Examen i avancerad journalistik

University of Technology Sydney

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Examen i avancerad journalistik

University of Technology Sydney

Eleverna får praktisk erfarenhet av rapportering, redigering och tillhörande produktions- och färdigheter i en mängd olika text, ljud och visuella medier. Det finns en betoning på berättande med digitala verktyg, utforska innovation och omfamna entreprenörskap. Studenter har möjlighet att använda, erfarenhet och tänka på framväxande område journalistiska metoder, inklusive drönare, virtuell verklighet och datorstödd rapportering. Denna kurs är en del av en ledad utbildningen och är lämplig för alla som är intresserade av att lära sig att till fullo utnyttja kraften i journalistik.

Utexaminerade av programmet: har starka och flexibla forskning, rapportering och produktion kompetens och en kritisk förståelse av samtida medier är innovativa praktiker och vig tänkare som kan utveckla nya idéer och metoder inom journalistik och media strävar mot ledande positioner som är förankrade i etiska , professionell och transparent praktiken ha förmåga att arbeta över plattformar, kanaler och discipliner i digitala och nya miljöer.

Karriärmöjligheter inkluderar reporter, producent, presentatör och redaktör i de flesta typer av offentliga och privata medier, broadcast och publicering organisationer.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Varaktighet
1 - 1.5 år
Deltid
Heltid
Price
Pris
16,565 AUD
i AUD per 24cp session
Information
Deadline
Locations
Australien - Sydney, New South Wales
Startdatum : Jan. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Jan. 2019
Australien - Sydney, New South Wales
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan