Read the Official Description

Snabb titt

  • Plats: Paris, Nice, Bryssel
  • Undervisningsspråk: Engelska

Översikt

Under detta år, är eleverna undervisas de grundläggande aspekterna av de estetiska och tekniska parametrar för ram, ljud och nya medier med mer än 1 110 timmars undervisning, varav åtta veckors praktik.

Detta program är utformat för att ge en omfattande hand på teknisk utrustning som används inom filmindustrin, men också en stark teoretisk bakgrund på film. Studenterna kommer att få möjlighet att träna under workshopsessioner, har mer erfarenhet genom praktik och naturligtvis att skriva, direkt och skjuta sina egna kortfilmer för en djupare förståelse och kunskap om film industrin.

Denna intensiva program ger studenten en övergripande bild av de olika arbeten som krävs för att uppnå en film, för att kunna välja en av dem och att vara mer bekväm och professionell för hans personliga projekt.

I år ingår en valfri franska programspråket. De utexaminerade med en god nivå av franska kommer att kunna registrera direkt under det andra året av tre-årigt program i Bryssel eller Nice.

Behörighet

Detta program tar emot studenter från hela världen, de måste vara minst 18 år gammal för att vara berättigad och att ha uppnått ansökningsprocessen.

Bostäder / Boende

  • Lägenhet / Flat
  • Vandrarhem

Skolan erbjuder inte bostäder, men har olika partnerskap med fastighetsbyråer och hjälper eleverna att hitta sin bostad.

Program Kostnader

11 000 euro kostnader ingår: I priset ingår kursavgifter inga bostäder eller mat ingår.

Datum

  • Första sessionen: 3 Oktober 2016 Slutar 17 Mars 2017
  • 2: a session: 2 Januari 2017 Slutar 16 juni 2017
Program taught in:
Engelska

See 5 more programs offered by ESRA - École Supérieure de Réalisation Audiovisuelle »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Okt. 2019
Duration
Pris
11,000 EUR
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Okt. 2019
Slutdatum
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum