Läs den officiella beskrivningen

Lär dig engelska, få en yrkeslegitimation in Hospitality och Tourism Management och landa en 12-månaders betald praktik!

Missa inte denna gång-in-a-lifetime möjlighet att avancera din karriär i gästfrihet och turistnäringen!

Nu kan du studera ESL på Columbia West College i fantastiska Los Angeles och Hospitality och Tourism Management på Vatel / CIBU i soliga San Diego, PLUS landa betald praktik av dina drömmar!

CWC Undervisning: Beror på studiernas längd. Se undervisning diagram för mer information.

Vatel / CIBU Undervisning:

  • $ 11.750 Hospitality och Tourism Management certifikatprogram
  • 12-månaders betald OPT
  • Och så mycket mer!

2016 startdatum

  • 1 feb 2016
  • 29 AUGUSTI 2016

Om CWC:

Beläget i Los Angeles, har CWC enastående undervisning i engelska språket, erfarna och engagerade lärare, varm och hjälpsam personal, bra service till studenterna, samarbeten med universitet och högskolor, en etniskt blandad studenter och alla andra fördelar som du letar efter i en stor språkskola! Oavsett dina mål kan vara, vill vi stödja dig varje steg på vägen på din resa till framgång!

Om Vatel / CIBU:

Vatel är den ledande gruppen i gästfrihet och ledarskapsutbildning, med 30 skolor runt om i världen. CIBU är en av de få nationellt ackrediterade, privata handelshögskolor i USA. Tillsammans är deras uppdrag att utbilda nästa generation av gästfrihet chefer för världens största och mest dynamiska industri. De uppnår sitt uppdrag genom ett engagemang för kvalitet i undervisning, starka samarbeten med gästfrihet branschledare, inkorporering av praktiska erfarenheter och värdefull internationell exponering.

Fullständig lista över program Fördelar: 1. Standard ESL eller affärsengelska programmet, och en (1) ESL Program Certificate of Completion (efter avslutad programkrav). Studenterna kommer att uppnå tillräcklig kunskaper i engelska för att kvalificera sig för Hospitality och Tourism Management Certificate Program.

  1. Nio (9) månader Hospitality och Tourism Management programmet, och en (1) Hospitality och Tourism Management Program Certificate of Completion (efter avslutad programkrav). Studenterna kommer att lära sig principerna för hotell och turism förvaltning, med en betoning på kundservice bästa praxis och yrkesetik.

  2. Unik 10-veckors karriärutvecklings kursen ingår som en del av Hospitality och Tourism Management programmet. Studenterna kommer att förvärva avgörande, livslångt jobbsökar färdigheter, som att skapa en meritförteckning, nätverk och ger en lyckad intervju.

  3. Praktikplats Assistance: Alternativ A. Med hjälp och vägledning karriärutveckling kursledare, kan eleverna hitta den perfekta praktik med hjälp av kunskaper som lärs ut i kursen eller Option karriärutvecklings B. Studenter kan dra nytta av praktikplats hjälp som erbjuds av Vatel genom ITN (www.internationaltrainee.com), # 1 placering organisation för lyxigt hotell & restaurangbranschen i USA. Genom ITN, kan eleverna gälla placeras på en av Vatels 4- eller 5-stjärniga anläggningar partner.

  4. Tolv (12) månaders betald Hospitality eller turism praktik, och en (1) Hospitality eller turism Internship Certificate of Completion (efter avslutad praktik). Studenterna kommer att få verklig livserfarenhet genom betald frivillig praktik.

  5. Bostäder / boende stöd under utbildningen programkomponenter.
Program undervisas på:
Engelska

Se 9 fler kurser från Columbia West College »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Feb. 2020
Duration
21 månader
Heltid
Pris
11,750 USD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Feb. 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Feb. 2020