Läs den officiella beskrivningen

Exam Preparation Kurser (Cambridge ESOL, KET, PET, FCE, CAE, CPE, IELTS, TOEFL, IBT, TOEIC)

Gateway School Of English erbjuder ett brett utbud av provberedningskurser, de mest populära är de IELTS, TOEFL IBT, TOEIC och Cambridge FCE

  • Exam Preparation Group kurser 20 lektioner per vecka (tillgänglig året runt utom juli
  • Exam Preparation Group kurser 30 lektioner per vecka (tillgänglig året runt utom juli
  • Kombinationsgruppen Allmänna engelska 20 lektioner per vecka En-till-ett-tentamen (privatundervisning) 10 lektioner per vecka (tillgänglig året runt inklusive juli

Kombinationskursen för Allmän Engelsk En-till-En-provberedning är idealisk för de studenter som vill förbättra sina allmänna engelska färdigheter (lyssna, tala, läsa

För examen förberedande gruppkurser är maximal storlek per grupp 8 elever per klass. Varaktigheten av varje lektion är 45 minuter.

Om studenten önskar sätta sig till provet i slutet av kursen i Malta hjälper vår akademiska medarbetare till med registreringsprocessen och hjälper studenten att fylla i ansökningsblanketten. Om studenten redan har bestämt sig för tentamen före ankomst till Malta och planerar att sätta sig på provet efter avslutad kurs, skulle vår personal behöva anmälningsformuläret vid bokningen så att vi kan lämna in ansökningsblankett till tentamen . Vår personal ska vägleda studenten och hjälpa till genom ansökningsförfarandet och lämna all nödvändig information via e-post.

IELTS Examination Preparation Course

Under kursen ger läraren effektiv praxis inom alla områden som omfattas av provkraven. Inlärningsprogrammet är organiserat på ett sådant sätt att den ger en solid grund för de språkliga uppgifter som prövats av examinator. Små gruppundervisning och individuell uppmärksamhet av våra lärare bidrar till den motivation som eleverna behöver för att maximera sina bandresultat så mycket som möjligt.

TOEFL® iBT-förberedelsekurs

TOEFL ® iBT är ett internetbaserat test som kan tas på Malta efter avslutad kurs. Testet är ett krav på inresa till de flesta högskolor i västvärlden - inklusive högskolor och universitet i USA, Kanada, Storbritannien, Australien och Nya Zeeland. Scoresystemet ger dig poäng på 120 och de flesta universitet kräver en poäng på 85 100.

Under kursen ger läraren effektiv träning på alla områden som omfattas av testkraven. Inlärningsprogrammet är organiserat på ett sådant sätt att den ger en solid grund för de språkliga uppgifter som prövats av examinator. Små gruppundervisning och individuell uppmärksamhet från våra lärare bidrar till den motivation som eleverna behöver för att maximera deras prestanda i TOEFL ® iBT.

Cambridge ESOL Examination Preparation Kurser

Cambridge ESOL-undersökningar innefattar olika nivåer som KET, PET, FCE, CAE och CPE. Certifikat omfattar grundläggande tentor för dem som börjar lära sig engelska, till avancerade certifikat för dem som har uppnått en hög grad av flyt.

Dessa examen är erkända runt om i världen av arbetsgivare, universitet och myndigheter som bevis på förmågan att använda engelska.

I dessa kurser ger läraren effektiv praxis inom alla områden som omfattas av provkraven. Inlärningsprogrammet är organiserat på ett sådant sätt att den ger en solid grund för de språkliga uppgifter som prövats av examinator.

Små gruppundervisning och individuell uppmärksamhet av våra lärare bidrar till den motivation som studenterna behöver för att maximera sin prestation i tentamen.

Program undervisas på:
Engelska

Se 11 fler kurser från Gateway School Of English »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Öppen registrering
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum