Examen I Grafisk Och Digital Design

Centre for Arts and Technology

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Examen I Grafisk Och Digital Design

Centre for Arts and Technology

BEGRÄNSAT ANTAL stipendier tillgängliga för upp $ 3000 på första kommer först tjäna grund. ANSÖK IDAG.

Kurs - Grafisk och Digital Design

Designa din framtid.

Du har alltid haft ett öga för starka bilder: den oförglömliga skivomslag, en episk filmaffisch, eller de ikoniska logotyper erkänt världen över. Du är en kreativ trollkarl och dator guru, den första personen vänner och familj tur till för att få hjälp med dessa betydelsefulla bröllop inbjudningar, visar affischer för bandet, eller promo material för ett nytt företag. Är du redo att förvandla dessa naturliga talanger till en lukrativ karriär inom de kreativa?

Vår Grafisk & Digital Design programmet ger dig de kunskaper och konkurrensfördelar som krävs för att bli en eftertraktad entreprenör i denna blomstrande industri. Nya medier är ständigt införa alternativa avsättningsmöjligheter för konstnärliga uttryck. Och idag, värdet av någon som innehar herravälde över de senaste designsviter har aldrig varit högre. Dit genom centrumet för konst och teknik.

Våra instruktörer äger eller arbetar med många av de ledande designföretag i Nordamerika. De är inte bara kommer från muskelminnet - vårt team förblir nedsänkt i de senaste trenderna och gällande standarder för området, vilket ger eleverna den praktiska utbildning som de behöver i en verklig arbetsmiljö.

Du får lära dig samma program som används på daglig basis i dagens bästa studios, att bli en mästare på sviter som Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, Acrobat, Actionscript, Adobe Dreamweaver, Flash, Premiere och After Effects, samtidigt täcka bredare bransch ämnen som branding, marknadsföring och typografi.

Akademiker går på att lansera sin egen design företag eller gå med i kreativa team på ett antal nya och etablerade företag, som Crema Communications, Spincaster, Morning Interactive, Lär känna Program, Twin Creek Media, Promark Design, Grafiskt tal, Button Media och Ginger design.

Du lämnar med en polerad portfölj som visar tillgången kommer du att för alla företag i branschen. Med hårt arbete, beslutsamhet och en hel del fantasi, kan du hoppa in i någon av dessa uppfyller karriärer:

  • Graphic Designer
  • Creative Director
  • Interactive Designer
  • Scenograf
  • Multimedia och Web Designer
  • Konst Chef / administratör

"Jag har alltid älskat konst och det verkade vara ett praktiskt sätt att tjäna pengar på att göra det jag älskar. Centrum för konst och teknik erbjuds en fantastisk mängd ämnen under ett program som jag hittade bra för att sticka ut i en bunt meritförteckningar. Jag landade en praktikplats inom två veckor. "

Alanna O'Brien

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Okt. 2018
Duration
Varaktighet
Heltid
Information
Deadline
Locations
Kanada - Kelowna, British Columbia
Startdatum : Okt. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Startdatum : Okt. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Okt. 2018
Kanada - Kelowna, British Columbia
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan