Examen i e-handel

laSalle Barcelona Postgraduate

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Examen i e-handel

laSalle Barcelona Postgraduate

påbyggnads

Den Examen i e-handel Den presenterar en innovativ och uppdaterat program som anpassar sig till marknadens krav, kombinerar tekniker för digital marknadsföring och e-handel med tekniker som behövs för att hantera en plattform för e-handel.

Graduate Certificate i e-handel (PECOM) ger tillgång till Master i e-handel (MECOM) ansåg den 4: e bästa Masters i Spanien industrin om e-handel, enligt Eduniversal ranking.

Programmet syftar till att ge kunskaper, färdigheter och förmågor som krävs för att förstå processerna för e-handel och marknadsföring på nätet. Avsikten är att integrera och förbättra verktyg för affärsstrategi för företaget.

Vad tycker du förbereda?

  • Utbilda yrkesverksamma som har möjlighet att utforma, implementera och hantera e-handelsplattformar inom företag.
  • Utbilda entreprenörer att kanalisera sina idéer, bredda sin funktionella spektrum och ger en komplett och innovativ syn på alla nödvändiga discipliner och bästa praxis för e-handeln.
  • Tåg till analysen av marknadsinformation och företag en strategisk tillgång, nyckeln till genomförande och förvaltning av digitala försäljningsområden säkerställer bibehållen konkurrenskraft och differentiering av bolaget.

Till den det berör?

  • Yrkesverksamma inom områdena marknadsföring, kommersiell, kommunikation, reklam och konsult vill hantera e-handelsplattformar.
  • Yrkesverksamma som vill dirigera sin karriär mot ett nytt yrke med stor efterfrågan från företag.
  • Tekniska området yrkesverksamma som behöver komplettera sin utbildning inom andra områden att behärska garantier plattform e-handel.
Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Heltid
Information
Deadline
Locations
Spanien - Barcelona, Catalonia
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Spanien - Barcelona, Catalonia
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan