Esl - advanced

Hamilton College

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Esl - advanced

Hamilton College

ESL - Avancerad

Program:

  • Måndag - fredag ​​(utom helgdagar)
  • Från 09:00 till 13:00
  • 20 timmar / vecka
  • 1-12 månaders program

Grammatik & Skriva

På en grundläggande nivå, är Grammatik klasser fokus på viktiga grammatiska strukturer, med betoning på att använda korrekt grammatik strukturer i samhället.

På en mellanhand nivå, kommer instruktören att uppnå ett mer korrekt sätt att tala och skriva på ett företags inställning för att uppnå den högsta formen av framgång. För att göra detta, kommer olika aktiviteter, ledarskap och ordentlig vägledning spelar en viktig roll på studenten.

På en avancerad nivå, vi nu kommer tonvikten på den mest exakta användningen av grammatik och skrivförmåga genom att läsa olika material, essäer och andra speciella tekniker för att uppnå excellens.

Lyssna och tala

Lyssna och tala färdigheter kommer läras ut genom olika tekniker, såsom ofta använder dialog, grafik, böcker etc. I detta kapitel, studenter öka sin teknik för korrekt ord meningsbyggnad, talar en riktig trend tanke, och att kunna förklara dig ordentligt med rätt ordval. Att lära sig språket börjar med en hel del läsning medan diskutera flera gånger. På en mellannivå, är det viktigt för eleven att kommunicera fritt. Fler förhands artiklar, kommer aktuella händelser användas för diskussion. Vid denna tidpunkt, måste studenten känna sig stark och självsäker genom att ha en bred vokabulär.

På en avancerad nivå i detta kapitel, kommer eleverna lära sig hur man korrekt att företräda sig själva, formellt och informellt framför den andra. Vädret är en arbetsgivare, vän eller klient. Att tala inför publik är svårt att övervinna av många, men är viktigt att bemästra som det skildrar vem du är till den andra. Studenterna kommer att finjustera sina muntliga kommunikationsförmåga för att förbättra både noggrannhet och flyt i sina engelska språkkunskaper.

Läsning och ordförråd

Som nämnts tidigare, intensiv läsning och användning av korrekt vokabulär säger en hel del om din karaktär och vad du försöker förmedla till andra enskilda. Grunderna börjar med ett starkt fokus på överlevnad färdigheter, att uppnå en bred vokabulär bas och förtroendet för tal. Eleverna kommer att få en chans att visa upp sig genom att skapa grafik, klass aktiviteter och interaktion student. Stark koncentration av detaljer krävs.

I mellansektionen av kapitlet, förstärker din läsning / skrivning / lyssna / begripa kompetens är avgörande. Endast genom att bygga förtroende för alla sektioner, kommer du tillåter dig själv att gå vidare till den avancerade sektorn i detta kapitel. Mer utmanande aktiviteter är att vänta, eftersom eleverna kommer att testas av instruktören av elevernas framsteg samtidigt. Klass verksamhet syftar till att främja den praktiska användningen av nyförvärvade ordförråd i verkliga situationer.

I den avancerade nivån i detta kapitel, är betoningen på att utveckla analytiska och kritiska tänkande. Material inkluderar äkta och akademisk litteratur. Avancerad ordförråd och läsförståelse (som rekommenderas av riktlinjerna för många högskolor).

Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
1 - 12 månader
Heltid
Price
Pris
950 USD
till 7710 USD per vecka
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Los Angeles, California
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - Los Angeles, California
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan