Examen I Digital Fotografering

Centre for Arts and Technology

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Examen I Digital Fotografering

Centre for Arts and Technology

BEGRÄNSAT ANTAL stipendier tillgängliga för upp $ 3000 på första kommer först tjäna grund. ANSÖK IDAG.

Verkligen brinner för att skapa konst genom bildspråk? Vår ett år Digital Photography diplom program i Kelowna, BC, kommer att förvandla dig från en amatör eller hobbyfotograf som tar "bra" bilder, till ett företag kunniga kreativ redo för en spännande karriär som professionell fotograf.

Uttrycket på en brud ansikte när hon märker tårar i hennes fars ögon, den vackra men förödande ögat av en storm, skönhet och perfektion av en nyfödd sover förnöjt i sin mors armar - verkligt stora fotografier är de som helt fånga dessa frusna ögonblick i tid. Det kan ta uthållighet genom regn, shine, snö, snöblandat regn, blod, tårar, dåligt fungerande utrustning, icke samarbetsvilliga individer, trötthet, och plötsliga förändringar av planer - men professionella fotografer vet sin utrustning utan och innan och är redo att fånga en flyktig bild på en ögonblick, att veta deras uthållighet och beslutsamhet kommer att löna sig i längden, med den perfekta capture som aldrig kan återskapas i varje given situation eller av någon annan artist. Detta är fotografens kallelse.

KELOWNA DIGITAL FOTOGRAFI UTBILDNING COLLEGE

Vår Kelowna Digital Photography programmet är uppslukande - det ger dig den kompetens, kunskap och förtroende som behövs för att lyckas i fotografi, bildjournalistik och relaterade bildkonst fält.

Digital Photography programmets höjdpunkter:

  • Advanced Digital Photography utbildning från i kamera grunderna för professionell redigering och digital mörkrumsteknik.
  • Möjligheten för dig att utforska de många olika områden av fotografi för att bättre välja din egen karriär, bland annat mode, porträtt, sport, produkt, familj, skönhet, arkitektur, händelsefotografering, och många fler.
  • Händerna på utbildning och mentorskap från framgångsrika professionella fotografer som brinner för att sprida sin kärlek och kunskap till nästa generation av bildskapare.

Efter examen AV VÅR DIGITAL FOTOGRAFI DIPLOM program, kommer du vara beväpnade med:

Ett tryck och webb baserad portfölj visa upp visionen, stil, konstnärlig riktning, och teknisk expertis som du har fått under det senaste året.

En solid affärsplan och branschkännedom för att hjälpa dig att starta din dröm karriär livslångt inom fotografering som du väljer.

Programstart DATUM

Det finns fyra starter inom kalenderår: januari, april, juli och oktober. Många av våra program har flera starter, dock inte alla campus erbjuder alla fyra starter och inte alla program erbjuds under varje start. För den mest up-to-date information, kontakta Program Advisor.

Ansökningstider

Trots att centrumet uppmuntrar sökande att lämna in ansökningar minst sex veckor innan ett program inleds, med tillåtelse, kan sena ansökningar fortfarande tillåtas. Alla ansökningar som inkommer mindre än sex veckor före programstart kräver platsbiljett deposition betalas i sin helhet, liksom alla andra antagning krav som ska slutföras vid tidpunkten för ansökan.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Okt. 2018
Duration
Varaktighet
Heltid
Information
Deadline
Locations
Kanada - Kelowna, British Columbia
Startdatum : Okt. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Okt. 2018
Kanada - Kelowna, British Columbia
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan