS, vilket är C1 (CEFR). Många elever föredrar att kombinera IELTS på eftermiddagen med allmänna engelska klasser på morgonen. På det här sättet förbättrar eleverna självförtroende och jämnhet med träning och övning i hur man svarar på IELTS-undersökningsfrågor. För mer information, vänligen följ: href = "https://docklandsacademy.co.uk/dal-courses/english-language/ielts-preparation/

Cambridge Exam Preparation (CAE)

Denna klass är utformad för studenter som vill ta Cambridge Advanced English (CAE).

Detta är en avancerad kvalifikation på C1-nivå i den gemensamma europeiska referensramen (CEFR).

CAE accepteras av universitet för studenter som vill starta forskarutbildning. För mer information, vänligen följ: href = "https://docklandsacademy.co.uk/dal-courses/english-language/cambridge-exam-preparation-cae/

Cambridge Exam Preparation (FCE)

Denna klass är utformad för studenter som vill ta Cambridge First Certificate på engelska (FCE).

Detta är en övre mellanliggande kvalifikation på B2 nivå i den gemensamma europeiska referensramen (CEFR).

FCE accepteras av universitet för studenter som vill starta grundutbildning. För mer information, vänligen följ: href = "https://docklandsacademy.co.uk/dal-courses/english-language/cambridge-exam-preparation-fce/

Engelska för specifika ändamål

Dessa kurser är generellt utformade för akademisk engelska, affärsengelska och gastronomi. Fullständig information om dessa kurser kan nås via href = "https://docklandsacademy.co.uk/dal-courses/english-language/english-for-specific-purposes/

Akademisk engelska

Dessa klasser är utformade för studenter som behöver engelska för att studera vid universitetet. Det inkluderar att lära sig de mest använda akademiska orden och ämnesspecifika ordförråd efter behov. Du lär dig att lyssna och skriva anteckningar i föreläsningar, skriva akademiska uppsatser och ge presentationer. Formella akademiska skriftliga konventioner lärs, inklusive korrekt användning av språk och uttryck, citering och referens av källor.

Affärsengelska

Dessa klasser är utformade för studenter som behöver engelska för att arbeta i eller för ett företag, oavsett om de är egenföretagare eller arbetar för ett företag. Det innefattar att lära sig det mest använda språket i affärsrelaterade sammanhang. En rad ämnen diskuteras, inklusive inställning av affärsmål, projekt och affärsplanering, marknadsföring, ekonomi, ledarskap och ledning. Du lär dig att använda en rad olika verktyg för hantering av företag, som SWOT-analys och Gantt-diagram.

Engelska för Gastronomi

Dessa klasser är avsedda för studenter som behöver engelska för att arbeta i mat och dryck som en av våra partnerrestauranger. Det innefattar att lära sig det mest använda språket i cateringkontekster. En rad ämnen som rör matberedning och service omfattas. Du lär dig att beskriva en måltid, meny och restaurang.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Docklands Academy, London (DAL) is a modern English Language and Higher Education Academy close to London’s financial district in Canary Wharf, with students from many countries.

Docklands Academy, London (DAL) is a modern English Language and Higher Education Academy close to London’s financial district in Canary Wharf, with students from many countries. Läs mindre