Entreprenörskap, Innovation och företag i Israel - vårterminen program

Tel Aviv University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Entreprenörskap, Innovation och företag i Israel - vårterminen program

Tel Aviv University

Handla om

Är du redo för en global karriär? Kom till TAU International och bli med i vårt Entrepreneurship, Innovation and Business Program för att ytterligare öppna porten till din globala karriär. Vi erbjuder den perfekta inställningen både i klassrummet och de rätta anslutningarna för inställningar utanför klassrummet. Detta program kommer att ge dig verklighet, entreprenörskap och professionell vägledning som hjälper dig att lyckas. Genom att välja att studera mitt i Mellanöstern, i ett land som kallas Start-Up Nation, och genom att bo i Tel Aviv, Israels finansiella och tekniska huvudstad, kommer du att fördjupa dig i en värld av innovativa chefer och trailblazing företag.

Gå med i israeliska och internationella företagsstudenter som du tar undervisning på engelska av Israels ledande företagsekonomer och professionella. Förutom kärnkurserna tar du också hebreiska språkkurser för att säkerställa social komfort och nedsänkning.

Programmet drivs i samarbete med TAU: s Coller School of Management. Den världsberömda skolan förbereder eleverna de metoder och färdigheter som de behöver för att lyckas i dagens företagsvärld.

Programmet stöds av StarTau Entrepreneurship Center, TAU: s ideella organisation som utbildar och mentorer aspirantföretagare och ansluter dem till israeliska företag.

Curriculum

Studenterna tar följande kärnkurser, plus två valfria kurser från TAU: s studie utomlands.

Följande kurser är obligatoriska:

 • Entreprenörskap från AZ - Ms. Maayan knafo 1221.8000.01
 • Innovation - Teori och övning - Dr Eyal Binyamin 1221.8004.01
 • Project Team Management - Dr Vered Holzmann 1221.8007.01

Följande rekommenderas kurser från TAU-studie utomlands katalog:

 • Affärsetik - Dr S. Smila-Sened 2120.0100.03

Förutom klasserna kommer du också att ha möjlighet att besöka och turnera olika israeliska företag och Startups på organiserade fältturer. Detta kommer att hjälpa till att ansluta klassrummet och den professionella världen och visa dig varför Israel anses vara Start Nation. Du kommer också att få kontinuerlig vägledning från StarTAU samt ha möjlighet att uppleva arbetskraften inifrån genom att ha en praktikplacering, men alternativen ersätter en klass av läroplanen.

Kostar

 • Ansökningsavgift *: $ 60
 • Undervisning: $ 9,250
 • Ulpan: $ 1,450
 • Bostäder: $ 3000
 • Totalt **: $ 13.760

* Ansökningsavgiften återbetalas inte

** Priserna är relevanta för bekräftelser inom den angivna tidsfristen. Priserna på bostäder över tidsfristen kan vara högre

Undervisningen omfattar akademiska avgifter, tillgång till campusbibliotek, akademiska resor under hela året, sjukförsäkring och medlemskap i Studentkåren.

Stipendier och finansiering

TAU International är engagerad i att göra utbildning tillgänglig för alla studenter, oavsett deras ekonomiska bakgrund. Flera finansieringskällor finns tillgängliga, inklusive behovsbaserat undervisningsbidrag, försenade betalningsplaner och externa och interna stipendier. Du kan se vårt skräddarsydda stipendium och finansieringsinformation baserat på ditt specifika ursprung här. Du kan också hitta mer detaljerad information här, vi uppmuntrar dig att ansöka.

Programmet stöds också av Masa Israel Journey (ett gemensamt projekt från Israels regering och den judiska byrån för Israel). Stipendier och stipendier är tillgängliga för dem som är berättigade. För att läsa mer och att söka, besök Masa Israel.

antagning

Detta program är generellt för affärsverksamhet, ingenjörsekonomi, ekonomi eller forskarutbildning som har fullgjort minst ett studieår. Studenter intresserade av att ansluta sig till detta program som fokuserar sina studier på andra områden är också välkomna att ansöka.

Detta program erbjuds för närvarande endast under vårterminen. programdatum är från mitten av januari till slutet av maj.

behörighet

Studier utomlands program på TAU International är öppna för fullbordade studenter påskriven vid ackrediterade högre utbildningsanstalter utanför Israel. Generellt gäller ett minimum GPA på 80 på en skala av 100, 3,0 på en skala av 4,0 eller motsvarande.

Ulpan krav

Studenter som inte är högkvalificerade i skriftligt och talat hebreiska kommer att bli skyldiga att anmäla sig till en intensiv hebreisk kurs kallad Ulpan före början av termin. När du ansöker om en studie utomlands, kommer du automatiskt att få tillgång till motsvarande Ulpan-program (antingen sommar eller vinter) om du inte ger bevis på hebreiska språkkunskaper med din ansökan.

Ansökningsprocess

Ansökningar skickas online. En komplett ansökan består av en inlämning av alla nödvändiga dokument i en bilaga till onlineapplikationen.

Rullande antaganden: Ansökningarna ses över när de är färdiga, och du kommer att kontaktas med ett antagningsbeslut så vederbörligt som möjligt. I vissa fall kommer du att kontaktas för att ordna en intervju som kan hållas antingen personligen i Tel Aviv eller via telefon eller Skype.

Ansökningsdokument

 • Officiella utskrifter från alla högre utbildningsanstalter deltog, inklusive en kopia av eventuella examensbevis.
 • Personlig uppsats
 • Din personliga uppsats ger mottagandeutskottet möjlighet att lära känna dig: dina akademiska intressen, livserfarenhet och personlighet. Essayprompts kommer att visas i onlineapplikationen; Vi rekommenderar starkt att du skriver och sparar dina uppsatser i ett separat dokument innan de skickas in
 • Två brev av rekommendation
 • Demonstrated Command of English: Alla sökande måste bevisa sin engelskspråkiga färdighet validerade genom en TOEFL eller IELTS examen. Tentamen måste tas innan ansökningsfristen, och officiella poäng måste skickas direkt till TAU International office av testorganet. TAU Internationals ETS-kod är 7704. TOEFL-test (lägsta poäng: skriftlig 582, datorbaserad 223 eller iBT 89) IELTS-test (lägsta poäng: 6,5). Undantag: Elever vars primära och sekundära utbildning ägde rum i Australien, Kanada, Storbritannien, Irland, Nya Zeeland eller USA är undantagna från detta krav. Observera att studenter som föddes i ett av dessa länder men som utbildades på annat håll fortfarande kommer att behöva uppfylla det engelska kompetensbehovet för att kunna slutföra sin ansökan.
 • Bevis på hebreisk språkkunskaper, om det är relevant
 • Hälsodeklarationsformulär
 • Medicinsk form
Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Varaktighet
1 termin
Heltid
Price
Pris
9,250 USD
Information
Deadline
Locations
Israel - Tel Aviv-Yafo, Tel Aviv District
Startdatum : Feb. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Feb. 2019
Israel - Tel Aviv-Yafo, Tel Aviv District
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan