Read the Official Description

Examen i dans Undervisning - Barn och ungdomar (QCF Nivå 6)

 • Datum: September 2015 - juni 2016
 • Timmar: 112 timmar över 14 dagar
 • Tidtabell: lördagar och söndagar
 • Kostnad: £ 2465

Vår examen i dans undervisning och lärande är en deltid för dans utövare som vill få en nationellt erkänd dans lärarexamen för att arbeta med barn och ungdomar. Diplomet är en väg till lärare Learning Skills status Kvalificerad (QTLs).

Diplomet är lämplig för alla dansare, praktiker och lärare som arbetar med barn och ungdomar, oavsett deras nivå av undervisningserfarenhet, utbildning bakgrund eller typ av dans. Diplomet levereras över 7 helger (14 dagar) från och med september 2015 till juni 2016 som gör det möjligt för eleverna att fortsätta att arbeta eller genomföra ytterligare undersökningar. Diplomet är planerad att köras tillsammans med vår grundkurs i professionell modern dans och studenter kan välja att genomföra båda kvalifikationer.

Diplomet är en yrkesexamen som består av fyra individuella studieobjekt: Undervisning och lärande i dans; Professionell kunskap om dans undervisning; Kritisk reflektion på Dansundervisning; och dans undervisning i praktiken. För varje enhet, måste de sökande framgångsrikt visa sina kunskaper om studieresultaten i förhållande till sin egen praxis och stil av dans (eller en typ av dans som de är intresserade av).

Diplomet är en erkänd lärarexamen av Institutet för lärande. Efter avslutad kurs kan kandidater ansöka om QTLs, mot en extra kostnad.

Program stänga: 30 juni 2015. De sökande kommer att informeras om resultatet av ansökan: 10 jul 2015

Vem är Diploma för?

Diplomet är lämplig för alla danskonstnärer, praktiker och lärare som arbetar med barn och ungdomar, oavsett deras nivå av undervisningserfarenhet, utbildning bakgrund eller typ av dans.

Det har utformats för att vara flexibla för att tillgodose behoven hos lärare på olika stadier av karriären, och att passa runt sina personliga åtaganden.

Lärare kan arbeta i en rad formella och informella sammanhang (t.ex. gemenskap dans, ungdom dans, efter skolan klubbar, dansprojekt inom läroplanen, ungdomsklubbar, ungdoms rättvisa arbete, idrottsanläggningar).

Diploma kan ske i någon typ av dans: balett, modern, jazz, kommersiella, streetdance, hip hop, balsal och asiatiska dans.

För mindre erfarna danslärare Diploma kommer att ge utbildning i de teoretiska och praktiska färdigheter för att undervisa dans till barn och ungdomar. För mer erfarna utövare kan ge möjlighet att reflektera och utveckla sin praktik samt att få en officiell examen som kommer att öka sina karriärmöjligheter.

Kvalificerad undervisning och lärande Status

Diplomet är en erkänd lärarexamen av Institutet för lärande som en väg till kvalificerad lärare Learning and Skills Status (QTLs). Efter avslutad kurs kan kandidater ansöka om QTLs, mot en extra kostnad. Kandidaterna kommer också att behöva engelska och matematik på nivå 2 (t ex GCSE nivå) för att få lärarstatus kvalificerad inom den formella sektorn.

Att notera: IFL kommer att avslutas under hösten 2014 med många av dess funktioner överförs till utbildning och yrkesutbildningsstiftelsen (ETF). Arvet från yrkesbildning och ansökan om QTLs (som är skyddad enligt lag) överförs till EFT och DDTAL utexaminerade kommer att kunna fortsätta att gälla för denna process.

Kursens innehåll

Diplomet är en yrkesexamen som består av fyra individuella studieobjekt:

 • Enhet 1: Undervisning och lärande i dans
 • Enhet 2: Professionell Kunskap om Dance Undervisning
 • Enhet 3: kritisk reflektion på Dansundervisning
 • Unit 4: Dansundervisning i praktiken

För varje enhet, måste de sökande framgångsrikt visa sina kunskaper om studieresultaten i förhållande till sin egen praxis och stil av dans (eller en typ av dans som de är intresserade av).

Enheterna levereras genom olika workshops, föreläsningar och seminarier som leds av mycket erfarna utbildare och praktiker. Individuellt stöd och handledning ges av kursledaren för varje enhet.

Varaktighet kurs och timmars studier

Diploma levereras deltid under sju helger (fjorton dagar), mellan september 2015 och juni 2016 inkluderande. En slutdatum bedömning ordnas vid en senare tidpunkt, vid en tidpunkt att komma överens med kandidaterna.

Denna hela kursen kan slutföras inom denna period, men kandidaterna har tre år från att passera den första enheten att slutföra resten av kursen.

Se slutet av detta dokument för 2015/2016 datum.

Det totala antalet undervisade kontakt timmar är 112.

De sökande kommer att förväntas spendera ytterligare timmars personlig studietid och förberedelse bedömning.

Kursavgifter

De kursavgiften betalas i fyra omgångar, fyra veckor i förväg för varje enhet. En deposition på £ 200 krävs för att säkra er plats (detta kommer att dras av från avgifterna för enhet 1).

 • Deposition: 200 £
 • Enhet 1: 685 £
 • Enhet 2: 750 £
 • Enhet 3: £ 305
 • Unit 4: £ 525
 • TOTALT Avgifter: £ 2465

Avgifterna är inklusive alla Trinity College London utvärderingskostnader.

Behörighet

Kursen är avsedd för personer med olika danserfarenhet och bakgrund. Inga formella dans kvalifikationer som krävs för att delta i programmet.

Kursen omfattar inte den tekniska dansträning och kandidater förväntas ha lämplig dansträning eller betydande erfarenhet av dans i deras respektive dans genre.

Om engelska inte är ditt första språk, kommer du behöver tal och skrift engelska kunskaper, som ett minimum, på följande nivå: British Council IETLS minst band 6 (allmän engelska test) eller högre, en TOEFL-resultat på minst 560, den Cambridge första certifikat på engelska (betyg A eller B) eller Trinity College London integrerade kunskaper i engelska II; eller Pearson Test av engelska (poäng 52 eller högre).

Ansökningar från utövare över ett brett spektrum av dansstilar är inbjudna.

Minimiåldern för att genomföra examen är 18 år.

Kandidaterna kommer att behöva en DBS (Disclosure och Spärrar - formellt CRB) förstärkt kontroll för att registrera sig för Unit 4.

Ytterligare krav kurs

Kandidaterna kommer att behöva lägga fram bevis på att leverera 60 timmar självständig dans undervisning. Antalet timmar kan vara från tidigare undervisning eller när företaget Diploma (ca 15 -. 18 månader).

Kandidaterna kommer att arbeta med kurs personal för att utveckla en individuell utbildningsplan som leder till ytterligare stödja deras kompetensutveckling, om det behövs.

Program taught in:
Engelska

See 1 more programs offered by ​Bradford Dance Centre »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
14 dagar
Deltid
Pris
2,465 GBP
Deadline
Kontakt Skolan
Applicants will be notified of the outcome of the application by: 10 July 2015
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline
Kontakt Skolan
Applicants will be notified of the outcome of the application by: 10 July 2015

Sept. 2019

Location
Application deadline
Kontakt Skolan
Applicants will be notified of the outcome of the application by: 10 July 2015
Slutdatum