Esl - grundläggande

Hamilton College

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Esl - grundläggande

Hamilton College

ESL Grundläggande

Program:

  • Måndag - fredag ​​(utom helgdagar)
  • Från 09:00 till 13:00
  • 20 timmar / vecka
  • 1-12 månaders program

En fantastisk kurs för en student med dålig engelska, kommer att få en hel del stöd från dina professionella instruktörer, och du kommer att vara 100% guidas genom hela processen.

Välj vår skola för kvalitet! Vi hoppas att se dig i 2013!

Grammatik och skrift

I de grundläggande nivåer, grammatik klasser fokuserar på grundläggande grammatiska strukturer, med en betoning på användningen av grammatiska strukturer i vardagliga aktiviteter.

I mellannivåer är grundläggande grammatik förstärkt medan eleverna lär sig mer komplexa grammatiska strukturer genom olika aktiviteter och omfattande praxis.

I avancerad nivå, ligger tyngdpunkten på korrekt användning av grammatik i både skriftlig och muntlig kommunikation. Tekniker för att skriva sammanhängande essäer och kreativa papper får också lära sig.

Lyssna och tala

I grundnivåer, lyssna och tala färdigheter införs genom användning av dialoger, bilder eller pantomim. Eleverna lär sig grundläggande fraser för att hantera vanliga situationer och ämnen i en engelsktalande miljö.

I mellannivåer, är kommunikation bortom vardagen engelska fram som eleverna går vidare till mer komplexa språkkunskaper. Klass material fokuserar på aktuella händelser och ämnen att träna nyinlärda språkfunktioner.

I avancerad nivå, ligger fokus på både informella och formella presentationsteknik i samband med att tala inför publik och vardagliga kommunikation i den engelskspråkiga världen. Studenterna kommer att finjustera sina muntliga kommunikationsförmåga för att förbättra både noggrannhet och flyt i sina engelska språkkunskaper.

Läsning och ordförråd

I grundläggande nivåer, läsning och ordförråd klasser fokuserar på överlevnad färdigheter, som omfattar en mängd olika vardagliga ord, aktiviteter och funktioner. Dessa presenteras genom intressanta visuella och klassaktiviteter. Lässtrategier fokuserar på grundläggande förståelse av detaljer.

Mellansektionen förstärker grundläggande läsförmåga samtidigt presentera nya, mer utmanande kompetens. Klass verksamhet syftar till att främja den praktiska användningen av nyförvärvade ordförråd i verkliga situationer.

I avancerad nivå, är tyngdpunkten i läsning och ordförråd klass sätta på att utveckla analytiska och kritiska tänkande. Material inkluderar äkta och akademisk litteratur. Avancerad ordförråd och läsförståelse (som rekommenderas av riktlinjerna för många högskolor) undervisas.

Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
1 - 12 månader
Heltid
Price
Pris
850 USD
Så lågt som $ 850/4 veckor !!!
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Los Angeles, California
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - Los Angeles, California
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan