Read the Official Description

Credential: Centennial Certificate
Programlängd: 1-3 terminer (studietid beror på placeringstestning)

5

Det engelska språkinlärningsprogrammet (ELL) som levererades vid Suzhou Centennial College är ett intensivt tre-nivå heltidsprogram för internationella studenter som vill förbättra sina engelska färdigheter. Detta program kan bidra till att bygga engelska språkkunskaper för framgång på college, universitet eller karriär.

Tre nivåer av Centennial Colleges engelska språkinlärningsprogram (ELL) erbjuds på Suzhou Centennial College: nivå 2 (elementär), nivå 3 (före-mellanliggande) och nivå 4 (mellanliggande). Var och en av dessa tre nivåer körs varje termin och du placeras på en nivå baserad på ett diagnostiskt placeringstest. Inom varje nivå finns fem olika moduler, och varje modul går i tre veckor.

Programmet betonar akademiska kommunikationsförmåga och fokuserar på grammatik, läsning, skrivning, lyssnande, talande och uttalande. Du studerar i en stödjande akademisk miljö och bygger dina språkkunskaper genom kommunikativa aktiviteter, praktiska övningar, grupparbete, presentationer och uppdrag. Du har tillgång till resurser som Suzhou Centennial College datalaboratorier, Centennial College Libraries online resurser och delat bibliotek och fritidsanläggningar för studenter i Suzhou Industrial Park (SIP).

Det engelska språkinlärningsprogrammet ger en skräddarsydd lärande för varje elev baserat på separata färdighetsnivåer, vilket gör den unik. Alla elever måste ta ett diagnostiskt provningstest för att säkerställa korrekt placering.

ELL-programmet är baserat på kommunikativ pedagogik och lärande. Fakultetsmedlemmar är kvalificerade, dedikerade ESL-lärare som ger instruktioner plus stöd, uppmuntran och vägledning.

2

Höjdpunkter

  • I Engelska språkinlärningsprogrammet förbättrar du dina engelska färdigheter före ditt nästa akademiska eller professionella steg, samtidigt som du kvalificerar dig till studier på Centennial College på heltid och övergång till andra Centennial-program.
  • Studerande som passerar alla kurser i ELL nivå 3 och 4 är berättigade att ta Centennial Colleges engelska bedömningstest för att uppfylla de engelska kraven för Centennial College-program i Toronto, Kanada.
  • Programmet ger dig flexibiliteten att vara en aktiv deltagare i ditt eget lärande.
  • Under din tid i programmet har du möjlighet att bo i kollegiet bostad och vara en del av en stödjande och social student gemenskap.
  • Du får ungefär 320 timmars undervisning per termin med kontinuerlig bedömning för att mäta dina framsteg.

Karriär Outlook

  • Karriärberedning - Förberedelser för högskolor - Förberedelser för universitet - Förberedelser för kursen
Program taught in:
Engelska

See 8 more programs offered by Suzhou Centennial College »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
1 - 3 terminer
Heltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum